Sukkerbryllup – 6 års bryllupsdag i dag

Sukkerbryllup – 6 års bryllupsdag i dag

I dag har min mand Sten og jeg bryllupsdag
Lige nu skinner solen, men til vores bryllup for seks år siden silede regnen ned. Regn på brudesløret skulle efter sigende bringe lykke, og det må jeg sige, det har gjort i vores tilfælde. Og sne, regn eller blæst – jeg tror ikke, der er noget, der kan spolere et bryllup. Det er bare noget særligt og en dag, jeg for altid ser tilbage på med stor glæde.

29_DSC0142_bw

Selvom det hverken var min eller min mands første bryllup – og vi begge var i fyrrerne – så valgte vi det store kirkebryllup. Og hvorfor skulle man ikke også det? Det var min første gang i den store hvide kjole, og det var en vidunderlig oplevelse. Det er aldrig for sent – og det KAN i øvrigt lade sig gøre at finde den store kærlighed på nettet!

37_DSC0199

I eftermiddag skal vi også nå at fejre mit dejlige gudbarns fødselsdag. Hun fyldte 10 år den dag, vi blev gift, så det er hendes sweet sixteen i dag! I aften skal vi spise – bare os to – på den tidligere restaurant Jacobsen, nu Madklubben Bellevue, hvor vi holdt vores bryllup og hvor min mand friede til mig i sin tid.

Med ønske om en dejlig dag 

48_DSC0018

2 kommentarer
  1. anna
    anna siger:

    tillykke tillykke til jer to med jeres dag 🙂 Når kærligheden er der og solen skinner i hjertet, så er vejret så underordnet 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.