Suveræn koncert med Mads Langer – Sommerballet 2014

Suveræn koncert med Mads Langer – Sommerballet 2014

I går var jeg til forpremiere på året Sommerballet “Gravity” på Bellevue Teatret i Klampenborg. Sommerballetten, som beskrives som en koreograferet koncertoplevelse, står i år nærmest 100% i Mads Langers tegn. Han synger stort set hele vejen igennem forestillingen, så er du Mads Langer-fan, så er det et must at finde vejen til Klampenborg den 25. august – 2. september.

Sommerballet-Mads_Langer

Sommerballetten er en helt speciel koncert med Mads Langer, eftersom Bellevue Teatret ikke er så stort, og oplevelse bliver helt særligt, fordi han indgår i en forestilling og en koreografi. På den måde er alt direkte entertainment og spillen op til publikum fjernet – det for lov at blive mere introvert og koncenteret. Sammen med dansen åbner sangene sig til en anderledes og fin kunstnerisk oplevelse.

Dansen er moderne og stærk i sit udtryk, og de klassisk balletinteresserede, må nok se sig skuffede i år. Til gengæld er det en cool, smuk og tidssvarede eklektisk  forestilling, hvor dans og sang går op i en højere enhed. Scenografien, som sommerballettens intruktør og idémand, Alexander Kølpin står bag, er enkel, rå og smuk. Og selvom dansen bliver lidt sekundær pga. Mads Langers fantastiske sang og det faktum, at han giver sig selv fuldstændigt, er der også mere selvstændige dansesekvenser, der har en stor skønhed (også for en ballet/dansenovice som mig). 

Mads Langer beviser endnu en gang, at han er en suveræn sanger og musiker. Jeg var meget imponeret på et tidspunkt, hvor han kravler forlæns ned ad en trappe, MENS han synger falset. Tag selv i Bellevue Teatret og oplev det, hvis du har mulighed for det.

Sommerballet-2014-Mads_Langer

4 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.