Fredagsfavorit – Good Genes fra Sunday Riley

Fredagsfavoritten er Good Genes Glycolic Acid serum fra mærket Sunday Riley.

Denne uges fredagsfavorit hedder Good Genes Glycolic Acid Treatment og er fra mærket Sunday Riley. Det er første produkt, jeg omtaler fra dette amerikanske mærke, men det bliver nok ikke det sidste. Good Genes er en bestseller hos Sunday Riley – og det er ikke uden grund.


Indeholder reklamelink til Sephora.

Sunday Riley er hudpleje i den dyrere luksuriøse ende. Produkterne er ikke alene fine at se på – jeg er faktisk endnu ikke stødt på et produkt, jeg ikke kan lide. De gør en dyd ud af oplevelsen af lækkerhed, og det betyder fx også nogle virkelig flotte æsker, hvor produkterne ligger både smukt og godt beskyttet. Så det er altså ikke bæredygtighed, de slår sig op på, og de er altså heller ikke blege for at bruge hverken farvestoffer og æteriske parfumestoffer. Naturligvis indenfor de tilladte rammer.

Produkterne kommer til gengæld med et højt indhold af meget virkningsfulde og dokumenterede ingredienser.

Sunday Riley har et højt indhold af meget virkningsfulde og dokumenterede ingredienser og meget lækre konsistenser.

Skal jeg lige hurtigt nævne en anden ultimativ favoritter fra Sunday Riley er det deres plantebaserede gelrens Ceramic Slip (259 kr.). Den er simpelthen utroligt lækker, blødgørende – super effektiv og mild på samme tid.
Ligesom Good Genes er den virkelig noget særligt.

Sunday Riley Good Genes

Good Genes Glycolic Acid er en bestseller hos Sunday Riley og det er ikke uden grund. Good Genes er ikke bare et fedt navn, det er også en for vild treatment (bruges som det første på den rensede hud morgen eller aften). Den giver en virkelig blød og glat og forfinet hud med det samme.

Den indeholder en virkelig vellykket blanding af glykolsyre, der stammer fra sukkerafgrøder, og mælkesyre. Det er en mild syreblanding, men effektiv, som tåles af de fleste og giver en fantastisk effekt på huden. Glykolsyre er den mindste AHA-frugtsyre og trænger derfor nemt ind i huden. Syrerne virker kemisk eksfolierende og fjerner de døde hudceller og opfrisker og stimulerer huden.


 

Selvom det kan lyde voldsomt med syre på huden, så er der altså tale om milde frugtsyrer, der stimulerer huden, så cellefornyelsen og produktion af fugtbindende stoffer stimuleres.

 

Det giver god mening for de fleste at tilføre et step med milde syrer i den daglige hudpleje morgen eller aften. Det giver med det samme huden en ekstra finhed, friskhed og klarhed og stimulering.

Vær opmærksom på, at huden bliver ekstra følsom, når du bruger de virksommme syrer og vitaminer i hudplejen – og husk derfor solfaktor ♥

Sunday Riley Good Genes koster 419 kr. for 15 ml. og 829 for 30 ml. hos Sephora (reklamelink)

 

Se eller gense alle mine fredagsfavoritter lige her.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.