Test af detox hårserie fra Yves Rocher

Jeg har fået produkterne i gave af Yves Rocher. Indlægget indeholder reklamelinks.

Yves Rocher hårpleje

Det er første gang, jeg tester hårpleje fra Yves Rocher, og jeg må starte med sige, at jeg er meget positivt overrasket.
Indrømmet, jeg havde måske ikke de allerstørste forventninger til de farverige flasker, men mine fordomme er i dén grad blevet gjort til skamme.

Jeg er endda gået hen og er blevet helt vild med Yves Rochers nye Anti-pollution serie, og jeg synes, jeg går rundt og har nogle super gode hårdage for tiden 🙂

Jeg har nu nogle gange brugt shampoo og balsam – sidstnævnte er lige så god som en kur – og så har jeg toppet med et par efter nye ekstra ting i form af en hovedbundspeeling og en reparerende olie, som kan bruges før hårvasken. Du kan læse mere om de enkelte produkter længere nede.

Yves Roche hårprodukterne er særdeles rimelige i pris: lige nu kun 59 kr. for hhv. shampoo, balsam og olie. Og der er fuld value for money og lidt til!

Giv hår og hovedbund en detox!

Yves Rocher hårpleje

Der er flere spændende hårplejeserier hos Yves Rocher, som du kan gå om bord i at studere.
Anti-Pollution serien, som jeg har testet, har fokus på at pleje og detoxe hovedbund og håret, og fjerne alle urenheder – og skabe basis for, at håret gror hurtigere.
Derudover kan jeg skrive under på, at den giver virkelig meget pleje og gør håret blødt og lækkert – samtidig med, at det giver denne her dejlige fornemmelse af renhed og lethed.

En af nøgleingredienserne her er agave, der er kendt for at aktiverer hårrødderne. Shampooen, Anti-Pollution – Detox Micellar Shampoo, er derudover tilsat moringafrø, der detoxer og fjerner rester af urenheder i håret. Den giver en dejlig fyldig skum, virker blød og plejende og er meget drøj i brug. Pris lige nu 59 kr.

Balsammen – Anti-Pollution – Protective Shield Conditioner – er tilsat ekstrakt af moringafrø, som beskytter håret og gør det blødt. Jeg kan normalt ikke nøjes med en balsam, men i dette tilfælde er den lige så effekt som en kur! Så med en pris på 59 kr. lige nu (normalpris 79 kr.) er det imponerende, hvad man får for pengene.

To ekstra produkter til en perfekt hjemmehårspa!

Alene med shampooen og balsamen er håret meget rent, blødt og medgørligt, og jeg synes, det sidder og falder rigtigt godt, når jeg styler det bagefter.
Vil du derudover gøre noget ekstra og skabe din egen hjemmehårspa, kan du tilføre et par finesser i form af en hovedbundspeeling, og en olie, der som noget nyt, kan bruges før hårvasken.

Det er mere enkelt at bruge, end man måske forestiller sig. Og de kan selvfølgelig tilføres uanset, hvad du ellers bruger af produkter.


Topper du med en hovedbundspeeling 1-2 gange om ugen, får du en endnu større fornemmelse af renhed, men også en meget let og dejlig fornemmelse af håret. I Anti-Pollution – Oxygenating Scrub er stjernen igen agave, som aktiverer hovedbunden og hårvæksten. Derudover er der tilsat moringafrø, der har den egenskab, at håret ikke fedter lige så hurtigt.
Scruben masseres ind i hovedbunden i fugtigt hår inden hårvask.
Det er måske umiddelbart et nice to have og ikke need to have produkt, og det er da også til dig, der vil gøre ekstra for dit hår. Men, jeg vil sige, at når man først har prøvet den, så kan den ekstra eksfoliering af hovedbunden godt gå hen og blive need to have en gang om ugen pga. den rare fornemmelse af renhed bagefter – og en stimulering af hårvæksten er bestemt heller ikke at foragte!

Imens jeg lige hurtigt masserer hovedbunden med peelingen, har jeg givet spidserne den genopbyggenden Repair – Multi-purpose Flower Oil Bath. Igen har vi agaven, men også jojobaolie, der genopbygger længder og spidser og forstærker hårfibrene. Det specielle ved denne olie er, at den kan bruges i både vådt og tørt hår – og både før og efter hårvask.
Bruges den efter hårvask, skal den doseres meget varsomt, bare nogle få dråber er nok til at mætte spidserne og lægge de små fimrehår ned.

 

Du finder hårprodukter online hos Yves Roche.

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.