Test af Gestus italienske specialiteter

Test af Gestus italienske specialiteter

imag4638

For noget tid siden fik jeg tilsendt en smagekasse med italienske specialiteter fra det danske fødevaremærke Gestus. Gestus er Dagrofa’s mærke, som jeg ofte er stødt på i min lokale Meny i de senere måneder, men jeg havde faktisk ikke prøvet andet end én enkelt ting før – nemlig deres grønne oliven med mandler. Dem er jeg helt vildt med, og jeg fatter egentlig ikke, at de kun koster omkring en 20’er (til gengæld må jeg være ærlig at sige, at jeg mindre vild med dem, der er fyldt med hvidløg – de er mærkeligt nok meget salte).

Nu har jeg så smagt mig igennem det hele, og jeg synes, at de lever op til deres målsætning om at give value for money og gode smagsoplevelser, der passer ind i et hverdagsbudget. Jeg er faktisk imponeret over, hvor meget god italiensk smag, der er i fx både pasta- og pizzasaucer. Og så gør det jo ikke noget, at de ser så lækre ud, selvom smagen selvfølgelig er det vigtigste.

imag4641

Pestoerne er også rigtigt fine, og særligt set i forhold til prisen. Super gode til en hurtig sandwich eller en pastaret. Og så er jeg lidt vild med de ternede låg 🙂

imag4640

Artiskokpestoen var det allerførste, jeg kastede mig over, og sammen med nogle tynde rugstave og røget laks, havde jeg de lækreste velsmagende antipasti på ingen tid. Ideen er hermed givet videre!

gestus-arktiskokcreme

Hverdags basisvarer som pastaen er helt fin og i orden. Sammen med pastasaucen og en masse grønt, måske lidt hakket kød, kan du hurtigt få smagen af Italien derhjemme.

Olivenolien er en ekstra jomfru olivenolie af en god kvalitet til en særdeles fornuftig pris – og også her er der gjort noget ud af designet, så den er indbydende at have stående fremme. Det er en fin allround olie, igen rigtig god til prisen. Jeg ville nok ikke dyppe brødet i den, for så “fin” er den selvfølgelig heller ikke, men til dressinger og daglig madlavning kan den sagtens gå an.

gestus-olivenolie

Alt i alt har Gestus bestået min lille test både i smag og kvalitet, der alt sammen holder fint i forhold til prisen. Især på basis- og hverdagsvarer er det et mærke, som jeg nok kan finde på at tage ned fra hylderne fremover.

voksenlivsstil-spons

Produkterne er stillet til rådighed til min test af Gestus.

2 replies
 1. Torben Zeller
  Torben Zeller siger:

  jeg er vildt uenig om olivenolien jeg synes netop osse brød jam bruges men nævn lige en bedre til at dybe i jeg har prøvet en del enkeltmarks oliven olier men måske jan du nogle som eg mere spændende kh T Z

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Torben,
   Tak for din kommentar. Jeg måtte lige spole tilbage til for snart 4 år siden, da jeg prøvede Gestus-produkterne 🙂
   Der er jo meget smag og behag, også når det kommer til olivenolie. Nogle gange køber jeg ind af olier, når jeg er på rejse sydpå og har været heldig at finde nogle gode.
   Jeg synes, denne estate olie er gudelækker (og dyr) – og den kan købes i DK her: https://oliviersogco.dk/products/la-vallongue-oekologisk-olivenolie

   Til hverdag, til salater og stegning, er jeg ret begejstret for Irma Økologisk hverdagsolie, og Urtekram Extra Virgin. Skal det være en god til at dyppe i til en rimelig pris, så har il Fornaio vundet en del smagspriser (jeg har endnu ikke smag den selv, men vil prøve den!). https://ilfornaio.dk/ekstra-jomfru-olivenolie/

   Har du nogle gode favoritter, du kan anbefale?

   KH Jeanette

   PS. De græske GAEA olivenolier er også super, men de synes at være blevet svære at finde i Danmark.

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.