Test af kakaokapsler til Nespresso

lungotime-kapsler-kakao

Der findes mange forskellige kompatible kapsler til Nespresso, som alternativ til de dyrere originale kapsler. Her i huset har vi – dvs. min mand, da jeg ikke drikker kaffe – fået lov at prøve kapslerne fra Real Coffee.

Jeg har til gengæld haft stor fornøjelse af, at Lungotime som noget helt unikt også har kakaokapsler til Nespresso!

Hvilken fryd, at jeg også pludseligt kunne bruge maskinen! For en tedrikker som mig er det en helt ny fornemmelse lige at kunne smide en kapsel i og vupti, stå med en kop varm kakao. Ovenikøbet ganske velsmagende.

Det eneste, man skal være forberedt på, at at der kan løbe lidt kakao ved siden af og ned i opsamlingsbeholderen. Lungotime kasplerne giver generelt lidt mere “overløb”, i alt fald på vores maskine, men ikke mere, end det er til at leve med. 30 kakaokapsler til de kolde vinterdage fås til 99 kr. her.

Kaffekapslerne er efter min kære mands vurdering klart i den bedste ende, når det komme til uoriginale kapsler til Nespresso. Især de to stærke varianter Potissio og Velocitá, var han meget godt tilfreds med. Den milde Mitessio blev lidt for “tynd” til hans smag, men han er altså også til en god stærk kop kaffe.

Prisen for kapslerne ligger mellem 2,2o og 2,40 kr. pr. stk.
Du kan også købe en prøvepakke med 30 stk. for 75 kr.

Lungotime er nu en del af Real Coffee, så læs mere på realcoffee.dk.

voksenlivsstil-spons

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.