Til Jane Kønigs Valentinefest

Til Jane Kønigs Valentinefest

I aftes havde jeg for en gang skyld sagt ja tak til at tage til fest som blogger. Normalt finder jeg mig lidt for gammel til festarrangementerne, hvor det bliver meget tydeligt, at vi ikke er så mange voksne bloggere (jeg ser dog til min store glæde, at vi bliver flere og flere kvinder fra 40 og op, der blogger, og du får meget snart min anbefaling til tre af dem, som jeg selv læser).

Men i går var eventen med ledsager – det var jo en Valentinefest – og min kære mand var frisk på at tage med på natklubben Chateau Motel i København, hvor Jane Kønig bød på mad og drinks. Normalt befinder vi os yderst sjældent på natklub, og vi var godt klar over, at vi ville skille os ud som de ældste blandt rigtigt mange unge bloggere. Men vi sprang ud i det og forsøgte at stå så skarpe, som vi kunne.

valentine-fest-jane-koenig

Min fantastiske nederdel er ikke fra Gucci 😉 – men en gave fra min svigerinde Bettina, som selv har syet den til mig. Det er en af de sødeste gaver, jeg længe har fået, og jeg er meget glad for den. Den går til midt på anklen og er super fed! Velourjakken er bare det bedste køb – dyr, men absolut det hele værd. Det bliver brugt ustandseligt. Du kan læse mere om den her.
Hr. Hylleborg, aka Sten, havde valgt sit bedste Bond-look, og det kunne jeg kun være stolt af. Hans nye haircut er heller ikke dårligt!

jane-koenig-valentines-day-fest

På trods af, at vi var alderspræsidenter, så blev det en rigtig god aften. Den lyserøde champagne flød i en lind strøm, og så går snakken jo – uanset alder.
Vi endte i godt selskab med bl.a. en af de unge bloggere, Silas Kieffer, der siden han var 13-14 år har inspireret inden for bl.a. herremode. Det synes jeg er flot gået!
Min bror og svigerinde dukkede også op til afterparty og sammen sluttede vi af på vinbar sammen med Silas og hans kæreste.
Det blev slet ikke så akavet og “ung med de unge”, som jeg kunne have frygtet. Og nogle gange skader det slet ikke at komme ud af sin comfort zone og være lidt ved siden af. Det eneste, man risikerer er at møde nogle nye spændende mennesker.

Kærlig hilsen Jeanette

PS. Jeg var åbenbart gået som meget i “ungdom”, at jeg glemte min mobiltelefon i taxaen – så fra nu af er det helt slut herfra med belæringer om at passe på sine ting. Damn!

7 replies
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Gitte,

   Tusind tak 🙂 Min søde svigerinde har købt stoffet hos Stof og Stil i Roskilde

   KH Jeanette

   Svar
 1. Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen siger:

  Jeg elsker slutningen – også ;-). Selvom det jo nok ikke er sjovt for dig før om nogen tid… I ser begge to – som altid – fantastiske ud. Skulle jeg sende jer ud som repræsentanter for “de ældre” ville jeg gøre det med stolthed <3 Så dejligt at I havde en god aften!

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hahaha, Malene – du skal bare grine 🙂 Jeg får skaffet mig en ny telefon i dag, og så må jeg videre – som et lidt klogere og lidt større menneske.
   Og tak – du er sød!

   Svar
   • Malene Herbert Christensen
    Malene Herbert Christensen siger:

    …og så opdaterede du heldigvis lige at din telefon er dukket op. Herligt! Så ender det jo helt perfekt 🙂

    Svar
 2. Morten Andreasen
  Morten Andreasen siger:

  Hvor er det fedt at du tog afsted altså. Man skal aldrig holde sig tilbage på grund af alderen. Og rent faktisk så har jeg haft de bedst fester med mennesker der er ældre end mig.

  Jeg håber det var en god aften. Jeg lå selv syg, så min ledsager og jeg kunne derfor ikke komme.

  Jeres outfit var ‘on fleek’ som man siger. 🙂 God søndag.

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Morten,
   Tusind tak for din søde besked – tak for komplimenten, det er da fantastisk at høre 🙂
   Jeg er også rigtig glad for, at vi tog med, og det var en super fint arrangement.

   Synd, I ikke var med, men det kan jo være, vi ses en anden gang.
   Rigtig god bedring og kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.