Til kamp mod pigmentpletterne

Til kamp mod pigmentpletterne

Mange af os kæmper med pigmentpletter i ansigtet, som kommer som følge af solskader. Langt de fleste tilfælde af denne mere overfladiske form skyldes for meget solbadning – at man så at sige har opbrugt sin huds UV-kvote. Så det allerbedste råd er selvfølgelig at passe på solen og bruge solcreme! Husk på, at din solgrænse måske er, eller er ved at være, nået!

Daily Microfoliant.jpg

Næst efter rynker er pigmentforandringer den største hudmæssige bekymring hos kvinder. Derfor er det også “big business”, og udbuddet af mere eller mindre effektfulde hudplejeprodukter, der lover at fjerne eller reducere pigmentpletter bliver flere og flere. Jeg har endnu ikke prøvet eller hørt om et “mirakelmiddel”, der rigtigt gør noget ved problemet. Jeg har til gengæld gode erfaringer med det risbaserede enzympulver Daily Microfoliant fra Dermalogica, som ved flittigt brug 1-2 gange dagligt rent faktisk gør en synlig forskel. Pletterne bliver langsomt mindre i omfang. Produktet indeholder en naturlig blanding af bl.a. lakrids og grape til at udjævne hudens farve, en mild syre, som mikroeksfolierer huden – og endelig en solfaktor, der hjælper med at beskytte mod nye solskader.

Jeg tror i det hele taget på, at eksfoliering er en effektivt anti-age behandling, og Daily Microfoliant vil jeg ikke undvære. Den er mild og giver følelsen af en ren og blød hud, og så er den ikke så hård og stærkt slibende, som andre eksfoliatorer kan være. Jeg bruger den i perioder dagligt, og ellers mindst 2-3 gange om ugen. Bøtten med det helt fine melagtige pulver er meget drøj.

Pris 440 kr. hos Dermalogica.dk

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.