TIP! Gratis Sensai gave i Matas (værdi 695 kr.)

Sensai gaveæske

Du kan nu få Sensai i Matas,og det fejres fra i dag den 25. juni og frem til den 8. juli (så længe lager haves) med en gratis gave til en værdi af 695 kr., når du køber Sensai-produkter til et tilsvarende beløb. Det gælder både i butikker og online.

Så jeg vil ikke undlade at give tippet videre, hvis du vil prøve nogle af mine allerstørste favoritter (du kan se mine musthaves længere nede!) og teste, hvad det er, Sensai kan fx, når det kommer til rens. Eller, hvis du alligevel står og mangler fx verdens bedste mascara eller flydende foundation!

Sensai gratis gave

Du får de, efter min mening, uundværlige renseprodukter i rejsestørrelser på 30 ml, det samme gælder den ultimative fugt og pleje med Cellular Performance Lotion og Emulsion – begge i 50 ml. Derudover er der en lille Day Cream med SPF25  prøve samt prøver på Cellular Performance Day Cream, Cleansing Milk og den fantastiske Peeling Powder.

Alle produkter er med Sensais signatur ingrediens Koishimaru Silk EX, der fremmer hyaluronsyre-syntesen og giver den mest silkebløde hud

Gaven har også en værdi på 695 kr. Det er rensepleje i små størrelser, Lotion , Emulsion, Day SPF25 og CP Day Cream.

Mine Sensai musthaves

Jeg har samlet nogle af mine egne musthaves fra Sensai, som jeg bruger igen og igen – og igen. Måske kan du blive inspireret til at prøve nogle af dem og få den gratis gave med i købet.

1. Den for mig ultimativt bedste mascara. Læs mere i dette indlæg. 289,95 kr. her. 2. Den bedste flydende Flawless foundation, naturligt dækkende og sætter sig aldrig i linjerne i huden! 389,95 kr. her. 3. Luksus ansigtspleje med SPF50. Silkeblødt og giver den smukkeste udstråling. 769,95 kr. her. 4. Ny virkelig god øjenbrynsblyant med refill. Du skifter bare den yderste stift ud og sparer penge og på miljøet. 279,95 kr. her. 5. Lipglossen over alle, der giver de smukkeste bløde læber. 329,95 kr. her.

  1 svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.