,

Jeg har aldrig haft tykkere hår end nu!

Nu er det gået præcis et år, siden jeg startede min behandling hos Hårklinikken med deres hårprodukter og en vækstfremmende hårekstrakt med udtræk fra planter og mælk, blandet specielt til mig. Det er tid til at gøre endelig status på virkningen – og på, hvordan det videre forløb skal være.

Hver tredje kvinde vil opleve at få tyndere hår!

For mig var behandlingen ren forebyggelse, fordi jeg var nervøs for at komme til at opleve en udtynding af håret. Generelt oplever ca. hver tredje kvinde hårtab i forbindelse med overgangsalderen, og jeg var ovenikøbet blevet ordineret antihormoner, som fjernede den sidste rest østrogen, som dannes i kroppen. Udtynding af håret er en reel bivirkning, som rammer nogle, men ikke alle.

tykt hår Håprklinikken

Jeg har, i al beskedenhed, altid haft et godt hår, men nu – i en alder af 54 – gror mit hår tykkere hår end nogensinde.

At gå i forebyggende behandling mod hårtab var måske lidt en panikhandling fra min side, men ikke desto mindre, så gav det mig ro på den front i en svær tid. For mig har Hårklinikken først og fremmest givet en kæmpe tryghed – som jeg er lykkelig for – mens de for andre, både kvinder og mænd, virkelig redder håret efter hormonelle forandringer, kemoterapi og genetisk hårtab. (Læs mere i dette indlæg).

Mange kvinder er disponerede for genetisk hårtab, der minder om mandlig udtynding af håret. Det starter typisk ovenpå hovedet og foran, hvor man kan opleve fældning og se, at håret får mindre fylde. Udtyndingen kan sagtens gå i dvale, men vil typisk komme igen. Så sæt ind så hurtigt som muligt med at forebygge og afhjælpe problemet.


Mit hår vokser sig tykkere end nogensinde før!

Jeg er gået fra at være angst for at få tyndt hår til, at det nu bliver tykkere end nogensinde. Når jeg kører hænderne gennem de øverste nye 10-15 cm. af håret er det virkelig tæt og fyldigt, og ser man nærmere på alle de nye hår, der kommer, kan der konstateres en fantastisk god vækst af nye hår.

Det allermest vilde er, at jeg har fået en langt pænere hårgrænse! Mit ellers kraftige hår var nemlig fra naturen lidt tyndt i siderne og i tindingerne. Nu er der vokset en anseelig tot hår ud i begge sider, som aldrig nogensinde har været der før, og jeg har fået en meget tykkere hårgrænse.

Billedet til venstre er fra starten af behandlingen, hvor du kan se, hvordan ekstrakten påføres i hovedbunden – og til højre er fra i dag, hvor det er tydeligt, at jeg har fået en helt anden hårgrænse, der ikke går op i tindingerne.

Hårklinikken

Hårklinikken virker

Alle de helt nye hår i tindingerne, som er kommet på det sidste år!

Når, jeg sætter håret op nu, ser det meget flottere ud, hvor jeg tidligere godt kunne føle mig noget tynd i siderne med lidt høje tindinger.

Jeg fortsætter med Hårklinikken

På Hårklinikken er de vant til at behandle masser af klienter med reelt hårtab, men de er også glade over at se, at det faktisk kan lade sig gøre at skabe en synlig vækst i et ellers kraftigt hår som mit. De mener dog, at jeg fra nu af kan nøjes med at køre videre med ekstrakten i siderne og tindinger, hvor der stadig er potentiale for endnu flere hår. Dermed bliver behandlingen også mindre bekostelig fremover.

I hele håret vil jeg vedligeholde en sund vækst med Hårklinikkens almindelige hårpleje, som kan anbefales til alle:
Deres Restorative Shampoo optimerer forholdende for hårvækst og reducerer den talg-produktion, som er medvirkende årsag til hårtab forårsaget af hormonelle forandringer.
Til mit lidt krøllede og tørre hår bruger jeg Hårklinikkens Hair Mask, der åbner hårstrået og tilfører fugt, så det virkelig kan ses og mærkes på håret.
Endelig er deres plejende og varmebeskyttende leave-in conditioner, Hair Hydrating Créme, virkelig unik til at pleje og samle mit hår.

Afhjælpe hårtab hos kvinder

Jeg er lykkelig for, at jeg ikke skal være bekymret for udtynding af mit hår – men tværtimod har fået mere hår end nogensinde.

Oplever du hårtab – genetisk, hormonelt, efter sygdom eller kemobehandling – kan du booke en tid hos en hårkonsulent i København eller Aarhus og finde ud af, hvad der kan gøres. Hårklinikken tilbyder kun behandlinger, hvis de reelt tror på, at det virker, og i så fald vil man typisk opleve en forøgelse af hårmængden på 30-50% efter hårtab.

4 kommentarer
 1. Rebecca
  Rebecca siger:

  Det glæder mig, at du fik noget ud af at gå på Hårklinikken. Jeg gik der i to år og har brug tusinder og atter tusinder af kroner og det hjalp overhovedet ikke. Som i ikke den mindste bitte smule …. Så det er ikke alle, det hjælper på. Jeg ved fra flere, at de heller ikke oplevede resultater ved at gå på Hårklinikken.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Rebecca,
   Hvor er jeg ked af at høre, at du ikke fik afhjulpet dit problem! Jeg ved godt, at der er en vis procentdel, hvor det ikke virker.
   Så ærgerligt, dels for pengene og indsatsen – og dels, fordi hårtab er et kæmpe problem!
   Har du fået løst det på anden vis?

   KH Jeanette

   Svar
 2. Malene Christensen
  Malene Christensen siger:

  Hold da op, hvor er det tydeligt! Jeg har også en lidt tynd hårgrænse i siderne og får da meget lyst til at prøve.

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.