Tre gode grunde til at tage kollagentilskud


Nu er det snart to år siden, jeg startede mit daglige kollagentilskud fra Oslo Skin Lab!  For mig er det blevet en fuldstændig fast del af min hudpleje, og der er tre gode grunde til, at det giver mening for mig at tage det: Det virker, det er et protein, der findes i kroppen i forvejen – og det virker ikke bare i ansigtet, men på hele kroppen!

Reklame for Oslo Skin Lab
Tiden flyver! Jeg var 54, da jeg besluttede at starte med at tage kollagentilskud – nu er jeg 56 og stadig glad for at tage det hver dag. Selvfølgelig kan ældningen ikke forhindres, men forfaldet kan forsinkes med den kollagen, som er i The Solution.

Jeg føler mig overbevist om, at det bidrager til at holde min hud mere spændstig og at det er en daglig lille rutine, der gør en forskel. Udover rynker på hals og i ansigtet, så bemærker jeg også, at mine overarme holder sig rimeligt faste – og så har jeg seriøst aldrig haft så pæne faste lår som nu.

Nedenfor får du mine tre gode grunde til at tage kollagen!

Tre gode grunde til at tage kollagentilskud

Vi ved nok alle sammen, at vaner og rutiner kan være svære at få etableret. For mig er det intet problem at få taget det lille brev med kollagenpulver hver dag. Og det lader sig kun gøre for mig, fordi jeg kan se meningen med det.

De tre årsager til, at jeg holder fast i The Solution fra Oslo Skin Lab er:

🌸 1. Det virker! The Solution består af kollagen-peptider, hvis virkning er reel og veldokumenteret og bevist at virke på spændstighed, rynker og appelsinhud i seriøse randomiserede, dobbeltblindede og placebo-kontrollede forsøg. Ved at se på mig selv igennem de to år, der er gået, siden jeg startede, så er jeg også overbevist om, at det er med til at holde min krop og mit ansigt mere fast.

🌸 2. Det er naturligt! Kosttilskuddet hjælper til at vedligeholde min hud uden drastiske eller unaturlige metoder. Det er et protein, der findes i kroppen i forvejen, hvor det er en af ​​de vigtigste byggesten i sund hud, hår, negle og mange andre dele af vores krop. Desværre forsvinder mængden med tiden, og derfor får vi en mindre fast, elastisk og glat hud.

🌸 3. Det virker på hele kroppen! Kollagen virker ikke bare på ansigtet, men på områder som hals, overarme og lår, som jeg oplever som fastere end tidligere. Oslo Skin Lab øger hudens elasticitet, udglatter huden, giver færre rynker og mindre appelsinhud. Mine lår har i alt fald aldrig været mere glatte og faste end nu!

 

Vil du også prøve kollagentilskud fra Oslo Skin Lab? Koden QLAND giver dig 60% på den første pakke og 30% på alle efterfølgende pakker! Eller klik til højre, hvor rabatten allerede er indregnet.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.