Uge 10 – Fokus og Favoritter

I dag – måske mens, du læser dette – er jeg eet eller andet sted imellem København og Goa! ♥
Afgang søndag morgen med Qatar Airways med mellemlanding i Doha, før vi lander sent i aften i Goa lufthavn, hvor vi bliver afhentet og kørt de knap to timer til Ashwem Beach. På vej mod nye eventyr!

Det er vores første tur til Indien, og jeg glæder mig helt utroligt til at opleve bare en lille bid af det store land. Jeg kan godt love, at du i den kommende uge kommer til at høre fra mig derudefra!

Vi skal bo i Ashwem, direkte ud til stranden og Det arabiske Hav (som jo er en del af Det indiske Ocean). Vi ankommer i slutningen af højsæsonen og kan nok forvente, at der er omkring 35 grader.
Ashwem Beach ligger tilpas afsondret fra de store turiststeder og er kendt for at være en for mange updaget perle, og stedet til en ferie, hvor man kan dyrke stilheden og roen, solen og havet. Jeg glæder mig til at opleve kulturen, maden, menneskene og hele stemningen – og til små udflugter til de nærmeste byer og markeder, så man kan nå til fods via stranden. En god veninde har allerede tippet mig med de bedste steder, vi skal besøge. Jeg ser også frem til at prøve Ayurveda behandlinger, hvor de skulle være i stand til nærmest af se lige igennem een.

Vi har også planer om en dagstur, hvor vi kan opleve både jungle og et efter sigende fantastisk vandfald. Jeg tror ikke, vi kommer til at kede os – og hvis vi gør ind imellem, så er det bestemt også meningen. Jeg håber, at det bliver en tur med masser af oplevelser og næring til både krop og sjæl.

Morgnerne vil starte på stranden, hvor mange mediterer og dyrker bl.a. yoga. Jeg glæder mig til at se Sten lave sin Tai Chi og Qigong, som han er meget dygtig til og har lavet hver evig eneste morgen i mange år. Hernede tænker jeg, at det må være det perfekte element, han kommer i. Selv satser jeg på meditation og en masse gåture, men måske er der også noget yoga, jeg kan deltage i!

Kufferten er pakket let, fordi behovet for tøj ikke er stort derude – og fordi, vi ikke skal være specielt fine, men bare afslappede ♥ Og så er der også plads til at fylde kufferten helt op med ting og sager og gaver, som jeg regner med at købe med hjem. Der er bl.a. et Night Market, som vi skal opleve.

Ugens favoritter – kun det vigtigste er med i kufferten!

Når, man står og skal pakke sin kuffert, så finder man virkelig ud af, hvilke ting, man prioriterer allerhøjst – særligt, når der skal være plads i kufferten til powershopping på markederne.
Desuden er det REN afslapning, jeg skal ud til, og ikke noget modeshow. Jeg har dog alligevel et par nyindkøbte sommerting med, som du nok kommer til at se undervejs 😉
Jeg kommer nok til at gå rigtigt meget i denne her nye kjole fra Moliin!

Moliin Jalla kjole

Kjolen hedder Jalla og er bare SÅ smuk

 

Et minimum af makeup – og lipgloss med solfaktor 35!

Fredag fik jeg lagt Shellac på hænderne, så de er fine hele turen (i min yndlings diskrete lyserøde farve Beau – der også fås som Vinylux), og farvet vipper og bryn, og så har jeg ikke brug for ret meget andet end en eyeliner og en lipgloss til turen.
Sidstnævnte skal definitivt være med solfaktor, fordi læberne faktisk er udsatte, når det kommer til hudkræft. Colorscience, der er ret nyt i Danmark (fås på udvalgte klinikker – se nederst! **), laver en flot Lip Shine med så meget som en bredspektret faktor 35 beskyttelse.

Colorscience lipgloss med solfaktor

Den føles som en almindelig lipgloss, men har det højeste solbeskyttelse, jeg er stødt på!

 

Komplet hudpleje i rejsestørrelse!

Hudplejemæssigt skærer jeg ind til benet, men jeg skruer til gengæld op for luksus’en i små størrelser. Jeg vil være dækket godt ind på turen med det her Saho rejsesæt fra Sensai. Jeg kan få min elskede dobbeltrens, med både en olie- og en vandbaseret rens, og så en dobbelt fugtpleje med Sensais bløde og intense luksus med signaturingrediensen silke. Det er heller ikke billigt, men der vil være til flere rejser med de størrelser, der i.

Sensai rejsesæt til ferien

Rejsesættet er en feriegave til mig fra Sensai!

Det vigtigste er solbeskyttelsen!

Beautymæssigt er intet vigtigere end solbeskyttelse og her har Vichy været så søde at forære mig deres NYE Capital Soleil Beach Protect produkter, så jeg kan prøve dem. Det kunne ikke være bedre timing!
Beach Protect, fordi de er resistente overfor vand, sand, klor og salt – og faktisk også vind – der alt sammen er med til at reducere effekten af solcreme.
Navnet Capital Soleil skal minde os om, at vi fra fødslen har fået en vis solkapital – altså en given mængde sol, som vi kan modstå. Når, den er opbrugt, så er det altså ikke muligt at danne mere beskyttelse i kroppen og den vil begynde at tage skade.

Jeg kommer til at bruge MASSER af solcreme i Indien, men vi skal altså også huske det herhjemme – og gerne helt året i alt fald i ansigtet!

Vidste du i øvrigt, at Vichy er blandt de fremmeste inden for solbeskyttelse? De var fx de første, der fandt ud af, at vi også skal beskytte os mod UVA-strålerne!
Du kan skelne mellem UVA- og UVB-stråler på den måde, at UVB er dem, der gør os Brændte. UVA er dem, der trænger langt ned i huden og giver en tidlig Aldring. Og faktisk er det UVA-strålerne, der er allerflest af, eftersom de udgør 95%. Derudover har man efterhånden fundet ud af, at de går igennem både vinduesglas, skyer og parasoller.
For, at det ikke skal være kompliceret nok, så er der også både korte og lange UVA-stråler, hvor det ikke er alle solcremer, der dækker hele spektret, men her er du i alt fald altid sikker med Vichy.

Billedresultat for uva ring solcreme

Vidste du i øvrigt også, at de fleste af os – og her må jeg nok også selv melde mig under fanerne – kun smører os med omkring 1/4-del af den mængde, som er nødvendig?
Man skal bruge, hvad der svarer til ens egen håndfuld til hele kroppen! Dvs. et barn skal bruge sin lille barnehåndfuld, og en fuldvoksen mand skal bruge en ordentlig nævefuld 🙂

♥♥♥♥♥

Nu vil jeg bare sige Nameste og på kærligt gensyn i næste uge, hvor jeg glæder mig rigtigt meget til at dele min rejse til Indien med dig.

** Colorscience, der laver lipglossen med ekstrem solbeskyttelse – og i øvrigt også en virkelig smart brush-on pudder med solfaktor 30 og 50 lige til at børste i ansigtet med naturlig UVA/UVB beskyttelse. 
Colorscience kan fås hos Aglaia Klinikken på Øster Farimagsgade i Kbh., Inviocare i Palægade og Retouch Clinic i Hovedvagtsgade, SkinSense i Herning og Kosmetisk Klinik i Risskov.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.