Den nye Goodiebox med wonders til hår og negle!


NB! Goodieboxen er foræret til mig! Indlægget indeholder reklamelinks.

Det er ved at være noget tid siden, at jeg har vist dig indholdet i månedens Goodiebox. Men det kører altså stadig i fuld fart og med lækre sager til alle, der elsker beauty og gerne vil forkæle sig selv og afprøve nye spændende sager til en lille pris. Der er altid for mindst 550 kr. i boxen, og der er altid value for money med kvalitetsprodukter, der varierer fint måned for måned.

For de sædvanlige 169 kr. inkl. forsendelse er der denne gang en samlet værdi på over 600 kr. (ja, de små beautyting, vi går og køber, løber op!). Derudover er der 100 kr. i rabat på hårvitaminer fra Hairlust, hvis du får lyst til at mere udover dem, der er med i boxen. Endelig er der en Æther parfume til nye medlemmer.

 

I denne måneds Goodiebox får du adskillige wonders:

*  Hairlust, velsmagende vingummi hårvitaminer, der styrker håret indefra. Bøtte med 45 stk. til 15 dages forbrug. Normalpris 249 kr. for 90 stk.

* Raunsborg prisvindende håndcreme. Værdi 125 kr.

* Rock Nail base coat fra Mesauda Milano, der både styrker neglene, men også hærder dem og forhindrer, at de splitter. Værdi 69 kr.

* Banana Setting Powder fra Bellápierre Cosmetics. Banana pudder er et fantastisk våben til at udjævne farveforskelle, pigmentpletter og rødme i huden. Det kan også bruges som base for makeup og øjenskygge.
I den mere avancerede ende, kan det også bruges over makeuppen til dét, der kendes som baking eller cooking – det betyder kort fortalt, at du lægger et tykt lag pudder, lader det “bage” i 5 minutter – børster det overskydende væk, og herefter har en nærmest fejlfri hud. Bruges det over hele ansigtet giver det et meget pudret, måske lidt drag-agtigt look, men det kan også bare bruges under øjnene og andre steder, du vil dække og highlighte.
Se mere på denne video fra Modemagasinet IN her.

* Flad viftebørste fra Luxie, du kan bruges til at lave highlights med pudderet. Værdi 69 kr.

♥♥♥♥♥

Goodiebox har altid en værdi på minimum 550 kr. og koster 169 kr. pr. måned

Du kan tilmelde dig og få fat i månedens Goodiebox (uden binding) her.

 

1 svar
  1. Tina
    Tina siger:

    Åh ja den Goodiebox har min datter også altid fået tilsendt 🙂
    Vil ønske dig en strålende og susende weekend 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.