Uge 17 – Fokus og Favoritter!

Den har været en travl uge her hos mig med mange gode aktiviteter. Fra forpremiere på Lasse Rimmes nye show (se anmeldelse), foto shoot til Hendes Verden, pressearrangenter, besøg på Nivågaard Kunstsamling og se William Morris (al magt til skønheden) – kan anbefales – til Danish Beauty Award, ude at spise med gode venner, til hunde-event med Kingsmoor mm.m.
Her får du et par udvalgte highlights fra ugen.

william morris al magt til skoenheden

Danish Beauty Award med 500 produkter i konkurrence!

I fredags var jeg til Danish Beauty Award, hvor beautybranchen fester og hylder sig selv og hinanden med en kæmpe gallafest og uddeling af ikke færre end 33 priser i år.
Efterhånden kender jeg så mange, både influencers og dem på den anden side af bordet fra firmaerne og pr-bureauerne, og jeg må sige, at det er en branche fuld af utroligt dejlige, positive og dygtige mennesker. Nok er der stor konkurrence alle mærkerne imellem på sådan en aften, men det mærker man ikke. Alle har en fest.

Hvis du synes, det er en jungle at finde rundt i hudpleje og skønhedsprodukter, så er der en god grund til det. Det er VILDT så meget, der er på markedet, og til årets awards var der indsendt 500 produkter, der var lanceret i 2018! Heraf udvælges et antal, der bliver nominereret i de forskellige katogorier, og endelig er der 31 vindere (+ årets klassiker og årets ildsjæl). At blive nomineret skal man derfor huske i sig selv er flot!

Her er mine Beauty Award favoritter!

Jeg gør løbende mit bedste her på bloggen for at finde de ting, som jeg synes er gode – og særligt gode for voksne kvinder – og der var da også nogle af de nominerede produkter, som jeg særligt vil fremhæve.

Som blogger er det fantastisk at opleve, hvordan influencers i de sidste især 2-3 år er smeltet sammen med de øvrige medier. Der er virkelig sket en anerkendelse af blogger, instagrammere og youtubere og der en disruption i fuld gang, der mere og mere forandrer den måde, vi finder inspiration på.
Der bliver da også uddelt en Influencers Choice Award, som kåres af en særlig influencerjury.
Vinderen blev FOREO Ufo, som er et spændende produkt, som jeg også har skrevet om, der giver professionel behandling af huden derhjemme på 90 sek. (du kan læse min anmeldelse her).

Jeg blev også så glad, da mine bloggerkolleger Katja og Helene – de skarpe, kompetente, sjove og søde Pudderdåser – vandt en Danish Beauty Award for deres Alt i een fodcreme.

Pudderdaeserne fodcreme

I kategorien året ansigtsplejeprodukt – luksus vandt Dermalogica med endnu en af mine favoritter, nemlig deres c-vitamin serum. C-vitamin i de rette koncentrationer, og i en stabil form, giver en jævnere hudtone og stimulerer dannelsen af kollagen. Jeg har tidligere skrevet om den her.

Årets renseprodukt blev en fantastisk enzymmaske fra Peter Thomas Roth (mærket, som du kan vinde månedens læserpræmie fra her). Jeg er vild med enzym- og syrepeelinger, og her er en med begge dele, der øjeblikkeligt peeler hudoverfladen og giver den eftertragtede glow.

I kategorien var endnu en KÆMPE favorit af mine nomineret, som jeg snart har anbefalet til jeg ved ikke hvor mange. Filorgas Oxygen Peel, der ved dagligt brug – bare lidt ud på en vatrondel – giver huden en fornyet og lysende flot glød.

Le Couvent, som ellers er et lidt smalt og nichepræget parfumebrand, var nomineret til flere priser som både herre- og dameduft. Dem har jeg sørme også skrevet om – du finder indlægget her.

le couvent parfume

Jeg vil også fremhæve et enkelt nyt produkt her på bloggen, som jeg ikke selv kendte, men som jeg synes fortjener at blive nævnt for alle, der lider af rødme i huden. Vinder af årets nicheprise er 3 in 1 Anti-redness fra Rosalique. En daglig creme, som indeholder grønne pigmenter, der øjeblikketligt udjævner den røde tone, og samtidig er anti-inflammatorisk og indeholder ingredienser, der lindrer og reducerer rødme.

creme mod rødme

Sidst, men ikke mindst, vil jeg nævne skønne Marienlyst Strandspa, der blev Årets Spa. Du kan læse min anmeldelse her.

Marienlyst årets spa

Klik her, hvis du vil se alle de nominere og vinderne ved Danish Beauty Award 2019.

Foto til Hendes Verden

I denne uge er jeg blevet fotograferet til en artikel, der kommer i Hendes Verden om noget tid. Jeg ved ikke præcis hvornår. Det handler om inspiration fra Østen, hvor jeg fortæller om, hvordan K-beauty (og J-beauty) har præget vores skønhedsrutiner her i Vesten. Interviewet kom i stand på baggrund af dette blogindlæg, som jeg har skrevet om K-beauty og hvad vi kan lære af de koreanske kvinder. Læs det, hvis du vil være lidt klogere på, hvad K-beauty er, og hvad det kan bruges til i den daglige rutine.

Her får du lige et lille behind the scenes billede, hvor du ser rodet i baggrunden, fotografen på taburetten og mig, der er stukket i et par sandaler uden at lukke dem 🙂
Fotografen er super dygtige Jacqueline Fluri, som jeg var så heldig at få besøg af!

En lørdag i hundenes tegn!

Den sidste ting, jeg vil fortælle om fra denne uge var en skøn event i går, hvor det danske dyremadsmærke Kingsmoor havde samlet nogle af deres ambassadører. Det rene eldorado for Viola, der fik lov at boltre sig med andre hunde og med en lille forhindringsbane, som hun ikke var helt tosset til.

Jeg havde været med til at arrangere dagen, som foregik hos Peter Lieps Hus i Dyrehaven, hvor de virkelig dannede de perfekte rammer for os på alle måder. Hos Peter Liep er de i øvrigt hundevenlige og hundene må gerne komme med indenfor. Det giver mange point hos os hundeejere, at vi kan gå ud og spise med hund! ♥

Sylvia Engel

Udover at være sammen med de fantastiske ildsjæle fra Kingsmoor, der laver dansk dyremad baseret på lokale råvarer, urter, tang, fiskeolie og meget andet godt – uden tilsætningsstoffer – så fik jeg blandt andre lejlighed til at være sammen med Sylvia Engel, der er en fantastisk hjertevarm og sej pige. Diætist, kok, fitnesstræner, personlig træner og igang med cand. scient. Klininsk Ernæring på KU.
Vi har først mødt hinanden fornyligt, da Sylvia har været syg og ude af gamet i 6 år!!!!!!!!!!!!! Hun lider af tarmsygdommen Chron og går i dag foran som stærk og ekstremt veltrænet kvinde, der samtidig bryder tabuet om stomi. Hun er bare så sej.
Du kan besøge Sylvias blog Dietbyengel. Følg hende på Instagram her.

Kingsmoor kan du læse mere om på Kingsmoorpetfood.dk.

♥♥♥♥♥

Nu er der bare tilbage at ønske dig en dejlig ny uge her i det dejlige forår.

3 replies
 1. Tina
  Tina says:

  Sikke en spændende uge du har haft med så mange gode opgaver/oplevelser 🙂
  Jeg ville gerne selv prøve et par af dem !
  En god ny uge ønskes 🙂

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] ægte, søde og kærlige beskeder (ala den ovenstående fra dejlige Viola’s mor med bloggen VOKSENLIVSSTIL […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.