Se mine top 10 favoritter fra Cocopanda.dk – og få dem med rabat!

cocopanda favoritter
Beautyshoppen Cocopanda er startet i Norge i 2007 og findes i dag i hele Norden, Tyskland og Østrig – og på Cocopanda.dk finder du et lækkert udvalg af hudpleje, hårpleje og kosmetik til gode priser – og med en service, der er i absolut top! (5 stjerner på Trustpilot!).
Du kan derfor roligt regne med en super hurtig levering og spændende og gode produkter fra en lang række anerkendte mærker.
*****

Vælg mellem ekstra gode priser eller gratis fragt!

Jeg har fået lov til at give rabat her på bloggen, som gælder fra i dag og frem til den 10. maj 2019.
Du kan vælge imellem:
***
10% rabat – OGSÅ på nedsatte varer – med rabatkoden 10JE30
ELLER
Gratis fragt – UANSET, hvor meget eller hvor lidt, du køber for – med rabatkoden F30JE
***
Der er altid gratis fragt ved køb over 399 kr., men her kan du altså få gratis fragt, også selvom du bare vil prøve en enkelt ting, som ikke koster så meget – fx en eller flere af de skønne koreanske masker, jeg anbefaler længere nede! Køber du for mere end 399 kr., får du BÅDE gratis fragt OG 10% rabat på de i forvejen nedsatte priser. 
***

Her er mine TOP 10 produkter!

Jeg har været hele webshoppen igennem for at udvælge mine helt personlige top 10 favoritter.
Det har ikke været let, for der er så meget godt at vælge imellem, men jeg er landet på et miks af produkter, som bare virker, bestående af:
***
– Tre all time favoritter. Dem, jeg bruger igen og igen!
– En NY favorit, som jeg lige har tømt den første krukke af!
– Seks små K-beauty wonders fra 34 til 159 kr. til ansigt, hænder og fødder! 
***

1. All time favorit: Den klassiske Kérastase Bain Satin 2
Kérastase Bain Satin Shampoo, som jeg genopdagede for nogle år siden, og som stadig dufter vidunderligt og plejer mit hår fuldstændigt uovertruffet. Serien er en klassiker, der bare giver den mest luksuriøse næring og behandling til håret – også det mest tørre. Og uden at tynge det, vel at mærke. Prisen er KUN 111 kr. på Cocopanda.dk – og du får yderligere 10% med rabatkoden.

kerastase shampoo

2. All time favorit: Kérastase Nutritive Créme Magistrale
Der findes en del dejlige hårkure, men Nutritive fra Kérastase er stadig min nr. 1, når det kommer til at give håret ekstrem blødhed. Jeg vælger Creme Magistral til mit lidt kraftige og naturkrøllede hår, men den findes også til fint hår, hvor den hedder Masquintense. Prisen er 141 kr. på Cocopanda.dk – og naturligvis med yderligere 10% rabat eller fri fragt efter eget ønske.

kerastase hårkur

3. All time favorit: Jane Iredale Amazing Base, Golden Glow
Den dag, hvor Jane Iredale måtte droppe sin Amazing Base mineralpudder – og særligt i farven Golden Glow – så får jeg et problem. Jeg har skrevet om den flere gange i årenes løb, og den er min life saver både alene eller som ovenpå min flydende foundation. Den har den smukkeste dækkeevne og ligger naturligt og glat på huden. I ♥ it!
Jeg skal naturligvis ikke kunne sige, om netop denne farve kan passe til dig – den er gylden mediummørk – men Amazing Base fås i forskellige farver. Jeg synes bare, at Golden Glow kan noget særligt. Pris på Cocopanda.dk med den ekstra rabat kommer ned på 236 kr.
Jane iredale mineralpudder

4. Den nye favorit: Shiseido White Lucent Overnight Cream & Mask

Det bliver ikke sidste gang, du kommer til at høre om den helt nye natcreme/natmaske White Lucent Overnight Cream & Mask fra Shiseido her på bloggen!
Jeg har testet den – og jeg tester meget forskelligt, men har allerede stort set brugt den første krukke op.
Fordi den er virkelig effektfuld –  særligt, hvis du har en ujævn hudtone og døjer med pigmentforandringer, så vil du på kort tid opleve, at huden bliver mere og mere jævn at se på og får en klar glød. Bruges hver aften som natcreme – og/eller nogle gange om ugen i et tykkere lag som natmaske – hvor den hæmmer overdreven melaninproduktion og forebygger pigmentpletter .
Vi er i den dyre luksuriøse ende her, men produktet kan virkelig noget, og ved nogle ugers vedvarende brug, vil du vitterlig reducere dine mørke pigmentpletter. På Cocopanda.dk får du den til 614 kr. med med rabatkoden.

Shiseido natmaske pigmentforandringer
5. K-beauty top wonder: Kocostar Princess Eye patch

K-beauty, når det er allerbedst! De her eye patches skal bare prøves. De virker helt utroligt på bare få minutter, hvor huden under øjnene bliver lys og glat og friskt at se på.
De geleagtige små øjenmasker er gennemfugtede af virksomme ingredienser som hyaluron og niacinemid, planteekstrakter, lavendelolie og glycerin, og efterlader dine øjenomgivelser tydeligt lysere og glattere. Simpelthen et stjerneprodukt. Og hvad der er helt vildt er, at du får 60 stk. – altså til 30 behandlinger – for 159 kr. (- 10% rabat) her.
kocostar eye pads


6. og 7. K-beauty favorit til hænderne: Kocostar hand moisture pack

Jeg elsker at give mine hænder den helt store tur en gang imellem, og 20 minutter med en intensiv fugtmaske gør underværker og giver følelsen af en professionel behandling. Det er koreansk beauty, igen fra Kocostar, der virkelig har vundet indpas overalt. Det er en lille luksus, hvor man føler, at man gør noget dejligt for sig selv til bare hhv. 38  kr. og 45 kr. hos Cocopanda.

Kocostar håndmaske Kocostar håndmaske

8. K-beauty favorit til fødderne: Oh K! Peeling Foot Mask

Nu er det lige oppe over med at få fødderne sommer- og sandalklar, og  hvorfor ikke tage det på den smarte koreanske måde ved simpelthen at tage et par “sokker” på, der peeler fødder blidt med frugtsyre og fjerner den døde hud, så du får lækre bløde fusser – mens du bare slapper af imens og drømme, at du er på skønhedssalon.
Oh K Peeling Foor Mask koster 69 kr. hos Cocopanda.dk.

Kocostar fodmaske

9. K-beauty favorit til ansigtet: Skin Republic 2 Step Brightening Vitamin C + Collagen Face Mask

Skin Republik er endnu et koreansk mærke, der har gået sin sejrsgang verden over og har vundet mange priser. Specialister i masker af enhver art – og kombinerer de seneste teknologier med naturlige regenererende ingredienser.
Jeg har valgt en spændende to-trins hjemme ansigtsbehandling, der består af scrub og sheet mask med C-vitamin og kollagen til at udjævne hudtonen og give en fastere og yngre hud. 25 minutters afslapning og luksusbehandling, som man selv kan lave derhjemme, når det passer ind i programmet.
Skin Republic 2 step masken koster 49 kr. ekskl. rabat her.

Skin Republic c-vitamin maske

10. K-beauty top favorit til ansigtet: Skin Republic Neck+Dècolletage Repair Anti Ageing Repair Mask

Når vi nu er i gang med top sheet masker fra Skin Republic, så skal vi ikke glemme hals og décolleté – i det hele taget, så husker jeg altid at give begge dele både serum, creme og alle mulige andre plejeprodukter. Men er der noget, som for de fleste af os godt kan bruge en lækker anti-age behandling, så er det hals og bryst, som ofte nedprioriteres i forhold til ansigtet.
Sheetmasken lægges på hals og bryst, som du kan se på det lille billede på pakken, og tilfører masser af fugt og næring og opstrammende ingredienser i løbet af 20 minutter. Prisen er kun 34 kr. – og du kan få 10% yderligere på Cocopanda her. (så køb evt. nogle stykker).

Skin Republic halsmaske

Det var min Top 10 inspiration til at på udkig på Cocopanda.dk. Du kan klikke ind og se hele min favoritliste her. Jeg er sikker på, at du kan finde rigtigt meget andet godt derinde, for der er altså masser af mærker og rigtigt gode produkter at vælge imellem til fornuftige priser. Og husk nu rabatkoderne længere oppe!

Pssst….vil du sikre dig de gode tilbud på beautyprodukter først, kan du tilmelde dig Cocopandas nyhedsbrev her!

***

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Bestemt et dejligt udvalg 🙂
  Den til reparation af halsen vil jeg rigtig gerne have prøvet.
  Ønsker dig en god dag ovenpå blæsevejret 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.