Uge 22 – Fokus og Favoritter!

Jeg synes, det kan være svært at holde fokus på meget andet end det eventyrlige vejr, vi har for tiden! Der sker jo bare noget med vores livskvalitet, når solen bager, som den gør i øjeblikket. Vi nyder det noget mere og mange kommer nok til at fokusere på, hvor vigtigt det er, at vi bare tager øjeblikket ind.
Det samme sker, når man er ude på vandet, som vi er en del for tiden. Eller, hvis man går i skoven. At være ude i naturen, koblet af fra sine normale omgivelser, gør bare noget ved os.

NB! Indlægget indeholder reklame for de viste produkter!

Lørdag var Sten og jeg på en lille udflugt, lige over på den anden side af sundet. Vores første tur som sejlende folk til Malmø.
Afsted i båden, den smukkeste 50 minutters tur over Øresund, og så var i den helt vidunderlige lille Dockan Marina eller Malmø Cityhavn, som den også hedder.
Man lander i gåafstand i centrum, og midt et meget charmerede miljø. V havde booket plads hjemmefra, så det var bare at sejle ind og lægge til.

Alt tager sig jo bedre ud i sådan et vejr, men Malmø er og bliver en hyggelig og charmerende by.
Vi fandt et super lækkert sted til frokost. Plocke-Pinn Restaurant & Bar, hvor menuen består af små forskellige retter, som man sætter sammen efter behag. Jeg var VILD med det.
Så anbefalingen er hermed givet videre, hvis du kommer til Malmø og vil have noget rigtigt lækkert, men stadig let. Prisen blev 800 svenske, ca. 575 kr., for os to, for 2 x 4 retter,. 2 glas Prosecco og drikkepenge.


Nederst i indlægget kan du set lidt stemningsbilleder fra vores tur, hvis du har lyst.

♥♥♥♥♥

Apropos lækkerier – så er det jo Fars Dag den 5. juni! Min kære far er glad for chokolade, og så var det jo svært at stå for denne her fra Hotel Chocolat, som jeg glæder mig til at give ham.

♥♥♥♥♥

Så har jeg jo også været i biografen i denne uge sammen med fire super skønne læsere – Camilla, Anita, Pia og Tina – med gæster. Jeg havde selv invitereret min veninde Karina med, så vi var ti i alt inde og se I Feel Pretty. Og der var 100% enighed om, at det var en super sjov og god film!
Hvis du trænger til at grine, så er den et MUST! (du kan se traileren i indlægget her)

For mig er det helt fantastisk at få lejlighed til at komme væk  fra skærmen og ud og møde nogle af jer dejlige læsere i levende live. Det er skønt, at I har lyst, og det er slet ikke umuligt, at der kommer flere af den slags små events fremover ♥

Der var forkælelse til alle fra Filorga, Sachajuan og Filorga samt en neglelak fra Kure Bazaar. 

♥♥♥♥♥

For mig har sidste uge også budt på tre pressemøder i København, to af dem endda på Illum Rooftop, som jeg lige må benytte anledningen og anbefale! Hold da op, hvor er det blevet lækkert, og der er masser af spisesteder at vælge imellem. Du kan også handle hos Løgismose deroppe!

Tre nyheder er jeg blevet introduceret for i denne uge, og du kommer helt sikkert til at høre mere om dem.

Nyhed nr. 1 er Skagen Seaside, som er et rigtigt fint nyt dansk hudplejemærke til både børn og voksne med nogle meget spændende ingredienser, der spænder fra den danske natur med havtorn (indeholder unik omega 7)og lyng – og til den afrikanske baobab, som jeg meget snart vil fortælle dig meget mere om. Baobab omtales som den nye sort, og det skal jeg snart forklare hvorfor.

Den anden nyhed, er et mærke, der nu kan fås her i Danmark.  Tata Harper er en økologisk hudplejeserie med effektive og luksuriøse anti-age produkter, fuldstændigt uden syntetiske eller kemiske ingredienser!

Nyhed nr. 3, som jeg også lige vil løfte sløret for, er det estiske lingerimærke BonBon, der kommer fra Estland og laver 100% håndlavet undertøj, bodystockings, chemiser, kimonoer m.v. i både basis, sexede og meget feminine styles.

Ugens favoritter!

Hvad kan være denne uges favoritter andet end solbeskyttelse! Her er dem, som jeg lige nu bruger mest.

Når det skal gå lidt stærk, før man skal ud af døren, så er det lækkert med en solbeskyttelse på spray. Filorga UV-Bronze til kroppen giver både en fin glød og intensiverer den solbrune farve. Fås hos Matas her (reklamelink)

Faktor 50 Bronze Misten fra Filorga er helt uovertruffen til at sprayen over hele ansigtet i en fart. Den giver anti-age, solbeskyttelse og glans, og det smarte er, at du altid kan sprayen den udover makeuppen for at friske op og give ekstra beskyttelse. Fås hos Matas her (reklamelink)


De nye vandbaserede solsprays fra Vichy er også geniale. Lynhurtige og nemme at have med at gøre og så fedter de absolut minimalt eftersom de er baseret på termalsk kildevand.
Det er jo altså vigtigt, at vi passer på huden – også selvom, den er nu ved at have fået farve! Det er en skrøne, at huden tåler mere, fordi den allerede er brun (jeg siger det bare).

Sidst, men ikke mindst, er jeg vildt glad for pHformula C.C. Cream her i sommervarmen, hvor man ikke har lyst til den store makeup. Den giver både fugt, antiage, 30+ solbeskyttelse, ensartet hudtone, og den flotteste friske og naturlige udstråling. (CC står for Color Correcting).

♥♥♥♥♥

Med ønsker om en forrygende ny sommeruge!

 
 

  4 replies
  1. Tina
   Tina siger:

   Endnu engang tak for biotur til super skøn film og så de lækre produkter, som jeg er i gang med at benytte mig af:-)
   Dejligt med al din færden, især på vandet. Det er så gode stemningsbilleder, får helt lyst til at sejle ud mv.
   Rigtig god weekend til du og Sten:-)

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Tusind tak, og i lige måde – det var hyggeligt at være i biffen sammen. Dejligt, at du nyder produkterne.
    I morgen skulle der gerne komme smukke billeder fra Comosøen, hvor jeg er lige nu. Håber også, du nyder den dejlige sommer.

    KH Jeanette

    Svar
  2. mormormedstiletter
   mormormedstiletter siger:

   Sikke en hyggelig tur til Malmø – uhh, savner stadig vores prægtige skib, som vi solgte sidste år pga. for få sejldage i Danmark – WHAT!! Skulle vist have været mere tålmodig;-)

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Det var den mest vidunderlige tur :-))))) Jeg kan godt forstå, du ærgrer dig – det her er jo fantastisk!
    Hvor lå I henne?

    KH Jeanette

    Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.