Uge 26 – Fokus og Favoritter

Selvom det ikke går som planlagt, må man holder humøret højt!

Nogle gange, så går tingene ikke lige som planlagt! For mig betyder det helt konkret, at jeg lige nu sidder hjemme bag skrivebordet, selvom jeg burde være i dejlige Aarhus – og på vej til Samsø i morgen! Der var pakket til flere dage, og vi var faldet godt ned på båden, som jeg skrev om i fredags.
Men du har nok bemærket vejrskiftet, og den kraftige blæst, som ude på vandet ikke er til at spøge med! Så vi måtte ændre planer – men som du kan se på billedet, tog vi det med højt humør. Selvom det var surt, så må man jo få det bedste ud af det.

Marselisborg havn

Så røg den udsigt!

Farvel igen til Marselisborg Havn

Én sølle dag – men en rigtig GOD dag – blev det til i Aarhus, før vi måtte luske den pænt lange tur over Samsøbælt tilbage til Hundested og overnatte – og videre hjem i sikker havn her til formiddag. Jeg er nu glad for, at Sten, som den ansvarlige kaptajn han er, har rigtigt godt styr på vejrudsigten. Jeg er bare hende, der springer rundt på båden og sørger for fortøjringer og fendere, og som er “lad os nu se, hvad der sker”-typen. Havde min laissez faire holdning fået lov at styre tingene, var vi ikke kommet hjem før om minimum en uge, som vejrudsigten ser ud nu 🙂
Det er nok et meget godt billede på, hvordan vi komplementerer hinanden, på den gode måde – den ene kommer med noget tiltrængt struktur og planlægning, og den anden kan så sprænge rammerne en gang i mellem.

Jeg nåede det vigtigste i Aarhus!

Heldigvis, så nåede jeg at få det vigtigste med i Aarhus – at være sammen med min veninde Birgitte. Jeg har tidligere fortalt historien om min aarhusianske “søster” (du kan læse den her), men ganske kort, så har vi lært hinanden at kende her igennem bloggen. Birgitte læste med og spottede ligheden mellem os, og vi begyndte at skrive sammen – det gør vi stadig rigtigt meget – og så ses vi en gang i mellem, når det kan lade sig gøre. Selvom det ikke sker så tit, så er der et særligt bånd imellem os, og jeg var så glad for, at vi i det nåede at få nogle skønne timer sammen i hendes by.

Jeg synes, Aarhus er så hyggelig – ikke for stor og uoverskuelig og hektisk, men stadig med masser af liv, charme og hyggelige kvarterer og butikker. Ikke så meget Strøget og de sædvanlige mainstream kædebutikker, som man ser alle vegne, men jeg er derimod vild med Jægergårdsgade og Latinerkvarteret, og bl.a. Volden, hvor Birgitte her står og ser super lækker ud med nye Ray Bans ♥

Her gik vi jo heldigvis rundt i den salige tro, at der var masser af tid og en dag mere at tage af sammen søndag. Så der blev bare hygget igennem i det gode vejr.

Min nederdel er der i øvrigt flere, der har spurgt til, når jeg har gået rundt med den. Den er simpelthen så god, easy to wear, men stadig ret pæn, synes jeg.
Og den er altså nedsat til 400 kr. hos Boozt og med yderligere rabat i denne weekend, hvis det er noget.

Vi nåede også forbi Torvet ved Ingerslev Boulevard, hvor jeg fik tanket op af mine elskede Gurkemeje Mandler, som jeg er blevet lidt afhængig af 😉
De fås hver lørdag, når der er torvedag, men kan også købes online hos StoneBros til 59 kr. her.


Ugens favorit – Kenzo Flower Eau De Vie 

Denne uges favorit bliver en nyhed, der passer dejligt her i sommervarmen – den nye Eau de Vie parfume fra Kenzo. (givet til mig i gave til test!)

En let og ren blomsterduft, der passer til sommerens varme og lethed. Lidt sød fra bl.a. rose og vanille, men med kant fra strejf ingefær og lime. Parfumer er jo altid meget individuelle og falder forskelligt ud, men test den, hvis du er på udkig efter en ny sommerduft.

Eau de Vie parfume fra Kenzo

Så kom vi lidt omkring fra en uge, der ikke gik helt efter planen. Og bedst, som vi troede, at det var højsommer i Danmark, skal vi lige ned og dykke en gang med lave temperaturer! Men det skal nok blive en god uge alligevel. Vi skifter bådturen ud med at lege turister i København i morgen i stedet for, og får besøgt nogle af de museer, vi har lige om hjørnet! Så i morgen bliver det nok Arbejdermuseet, som vi langt om længe skal opleve.

Rigtig god uge!

♥♥♥♥♥

  9 replies
  1. Anni Dalsgaard
   Anni Dalsgaard siger:

   Velkommen hjem på “øen”. Det er en klog kaptajn du har med ombord. Ellers var I nok blæst inde i mindst en uge!

   Svar
  2. Tina
   Tina siger:

   Super godt billede af du og gemalen og godt han har styr på vejret 🙂
   Til havs kan det hurtigt gå galt.
   Århus er en dejlig by og godt du fik tid til at se din veninde 🙂
   I må tage Århus igen en anden gang med roligt vejr.
   En smuk mandag ønskes !

   Svar
  3. Ibbe
   Ibbe siger:

   Jeg storelsker det foto af du og din mand <3 I er så dejlige <3 God rejse skatte – lad os finde en dag at ses når I er hjemme igen kram fra Ibbe

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Tusind tak, søde Ib – jeg er også lidt vild med det billede 😉
    Vi er hjemme igen og har fast grund under fødderne her i blæsten, så du siger bare til.
    Knus fra mig

    Svar
  4. Anette
   Anette siger:

   Flot nederdel 👍. Vil gerne spørge hvilket mærke toppen du har på er fra ?
   Hilsen Anette

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Kære Anette,
    Jeg elsker virkelig også den bluse 🙂 Den er desværre ikke ny, og nok nærmest umulig at finde nu.
    Den er fra Wood Wood og hedder Isabel. Måske kan du være heldig at finde en rest et sted.
    God dag.
    KH Jeanette

    Svar
  5. Birgitte
   Birgitte siger:

   Tak for de hyggeligste timer, vi nåede at tilbringe sammen, kæreste veninde ♥️ Du er altid velkommen tilbage i Århus.
   Godt at Sten, som den dygtige sejler han er, læste udsigten og at I nåede sikkert hjem for hold op det har blæst i dag.
   Knus Birgitte

   Svar

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.