Aftenhilsen fra havnen!

Saga 365

blogger på båd
Om man er i telt, campingvogn, på hotel eller på en båd, som vi er lige nu, så sker der noget, når verden bliver helt lille og overskuelig. Der skal ikke tages så mange valg, ingen pligter, og man falder totalt ned dér, hvor man er, og bliver meget bedre til at være i nuet. Kort sagt,er det vel det, som ferier kan og helst skal kunne.

saga 365
Her er universet kogt ind til nogle få meget effektive kvadratmeter, selvom båden ikke er lille endda. 37 fod med to kahytter og badeværelse, men stadig enkelt og med det allermest nødvendige. Praktisk og udnyttet perfekt. Og man kan sidde ude i solen og den friske luft, eller inde bag skydedøren, som er perfekt til en huleboer som mig.

bagbro på motorbåd

Vi er stukket afsted på en lille sejltur de næste 5-6 dage, hvor det handler om at slappe af, at læse, gå nogle ture (og løbeskoene er også med), og ikke tænke over ret meget andet, end hvad vi har lyst til og hvad vi skal have at spise næste gang 🙂

Spisehuset Knud Hundested
Og hvad er mere oplagt end fisk, når vi nu er i en havn! Og jeg i øvrigt kører mit sunde regime, som du kan læse om her. Så nu får du altså et rigtigt turistbillede af en virkelig lækker og veltillavet rødspætte fra spisehuset KNUD på Hundested Havn. Og nye kartofler! Så behøver man ikke meget mere.

Yep, vi er i Hundested på et lille pitstop, før vi i morgen tidlig sejler videre til Aarhus og tager et par overnatninger, og dernæst til Samsø. Hold op, hvor jeg glæder mig til de to destinationer. Samsø er bare noget af det smukkeste og dejligste, og jeg elsker hele deres karmaunivers af natur, vedvarende energi og gode råvarer fra øen.
Aarhus glæder jeg mig til at gå rundt og nyde med min veninde Birgitte, som skal vise mig alle sine yndlingssteder i morgen. Jeg kan ikke afvise, at der kommer en lille reportage ♥

saga 365 kahyt

Nu varer det ikke længe, før jeg kryber til køjs og nyde hyggen og roen og den dejlige kølige temperatur i kahytten.

Godnat og sov godt! 🙂

 

PS. Den opmærksomme læser vil måske konstatere, at der er igen i år er der blevet handlet ny båd. Det har været lidt af en proces, men nu er vi landet i det rigtige (en Saga 365 kan jeg oplyse de bådinteresserede om).

 

  3 replies
  1. Anni Dalsgaard
   Anni Dalsgaard siger:

   Hej søde – vi sejler med jer i tankerne til de havne som vi også kender så godt……noget stormy for en jomfru-sejlads!

   Svar
  2. Birgitte
   Birgitte siger:

   Og jeg glæder mig SÅ meget til du kommer ♥️

   Sikke nogle skønne stemningsfyldte billeder🇩🇰

   Knus Birgitte

   Svar

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.