Uge 27 – Fokus og Favoritter!

Så gik den skønne sommeruge 27. For mit vedkommende stadig med hovedfokus på vores nye hus – det optager en stor del af tankeaktiviteten og tiden at stå midt i at istandsætte og indtage sit nye hjem. Det er fantastisk, nyt og spændende, men jeg er også i transit og glæder mig helt vildt til at falde til ro og få etableret os i de nye omgivelser.

Der er heldigvis også plads til alt muligt andet stadigvæk. Jeg får løbet nogle ture i varmen og formen er ved at vende tilbage. Det er skøn fornemmelse! Og sommeren og det dejlige vejr, og ferie og frihed, betyder også samvær med mange mennesker, familie og venner, hvilket jo er noget af det bedste, der findes ♥

Næste uge går det for alvor løs i det nye hus. Uge 28 er den uge, jeg har set frem til længe, ikke mindst fordi Multiform rykker ind med vores nye fantastiske køkken – og badeværelsesmøbler! (se det her)
Det skulle også meget gerne blive ugen, hvor der kommer nye vinduer og fliser på det nye badeværelse. Så NU rykker det virkeligt med alle de synlige ting.

Det er næsten ikke til at forstå, at tiden er gået så hurtigt fra vi besluttede at købe vores nye engelske rækkehus til i dag, hvor der nu er under én måned, til vi flytter ind!
Så fra næste uge tør jeg godt love, at du bliver bombarderet med nyt fra istandsættelsesprojektet – og jeg er faktisk også så småt begyndt at se lidt på den kommende indretning.

Kan du huske, at jeg havde et lille projekt kørende med at finde farver til nogle af væggene?

Du kan se i indlægget her, hvad jeg har valgt – og Nu er også de blevet en realitet!

Den helt mørke Black Flame, årets farve fra Dyrup, i den ene stue.

Den smukkeste pudderrosa i den store stue!

Og den blide blå Dove Feather fra Flügger i soveværelset.

Jeg er super tilfreds med farverne, men som du kan se, er der stadig et stykke vej for malerne, før vi er helt i mål – men nu går, det som sagt, stærkt. Al vores planlægning, alle vores ideer begynder nu at samle sig, og jeg glæder mig helt vildt til, jeg kan begynde at vise før- og efterbilleder og detaljer her på bloggen.

Jeg er rig – på venskaber!

Når jeg nu sidder og ser tilbage på ugen, der lige om lidt er gået, så har den i grad også stået i det sociale tegn – jeg har virkelig fået set nogle mennesker i denne uge! Jeg så beriget af at kende utroligt mange søde veninder og venner, og også have en dejlig familie. I denne uge har jeg set mange både gamle og nye veninder. Min gamle studiekammerat Litten, har jeg hængt sammen med siden 1995, og vi ses ofte – så sent som i går – og bor tæt på hinanden.
Mine to ældste veninder, Malene og Sus, hører hjemme der, hvor mine rødder er – i Ringsted – og hvor mine forældre også stadig bor. Dem brugte jeg min fredag sammen med, og jeg har nogle sjove før- og efterbilleder fra vi var unge til i dag – men dem får du snart i en historie helt for sig selv.

Billedet, som jeg har valgt at vise er derimod fra min veninde Lotte Moliins kommende spring/summer 2019 kollektion. Lotte har jeg kendt i omkring 6 år, så hun er en nyere veninde. Generelt hænger gode venskaber, for de fleste mennesker, ikke på træerne, og jeg føler mig meget priviligeret med de mennesker, jeg kender – både de gamle, og de nye.

Jeg besøgte Lotte forleden aften, og selvfølgelig smugkiggede jeg på det tøj, som hun lige nu er ved at præsentere for butikkerne til næste år. Du får også lige et enkelt kig i hendes lookbook, bl.a. med nogle fantastiske plisserede assymmetriske nederdele (som vi kommer til at se meget af). Du kan besøge hendes hjemmeside her.

Ugens beautyfavoritter!

I denne uge er mine beautyfavoritter nogle life savers, jeg bruger for tiden til sommerhåret.
I denne her varme, kan jeg nemlig godt opleve, at både hår og hårbund bliver tørt. Håret kan godt føles lidt tørt og kruset i spidserne – og hårbunden kan for mit vedkommende begynde at klø, især i baghovedet, her om sommeren.

Sachajuan Scalp Treatment er en creme til hovedbunden, som øjeblikkeligt fjerner irritation og kløe. Den er udviklet til at fjerne skæl, men er generelt fantastisk til tør hovedbund. Den giver fugt og afbalancerer både hår og hovedbund, men gør ikke håret fedtet. Jeg bruger den lokalt de steder, hvor varmen gør, at min hovedbund kan begynde at klø, og så stopper det med det samme.

Sachajuan Overnight Repair tilfører mine tørre og krusede sommerspidser fugt, mens jeg sover. Det er oliefrit, så det fedter hverken hår eller hovedpude, og den behøves ikke nødvendigvis vaskes ud. Faktisk kan jeg godt finde på at bruge den i løbet af dagen til at style og samle spiserne og lægge krus ned.

♥♥♥♥♥

Det var alt for denne gang, og næste uge glæder jeg mig til bl.a. at vise dig alt det, som kommer til at ske i huset! Jeg har også nogle lækre beauty nyheder i ærmet til dig.

Nu vil jeg sammen med Sten vil cykle til Sølyst og til koncerter med to absolutte yndlingssangere – Mads Langer og Sinne Eeg. Der lyder fint med at cykle, men er 1 km., så er det vist højden.

Så skal vi sidde i solen og se ud over vandet og lade vores sanser forkæle på alle måder. Hvis du følger med på Instagram, så kommer der sikkert et par billeder eller en story derfra. Du kan læse om Sølyst Open Air festival her.

Ha’ en fantastisk dag ♥

  1 svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.