Den avanceret anti-age pleje findes også til kroppen!

De store seriøse og innovative hudplejemærker ser ud til at sætte mere og mere fokus på at overføre deres virksomme anti-age ingredienser til kropsplejen. Hvis man går op i hudpleje, er der naturligvis heller ingen grund til kun at fokusere fra halsen og op. De fleste af os er nok efterhånden rigtige gode til at huske halsen og brystet – og hænderne! – men der er altså også mulighed for at give lidt attention til de ømme punkter på kroppen, som kan trænge til en opstrammer! Det kan være bingovingerne på bagsiden af overarmene, maven eller knæ, lår og baller, hvor huden jo har det med at blive lidt mindre fast.

Hudplejemærket Exuviance har en fantastisk Body Tone Firming Concentrate på programmet, og den vil efter 8 ugers brug gøre huden fastere og reducere cellulitis og ujævnheder.
Faktisk synes jeg, at den nærmest med det samme giver en lækker fornemmelse af opstramning, hvilket nok skyldes, at den øger cirkulationen og fjerner affaldsstoffer med koffein og derudover påføres med fem små metalkugler, som rulles over huden. Cremen indeholder også den patenterede Exuviance signaturingrediens NeoGlukosamin, som har en klinisk dokumenteret anti-age effekt på huden.

Skal du have den helt vilde følelse af at gøre noget godt for din krop, så kan jeg også anbefale Exuviance Bionic Body Polishing Masque et par gange om ugen. Igen kan man allerede fornemme på navnet, at ansigtsplejen er overført til at hele kroppen, og det er da også en kropspeeling, som udover små korn (ikke mikroplast), indeholder PHA, som er en mild syre, samt vitamin A, C og E. Det er virksom cocktail til reparere, stimulere og nære huden ved at peeling med kornene og derefter lade masken sidde i 2 minutter.

Følg op med den opstrammende Body Tone Firming Concentrate på de “udvalgte” steder, og hvis du har tør hud fx på arme og ben, kan du fuldeende din behandling med Retexturing Treatment. Så har du også pladen fuld til en hjemmespa, der vil noget, men et enkelt produkt kan naturligvis sagtens stå alene.

Priserne ligger på 329 kr. for Polishing Masque og Retexturing Treatment og 549 kr. for Firming Concentrate. De kan fås hos Exuvianceklinikker over hele landet, hvor du også altid kan få rådgivning om produkterne (find klinik her).

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.