Uge 5 – Fokus og favoritter

Så sidder jeg her igen :-)og skriver søndagsindlægget om ugen, der er gået, og hvad der er gang i her hos mig – som tiden bare flyver afsted (jeg ved godt, det er en kliché, og fordi jeg er ved at blive gammel, men det er da vildt, som dagene bare forsvinder så hurtigt). Stadig lidt januarstille har ugen været, synes jeg, og det er i grunden meget rart. Men nu er vi jo allerede kommet godt i gang med februar, og kalenderen viser også mange flere aktiviteter i næste uge med pressemøder lige fra beautynyheder til indisk mad. Sidstnævnte blive jo ekstra spændende for mig, der snart skal til Indien for første gang (læs sidste søndagsindlæg her).

Jeg ved ikke, hvordan du har det, men jeg synes bare, at januar – og måske også februar – kan være lidt tung at komme igennem rent energimæssigt. Mange bliver også syge, synes jeg at konstatere – der snottes i alt fald omkring mig til alt fra yoga til i S-toget. Nu skal man jo passe på med, hvad man siger, men – 7-9-13 – så tager jeg hver gang forkølelserne i opløbet med ugens  favorit, jeg har valgt til dig længere nede.

Intet kommer af sig selv!

Det er hårdt arbejde at male. Lige så hyggeligt, som det lyder, og også er ind imellem, så sluger det tid, tid og atter tid, og indbefatter selvfølgelig også oprydning og rengøring bagefter!
Men det skal nu ikke afholde nogen fra at gå i gang – kast dig ud i det, hvis du har lyst og eksperimenter dig frem. Der findes ingen federe følelse, end når det lykkes at lave et godt maleri.

Jeg har lige ryddet op og vasket pensler efter mange timers maling i dag, og faktisk også i går. Lige nu fylder det rigtigt meget, at jeg er kommet i gang med at male igen, og det kræver så utroligt meget tid! Men, som det gælder med det fleste ting, så må man jo bare erkendt, at det er de færreste gode ting, der bare kommer af sig selv.
Det kræver som regel en indsat – og en vedvarende indsats – hvis man vil præstere noget. Ligesom med bloggen her, hvor jeg uge efter uge skriver det ene indlæg efter det andet, og har gjort det i 6½ år. Men, når man gør en indsats, og tingene lykkes, så få man jo så utroligt meget igen.

Med maleriet kræver det meget tid at komme tilbage i rutinen – og ikke mindst at finde frem til sit udtryk. Lige nu har jeg dét, som fundamentalt skal til, nemlig en konstant lyst til at arbejde med det. Nederlagene kommer ind imellem, når det bare ikke vil lykkes, og omvendt er sejrsfølelsen til at tage at føle på, når den sidder lige i skabet.
Indtil videre har jeg lavet et par malerier, som jeg er meget glad for, og lige nu eksperimenterer jeg med farver og teknik, og jeg har en indre kamp kørende, hvor jeg forsøger ikke at blive alt for hård og kritisk overfor mig selv. At forsøge at udtrykke sig kunstnerisk er meget følsomt, udover at det kræver meget tid og kan være utroligt besværligt. Men, som sagt, intet kommer af sig selv, og hvis man ikke kaster sig ud i det, sker der definitivt ingenting.

 

Ugens favorit – Immunforsvar for Drogens Vital

Jeg har nævnt Immunforsvar fra Drogens Vital før (i 2015), men det må være på tide at gøre det igen! Jeg har taget dem de sidste 3½ år, hver gang, jeg mærker lidt ømhed i kroppen og optræk til forkølelse fx med ømme bihuler. Jeg har kun været forkølet 1 gang i den periode! Det var, da jeg ikke havde pillerne liggende på lager (hvad jeg ellers normalt altid har). Hver eneste gang har de virket (nu kan det så bare lige passe, at jeg bliver ramt af nemesis og bliver forkølet, men jeg vover pelsen og giver rådet videre).

Tabletterne tages tre gange om dagen i 5 dage, fra man mærker symptomerne, og de indeholder bl.a. Echinacea (rød solhat), der er kendt for at lindre forkølelse og influenza. De koster 60 kr. for  stk., så det er ikke en gang en herregård. Jeg køber dem på Apoteket og har dem altid liggende!

Vi høres ved i næste uge med nyt fra beautyfronten og et par hudplejeeksperimenter – det ene med min veninde, som er gået fra 0 hudpleje til en enkel daglig rutine. Jeg glæder mig til at vise dig, hvad 3 måneder kan gøre for huden. Det andet er faktisk med mig selv, hvor jeg tester, hvor langt man kan komme, hvis man skruer endnu længere op for indsatsen og produkternes styrke og kompleksitet.  Så vi høres snart ved igen  ♥

 

  3 replies
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Kære Anne,
    Tusind tak, det glæder mig meget at høre.
    Jeg startede for omkring 15 år siden, fordi jeg sad og legede med nogle oliekridt lidt for sjov. Pludselig blev jeg fanget af det og har malet on and off siden. Egentlig eksperimenterer jeg bare selv og prøver mig frem. Min erfaring er, at jeg jo mere, jeg kan give slip, og jo mindre, jeg tænker, jo bedre bliver det. Men jeg maler jo heller ikke præcist, eller noget der skal ligne. Det er mere et spørgsmål om, at lade være med at overtænke det.
    Jeg har været på kursus hos Marianne Harton http://www.harton.dk/, hvor jeg har fået rigtig meget god inspiration og tips og tricks.
    Mit råd er at kaste sig ud i det!
    Kærlig hilsen
    Jeanette

    Svar
  1. Tina
   Tina siger:

   Sene hilsner.
   Sikke flot maleri med en rigtig god dynamik 🙂
   En rolig februar ønskes og glæd dig til indisk mad 🙂

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.