ZO Skin Health – hvor langt kan man komme med hudpleje?

ZO Skin Health er et avanceret og kraftfuldt hudplejesystem, som jeg er i gang med en større afprøvning af på mig selv som et kurforløb i indtil videre 3 måneder.
Mit mål er at se, hvor langt man kan komme udelukkende med cremer og naturlig hudpleje i forhold til linjer, rynker, ansigtskontur, fasthed og glød, på en 50+ hud som min, med en daglig indsats med ekstra kraftige produkter. Er det overhovedet muligt at gøre en forskel på en hud, som vel at mærke i forvejen bliver passet og plejet med gode og virksomme produkter?

I dag vil jeg lægge ud med at fortælle lidt om filosofien bag ZO Skin Health, og du kan se billederne af mit halvvejsresultat efter de første bare 1½ måned. Om nogle dage skal jeg have taget nye billeder, så du kan se resultatet efter de 3 måneder.

Jeg gør opmærksom på, at forløbet er givet til mig af ZO Skin Health!

Det handler om at gøre huden sundere og stærkere!

Med ZO går man helt til grænsen, hvad angår styrke i sine daglige hjemmebehandlinger morgen og aften med en kombination af kraftig retinol (a-vitamin), syrer og eksfoliering. Det kan virke meget voldsomt, men gradvist styrkes hudens barriere og sundhed, så den bliver mere og mere stærk og modstandsdygtig overfor alle de skader, der kan føre til irritationer, tørhed, rødme, pigmentforandringer, slaphed, linjer og rynker.

Her er tingene lidt vendt på hovedet, idet at man påvirker huden med en meget kraftig behandling både dag og aften. Det kræver naturligvis daglig solbeskyttelse, ligesom det kan forventes, at huden gradvist skal vænnes til retinolen. I starten kan ses rødme og afskalning, men selv en sart hud kan oparbejde en styrke til at klare behandlingen. Det handler nemlig netop om, at man opnår en sund hud med en stærk barriere. Jo sundere hud, man har, jo mere kan man tåle, og med brugen af produkterne vil man opleve, at huden bliver stærkere og mere modstandsdygtig for hver måned, der går.

Ekstra boost med professionelle peelinger

For at opnå et eksta boost, eller ved særlige hudproblemer, kan man desuden får dybe peelinger på klinik samt en yderligere avanceret medicinsk hudpleje, ZO Medical.  En del af produkterne er så effektive, at ZO Skin Health derfor kun kan købes på klinikker med hudlæger eller kosmetiske sygeplejersker, som kan vejlede og i øvrigt også forestå de eventuelle behandlinger ind imellem med ekstra meget styrke.

ZO Skin health københavn

For mit vedkommende foregår eksperimentet hos Retouch Clinic i København, og jeg har – udover at bruge produkterne, som du kan se længere nede – fået tre dybere kemiske peelinger på klinikken. Med dem går du hjem med en ekstra glat og klar hud med en bemærkelsesværdig klarhed og udstråling.
Du kan finde alle ZO Skin Health ansigtsbehandlinger hos Retouch her. Prisen starter ved 395 kr. for en mini ZO ansigtsbehandling med peeling. Derudover er det muligt at booke en gratis skønhedskonsultation.

Uanset, hvad du vælger, er en sund hud afgørende!

Der findes ingen reelle quick fixes, når det kommer til at opnå en flot hud. Dét ved de også hos Retouch, der tilbyder en lang række former for æstetisk skønhedsbehandling, men altid anbefaler en daglig pleje med ZO Skin Health ved siden af for at opnå de bedste resultater.

Vil man have et smukt resultat, så kommer man ikke udenom, at grundlaget i form af en sund og stærk hud skal være i orden – også hvis man skal opnå et pænt resultat af fx botox og fillers. Selv bruger jeg ingen af delene, men uanset, hvad man vælger, og hvad man har behov for, så er den daglige indsats bare alfa og omega ♥

Her de ZO Skin Health produkter, jeg har brugt

ZO skin health produkter

Her er de produkter, som jeg er startet med fra ZO. Her på det sidste har jeg sat styrken på min Brightenex Retinol op fra 0,5 til 1%, og der er netop mulighed for hele tiden at få reguleret sit hudplejekompleks efter behov.
Retinol er – i høje doser – det mest veldokumenterede, når det kommer til at stimulere kollagenproduktionen og dermed reducere rynker, linjer og solskader (og bleger pigmentforandringer).
Resultatet ses ikke fra den ene dag til den anden, normalt skal der gå op til ½ år. Derfor skal du også havde in mente, at mine første billeder her er efter kun 6 uger!
Man skal desuden gradvist vænne sig til stærk retinol, og man vil desuden opleve rødmen og måske afskalning i starten, indtil huden har vænnet sig til det og har opnået en modstandsdygtighed.

Det kommer ikke af sig selv, og det er en rutine og en indsats, hvor du skal bruge nogle minutter morgen og aften::

Morgenrutinen har dagligt bestået af: 1) Vandbaseret Gentle Cleanser, 2) exfoliering med magnesium krystaller, der fjerner døde hudceller og giver en klar og sund udstråling, 3) pads med glykolsyre exfolierer yderligere. Dernæst tilføres plejen i form af 4) Instant Pore Refiner, der matterer huden og forfiner hudstrukturen, 5) Daily Power Defense, der en kraftigt anti-age serum, 6) Hydrafirm øjencreme med retinol, 7) Exfoliation Accelerator, hvor du får tilført mere syre og flere vitaminer, men også en anti-irritation og forbyggelse af nye hudskader, 8) Retinol Skin Brightener 0,5% (nu 1%), der lysner og udjævner hudtonen og endelig naturligvis 9) solbeskyttelse.

Aftenrutinen har været lidt anderledes end morgenrutinen. Uden step 2 exfoliering og uden retinolen i nr. 7 og 8. Til gengæld er der tilført en avanceret Growt Factor Serum, der er et af topprodukterne hos ZO. Serummen indeholder bl.a. plante stamceller, der er klinisk bevist at kunne reducerer rynker og linjer og forbedre huden fasthed og elasticitet.
Og det får mig hen på mine allerførste før- og efterbilleder!

Efter 6 uger er min hud fastere og har en fantastisk glød!

De her første billeder er før og efter kun 1½ måneds brug af produkterne. Om nogle dage vil jeg vise dig resultatet efter tre måneders indsats.
Det er jo lidt af nogle forbryderbilleder, hvor jeg er uden makeup på huden og, hvor jeg kigger ret ind i kameraet uden at smile for meget – det skal helst være det samme hver gang. Og du skal tænke på, at det kun er efter 6 uger!
ZO før og efter

Een ting er, hvad kameraet ser, men dertil vil jeg sige, at både jeg selv og andre tydeligt har bemærket, at min (52-årige) hud har fået en ekstra klarhed og glathed over sig. Det kan du sikkert selv konstatere på efterbilledet til højre!

Du skal regne med, at jeg ikke har foundation eller pudder på huden på nogen af de to billeder. Derudover er det naturligvis nuancer efter så kort tid, men hudens udstråling er ikke til at tage fejl af – og når jeg så iøvrigt får makeup på, er det virkelig flot. Den kraftige retinol har gjort sin virkning i form af en meget klar hud!
Derudover er mine porer blevet meget finere, og der er også kommet et lille løft og en opstramning af ansigtskonturen. Dertil kommer halsen og alle de små linjer og ujævnheder, som jeg primært nok selv lægger mærke til.

Så alt i alt kan jeg konstatere – hvad jeg i øvrigt aldrig har været i tvivl om – at hudpleje kan betale sig. Men jeg kan også konkludere, at det bestemt kan lade sig gøre at give den et ekstra gear og komme rigtigt, rigtigt lang med en daglig pleje i forhold til at få en fastere og glattere hud med en flot og klar glød.

Nu vil jeg glæde mig til at følge op meget snart med en status efter tre måneder og lidt mere info.
Vil du vide mere, så kig ind på Retouch Clinic i København – eller Kosmetisk Klinik i Aarhus.

Se flere indlæg

 

2 kommentarer
 1. Asiya
  Asiya siger:

  Jeg er selv stor fan af zo skin healt. Det er bare fantastiske produkter. Men egentlig ville jeg bare skrive og fortælle dig af du ser brand godt ud.

  Svar
 2. Tina
  Tina siger:

  Det er meget spændende med denne behandling og et flot resultat efter bare 6 uger 🙂
  Glæder mig til at se efter de 3 mdr.
  En skøn aften ønskes herfra os tæt på vores brændeovn 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.