Uge 8 fokus og favoritter

Uge 8 fokus og favoritter

Indlægget indeholder reklame for Longo, som jeg tester, og Peter Thomas Roth og Fjällräven, hvor jeg har været til pressemøder!

Så blev det tid til 2. gang for det nye weekendindslag med highlights fra min uge, hvor jeg samler op på, hvad der sker her hos mig, hvad jeg har i fokus og på programmet, favoritter på skønhedsfronten og meget andet.

***

1. NATTENS DRAMA
Kl. 3 i nat vågnede Sten, fordi der var aktivitet ved vores hoveddør! Efter indbruddet i december (læs mere her) har vi fået en Ring Doorbell, som giver besked via vores telefoner, når det ringer på døren eller der er aktivitet udenfor huset.

Der er kamera i dørklokken, og han kunne tydeligt se, at der stod en mand ved døren og kørte en sort taske med påskriften WI-FI op og ned. Ud af vinduet fra 1. salen kunne Sten nu også konstatere, at vores ene bil – den med nøglefri betjening – var låst op og havde tændt lys i kabinen. Manden var altså ganske tæt på sit forhavende med at stikke afsted med bilen. Men han, eller de, må have set Sten i vinduet, for han valgte pludseligt at forlade matriklen.

Vi ringede selvfølgelig til politiet, som var meget glade for overvågningsvideoen, hvor manden tydeligt kan ses. Bagefter har vi hørt, at der er stjålet 3 andre biler på samme måde på de sidste to nætter i vores nabolag.
Først og fremmest kan jeg varmt anbefale at kigge på en Ring Doorbell – udover kamerafunktionen er den også smart, fordi du kan svare folk, der ringer på, via mikrofonen, uanset hvor du er i verden. Kan købes her.
ring-doorbell
Dernæst, så er det altså ikke for sjov, at man skal opbevare sin bilnøgle til nøglefribetjening i god afstand fra døre og vinduer og helst i en lukket metalkasse. Det er virkelig godt gjort, hvor meget, man skal sikre sig for at have sine ting i fred!!!! Heldigvis er slap vi med skrækken i denne omgang.

***

2. ENERGIEN ER PÅ VEJ OP!
Som du måske læste sidste søndag, har jeg haft et par uger med skarp fokus på energien, som har været lidt flad på det sidste. Nu er den allerede på vej op, og rent fysisk mærker jeg nu mindre væske i kroppen og meget mindre træthed i musklerne og generelt.
Jeg kan nu helt bogstaveligt få en ring på den ene lillefinger, som har været umulig at få på de sidste 2-3 uger. Jeg ved ikke, hvad sammenhængen er, men eet eller andet kuk i mit system har der været.
Udover at sætte mentalt fokus på det, så har jeg strammet op med nogle ekstra gode stærke vitaminer, der virker på energien – og det var bare så kærkomment, at LongoVital spurgte, om jeg ville prøve forskellige af deres produkter.

vitaminer-energi

Jeg kastede mig straks over Longo B komplet og Longo C Stærk til energien og Longo D Stærk, som de fleste af os er ved at være lidt low på nu. Og så satsede jeg på at prøve mig lidt frem med et jerntilskud, Longo Hemojern. Mange af os går nemlig rundt med en skjult jernmangel, som giver træthed og mindre energi ud til kroppen.
Måske er det et tilfælde, men jeg er allerede langt mere på toppen nu.

Du finder et stort udvalg af Longo hos Matas. Jeg vil i øvrigt også anbefale deres Tranebær tyggetabletter, som er gode for slimhinderne (jeg tyr selv til tranebær, hvis jeg fornemmer, at en blærebetændelse truer) – og Longo Søvn, hvis du gerne vil falde som en engel (hjælper selvfølgelig ikke på hard core søvnproblemer, men virker afslappende at tage ½ time før sengetid).

***

3. NYT BEAUTYMÆRKE!
Jeg er så småt gået i gang med at se på det amerikanske mærke Peter Thomas Roth, som nu kan fås i Danmark. Maskekongen, bliver han også kaldt, for selvom han har et kæmpe produkt range, så er han ekstremt kendt for sine ansigtsmasker.

peter-thomas-roth-masker
Dem glæder jeg mig til snart at kunne præsentere dig lige nærmere for, sammen med bl.a. hans 24 K guldcreme og øjencreme med retinol. Retinol, eller A-vitamin, er en af de ingredienser, som beviseligt virker på ældningstegn, og det er i det hele taget også et emne, jeg snart kommer til at skrive meget mere om.

***

4. UD I NATUREN!
Måske er det alderen, der trykker for mit vedkommende, men det er nu også en større og større trend, hvis man spørger fremtidsforskerne: vi vil gerne ud i naturen!

blogger-hund

Jeg kan bare mærke, hvor meget, det betyder for mig at komme ud, og bl.a. mine tre daglige gåture med Viola er en kæmpe berigelse. Ok, nogle gange skal jeg måske liiiige hive mig selv op, men når jeg først er ude, er det dejligt. At mærke den friske luft, at nyde solen, når den kommer frem og varmer på os, at se udover vandet, at bevæge sig. Bare at gå og være i dét. Og som hundejer er det jo en fornøjelse, man deler med mange, og det fællesskab, som jeg slet ikke havde set komme, er også helt vildt hyggeligt.
Løbeturene udenfor venter forhåbentlig også snart, når temperaturerne bliver lidt mere humane 🙂

***

5. FJÄLLRÄVEN PRESSEMØDE
Apropos naturen, så har ugen også budt på pressemøde hos Fjällräven i anledning af 50året for deres klassiske Greenland jakke. Til marts kommer deres nye kollektion, Greenland Updated, der i den anledning er inspirereret af de gamle originale retro styles.

cecilia-vanman
Og når jeg taler om at komme ud i naturen – så er det jo INGENTING ved siden af dagens fantastiske foredragsholder Cecilia Vanman, som er forsker, journalist og ekspeditionsleder. Jeg er glad for nu at vide, at vi i Danmark har en sej kvinde, der leder ekspeditioner for udfordrende filmproduktioner for blandt andre Leonardo di Caprio og National Geographic Society og, som eneste dansker har krydset Nordvestpassagen over det nordamerikanske kontinent hele tre gange.
***
Jeg blev i øvrigt helt nostalgisk over at se en hel væg med min elskede gamle Fjällräven Kånken (som du kan se på Instagram), som jeg traskede rundt med i gymnasiet. Men i dag er der altså et utal af fede farver og modeller at vælge imellem (se dem alle her). Og så de små til børn! De er jo slet ikke til at stå for. 

Jeg kunne nu godt tænke mig at give min kære mand denne her model lige i midten i sand og kaki! Jeg synes faktisk, den er ret cool!

fjallraven-rygsaek

6. DET NYE HUS
Lige nu er det planlægning, planlægning, planlægning, så alt kan være på skinner, når vi overtager det nye hus den 1. maj. Alle opgaver i forbindelse med renoveringen er linet up, og vi skal have alle de rigtige samarbejdspartnere på plads til at udføre opgaven. Det er ikke for tidligt, når vi tænker på bestilling af nye vinduer og køkken – og så er der altså bare generelt travlhed i byggebranchen, så man kan ikke komme i sidste øjeblik.

I næste uge skal vi se på armaturer hos Dornbracht, som har en drøm af en vandhane i messing til køkkenet, og sorte armaturer til badeværelset, som jeg går og overvejer. Køkkenet skal der også tales detaljer om – jeg har fundet ønskekøkkenet, men vi skal lige se på budgettet, før jeg tør løfte sløret for det.

Men jeg kan allerede begynde at forestille mig det hele materialisere sig, og huset blive gjort til vores, og glæder mig vildt til vi kommer dertil, hvor jeg kan byde indenfor ♥

Kærlig hilsen Jeanette

  1 svar
  1. Birgitte Bonde
   Birgitte Bonde siger:

   Kæreste Jeanette, hvor er det en skøn opsummering af din uge – specielt hvis jeg ikke lige er med, når der kommer nyt, så er det dejligt at få higlights på denne måde.

   Sikke endnu en grim oplevelse! Godt at I vågnede og at der ikke skete yderligere. Det er simpelthen utroligt, at man ikke kan have sit i fred og jeg bliver så rasende!

   Kan du have en god ny uge.
   Kh, Birgitte 🙂

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.