Om 4 dage flytter bloggen – kommer du med?

Om 4 dage flytter bloggen – kommer du med?

Nu er det ved at være alvor!
Der er kun 4 dage til bloggen flytter, og jeg skal ud og stå på mine egne bloggerben. Det er lidt nervepirrende for mig, og jeg håber og krydser fingre for, at du stadig har lyst til at være med ♥

***
For dig som læser betyder flytningen i praksis ikke det store. Du går stadig ind på www.voksenlivsstil.dk, men du vil ikke længere kunne klikke ind via Bloggers Delights forside. Det betyder også, at du snart heller ikke længere får nyheder fra mig, hvis du er tilmeldt bloggen via Bloggers Delight.

Derimod kan du:

 • få nyheder via Facebook ved at følge bloggen her. Det er desværre bare ikke altid sikkert, hvad du får i dit nyhedsfeed, så jeg vil anbefale dig en nyhedsmails også.
 • Når bloggen er flyttet i næste uge, bliver der mulighed for at tilmelde dig mit helt eget nyhedsbrev, så du altid får besked, når der er nyt på bloggen.
 • Du kan også vælge at følge og at få nyhederne på mail ved at tilmelde dig Voksenlivsstil via Bloglovin. Her kan du abonnere på alle dine yndlingsblogs på én gang.

bloglovin-voksenlivsstil

Udseendet på bloggen kommer også til at ændre sig en smule – til det bedre synes jeg, og der vil ikke være pop-up reklamer, der forstyrrer din læsning længere. Der arbejdes på højtryk lige nu på designet, og jeg glæder mig selvfølgelig rigtig meget til at vise dig det på tirsdag.

Men den tid, den glæde – nu er du “advaret” en lille smule for forhånd om, hvad der sker, og jeg krydser alt, hvad jeg kan for, at det bliver godt, og at du som læser har lyst til at flytte med mig og læse med også efter på tirsdag ♥♥♥

Kærlig hilsen Jeanette

  5 replies
  1. Birgitte Bonde
   Birgitte Bonde siger:

   Jeg kommer med 🙂 – og jeg glæder mig til at se din helt egen side og dit eget design og jeg ved, at du vil klare det så flot selv 🙂

   Jeg har aldrig gået via Bloggers Delight alligevel.

   Held og lykke med det, kæreste Jeanette – jeg glæder mig som altid til at følge med 🙂

   Kh, Birgitte

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.