Venindetips

Venindetips

Det er altid dejligt at høre andres erfaringer med skønhedsprodukter, der rent faktisk virker. I går var jeg sammen med gode veninder, der kunne bidrage med deres favoritprodukter her til bloggen.

Marianne har prøvet øjenserummen Puffy Eyes Gel fra det danske firma Beauté Pacifique – og den virker øjeblikkeligt på hævelser omkring øjnene og giver en frisk fornemmelse. Ifølge producenten skyldes den bemærkelsesværdige opstrammende effekt et blomsterekstrakt, som får huden til at trække sig sammen. Aktivt collagen virker opstrammende på det dybe væv.
Den skal jeg have til de trætte dage! Fås hos Signatura til 279 kr.

 eye gel_beaute pacifique

Heidi har fået tydeligt tykkere, mørkere og længere øjenvipper med neuLash. Produktet påføres kanten på de øverste vipper, ligesom en flydende eyeliner, hver aften på ren, tør hud. Efter en måned kan de første resultater ses.

newlash
Produktet virker ved at strække vippernes vækstfase, hvorved de vokser sig længere, stærkere og fyldigere. Noget siger mig derfor, at effekten forsvinder, når der igen kommer nye hår, hvis man ikke fortsætter eller genoptager behandlingen. Men virker, det gør det altså.
Prisen er høj, 1.195 kr., men kan være det hele værd, hvis man er ked af korte eller tynde vipper. Fås hos Neulash

NB. Der findes også serummer til øjenbrynene, som kunne være værd at prøve for os, der med den skiftende mode har plukket lidt rigeligt gennem tiden.

 

1 svar
  1. Heidi
    Heidi siger:

    Ja, det virker! 🙂 Jeg har indimellem fået påsat øjenvipper – ved særlige lejligheder – men de falder jo af og er også dyre, men så fandt jeg dette serum – og jeg er efter næsten 5 mdr. stadig på første omgang – det er meget drøjt i brug! Og det har virket helt utroligt – mine vipper er blevet 2-3 mm længere – og mørkere og fyldigere. 🙂 Jeg har den stående sammen med min tandbørste, så hver aften, når jeg børster tænder, så får vipperne også lige en tur. 🙂 Der gik ca. 3-4 uger før det rigtig var synligt – også for omgivelserne! 😀 Og jeg har set billeder fra, når man er stoppet med at bruge det – og der går mange måneder, før man er tilbage til “start”. 3,2ml kan fås til 675,- Hvis man har korte vipper – og ønsker længere vipper – så er det bestemt en god investering! 🙂
    Og tak til Jeanette for at tage tippet med på hendes dejlige blog! 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.