,

VERDEN dufter så englene synger!

VERDEN er et helt fantastisk, 100% naturligt og bæredygtigt duftmærke til hjemme, til badet og kroppen.

VERDEN er et helt fantastisk, 100% naturligt og bæredygtigt duftmærke til hjemme, til badet og kroppen. Det er grundlagt af danske Charlotte Semler og engelske Arabella Preston, som også er kvinderne bag VOTARY Skincare. Det er luksuriøst og uden skadelig kemi af nogen art – kun himmelsk velduftende naturlige ingredienser. Og jeg elsker det!

Reklame/links til Magasin

Ugens beautyfavorit her på Qland er mærket VERDEN, der er grundlagt af kvinderne bag hudplejemærket VOTARY. Igennem udviklingen af Votary blev de bevidste om, at det smukke ved dufte er, at de kan skabe unikke følelser og minder. Det er simpelthen så kompromisløst og så vanvittigt lækkert, at det fortjener favoritværdigheden.

Du kan købe VERDEN hos steder som Magasin og Illums Bolighus – og det har også fundet vej til de meget eksklusive hylder på kunstmuseet Louisiana.

Jeg kan slet ikke få NOK af duften HERBANUM, som nu heldigvis har fundet vej til mit badeværelse igen.

VERDEN er luksus for krop og sjæl!

Jeg kan slet ikke få NOK af duften HERBANUM duftlyset, som nu heldigvis har fundet vej til mit badeværelse igen. Det første lys holdt ganske længe, og det behøver ikke være tændt i timevis for at sprede den skønneste duft af friske urter. Jeg føler mig på daglig basis henført til den lækreste spa.
Det ER også luksus, lyset koster 525 kr., men du får så mange timers velvære og naturlig duft for pengene.

Alt er 100% naturlig og plantebaseret, lyset er fremstillet af kokos- og rapsolie.
VERDEN håndsæbe og bodywash bruger jeg i badet - og sammen med duftlyset, giver det mig en hverdagsoplevelse hver eneste gang.

VERDEN håndsæbe og bodywash bruger jeg i badet – og sammen med duftlyset, giver det mig en hverdagsoplevelse hver eneste gang. Det er lige til at blive glad af!

Igen er der tale om et meget drøjt produkt, fordi der er brugt gode råvarer og en naturlig duft, der ikke bare forsvinder efter kort tid. Det er sådan en unik følelse at brug de her produkter.
Sæben er blid, cruelty free og beriget med græskarkerneolie og glycerin.

VERDEN HERBANUM Hand and Body Wash koster 345 kr. i Magasin.

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.