,

Comfort Zone Hydramemory er perfekt hudpleje til sommer

Comfort Zone Hydramemory giver huden klar udstråling og fugtopfyldning. Det er en perfekt sommerhudpleje, der fugter i dybden og beskytter mod UV-lys.

Comfort Zone har i denne måned lanceret et række nye produkter i serien Hydramemory, der giver huden klar udstråling og en smuk fugtopfyldning. Det er en perfekt sommerhudpleje, der er let og hurtigtabsorberende, fugter i dybden og samtidig beskytter cellerne mod UV-lys.

REKLAME

Jeg bemærkede allerede efter de første par dages test af den nye Comfort Zone Hydramemory produkter, at min hud blev meget flot opfyldt med fugt og fylde – og med en babyagtige blød følelse og sund og glat udstråling.

Jeg bemærkede allerede efter de første par dages test af den nye Comfort Zone Hydramemory produkter, at min hud blev meget flot opfyldt med fugt og fylde - og med en babyagtige blød følelse og sund og glat udstråling.

De nye HYDRAMEMORY produkter, der alle er i klar blå emballage, består af 6 produkter: Water Source serum (475 kr.), Depuff øjencreme (295 kr.) , Face mist (190 kr.), Hydra Pump fugtmaske (320 kr.) samt en Light Sorbet (375 kr.)  og en Rich Sorbet Cream (440 kr.). Du kan se dem alle HER.

 

Den perfekte sommerhudplejeserie

De bærende ingredienser i Hydramemory-serien er makro hyaluronsyre samt udtræk af ørkenplanten figenkakus (fra økologisk landbrug), der er kendt for at kunne blødgøre og hydrere huden. Ydermere viser testresultater, at den kan beskytte cellerne mod UV-lys (ikke som erstatning, men som et god supplement til solbeskyttelse). 


Så Hydramemory er altså på alle måder den perfekte sommerhudplejeserie:
♥ den er let og blød, fedter ikke, absorberes med det samme og føles som en øjeblikkelig forfriskning til huden,
♥ Den pumper huden op med fugt. Faktisk er den klinisk bevist til at booste fugtningen øjeblikkeligt med 70% og tidoble hudens evne til at holde på fugten. Ikke noget at sige til, at jeg kan se effekten med det samme.
♥ Den giver ekstra beskyttelse mod UV-lyset, som er hudens fjende nr. 1.

 

100% AF TESTPERSONERNE OPLEVEDE ØJEBLIKKELIG FRISKHED OG INTENS FUGT
95% OPLEVEDE EN MERE FUGTMÆTTET HUD SAMT FÆRRE TEGN PÅ TRÆTHED

 

Comfort Zone Hydramemory – pluk ud eller brug hele serien

 

Vælg Comfort Zone Hydramemory Light cremen med den lettere konsistent, eller Rich cremen, som stadig er let, men endnu mere fugtgivende.

Jeg er stor fan af at sammensætte min hudpleje efter behov og plukke i de bedste produkter fra de forskellige gode brands, der findes. Det er sjældent, at jeg anbefaler en hel serie, men i dette tilfælde kan jeg som minimum anbefale serummen og en af cremerne. De virker fantastisk sammen.

Min kære veninde og kollega Ib er i øvrigt også kæmpe fan af den nye Hydramemory-serie – du kan læse hendes anmeldelse her på IbByHeart.dk.

Vælg Comfort Zone Hydramemory Light cremen med den lettere konsistent, eller Rich cremen, som stadig er let, men endnu mere fugtgivende. Ansigtsmisten synes jeg også er skøn (jeg synes mists generelt er uundværlige) – brug den for yderligere fugt, som settingspray over makeuppen eller til opfriskning i løbet af dagen.
Dertil kan du supplere med øjencremen, især hvis du har tørhed/tørhedslinjer, trætte øjne eller mørke rande. Fugtmasken giver et ekstra boost, hvis du vil gå all in på fugt og udglattende pleje.

 

Comfort Zone har på klinikkerne også i forbindelse med den nye serie introduceret en ny HYDRA GLOW FACIAL, der er inspireret af cryoterapi!!!!
En 50 minutters behandling, der genopretter fugten i dybden, giver huden mere fylde samt virker tonende ved brug af nye særlige Comfort Zone Ice Rollers og en Hydra Drain & Lift signatur-massage.


Et bæredygtigt valg

Comfort Zone har i mange år gået foran i bæredygtighed og ansvarlighed. Den nye Hydramemory-serie er vegansk og indeholder op til 99,2% ingredienser af naturlig oprindelse. Uden silikoner, animalske derivater, parabener, kunstige farvestoffer og SLES.
100% CO2-neutraliseret emballage (med refill’er) gennem genplantningsinitiativer og Plastic Neutral-certificeringen af Plastic Bank. FSC-certificeret, genanvendt papir.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.