Vil du også gerne passe godt på dine tænder? Vind et års forbrug af Zendium

Vil du også gerne passe godt på dine tænder? Vind et års forbrug af Zendium

Personligt har jeg intet problem med at besøge min søde tandlæge Nina. Der er næsten gået lidt sport i at have pæne tænder, for hun roser mig, så jeg er stolt som et lille barn, hver gang, jeg har været hos hende – og det motiverer mig til at passe mine tænder ekstra godt. Så dét med at gå til tandlæge behøver absolut ikke være en ubehagelig oplevelse.

Desværre for knap halvdelen (47%) af danskerne er de, ifølge en ny undersøgelse fra Zendium, nervøse eller bange for at gå til tandlægen – og af dem er det så slemt, at hver femte (19%) fuldstændig helt fravælger regelmæssige tandlægebesøg.

Mine tænder

Ja, her er så mit tandsæt. Jeg har i øvrigt gået med bøjle som voksen. Det har så udstyret mig med en bideskinne, som jeg bruger til at blege mine tænder meget forsigtigt et par gange om året, så jeg “snyder” lidt.

Zendium har nu har igangsat kampagnen Styrk Munden, som skal hjælpe med fjerne tandlægeskræk og øge tandsundheden i Danmark i 2014. Du kan følge kampagnen på Facebook og få gode råd til både børn og voksne som fx:

Styrk-munden-Zendium-gode råd

Du kan også vinde et års tandplejeforbrug for en person bestående af: 2 stk. Zendium Classic mundskyl, 6  stk. Zendium Soft tandbørster og 10 stk. Zendium Classic tandpasta.
(værdi 442 kr.)
Du kan læse mere om Zendiums produkter her.

Skriv i kommentarfeltet, hvordan du selv har det med tandlægen – så er du med i lodtrækningen allerede på søndag den 31. august.  

Vinderen er udtrukket og den heldige blev Rikke Bisgård Sørensen – tillykke ♥
Tusind tak for alle de gode kommentarer!

Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder

  17 replies
  1. Mette Bloch
   Mette Bloch siger:

   Jeg har altid haft sindssyg meget tandlægeskræk fordi jeg, da jeg gik i folkeskole, blevet boret uden advarelse. Nogle tandlæger borer altså for et godt ord. Der endte faktisk med at gå 5 år, hvor jeg ikke satte mine fødder hos en tandlæge, fordi jeg var så ræd. Da jeg så pludseliug kunne mærke et decideret hul, blev jeg jo nødt til at gøre noget. Min onkel anbefalede mig en tandlæge i Hellerup, der havde specialiseret sig i folk med tandlægeskræk (ham her, btw: http://tandklinikken.biz/). Ved ikke lige hvad det var han gjorde, men det var en helt OK oplevelse. Nu tror jeg bare jeg bliver hos ham.

   Svar
  2. Jeanette
   Jeanette siger:

   Så blev den heldige vinder fundet – stort tillykke til Rikke Bisgård Sørensen. Og hjertelig tak til alle, der deltog og kom med fine kommentarer.

   God søndag i regnvejrshyggen
   Kh Jeanette

   Svar
  3. Anette Dahl Povlsen
   Anette Dahl Povlsen siger:

   Jeg har tænder de meget let kommer huller i, så min tandlæge skræk kom da jeg var barn . Hurtigt fik jeg en rigtig sød tandlæge hun havde et godt tag på børn. Her som voksen har jeg også en sød tandlæge som ved jeg ikke bryder mig om det , men jeg har så meget tillid til hende at jeg går til kontrol de gange jeg skal. Selvom jeg holder krampagtigt fast i armlænene 🙂

   Svar
  4. Amalie
   Amalie siger:

   Jeg har aldrig haft et problem med at gå til tandlægen – faktisk har jeg tit nydt det. Jeg husker en episode da jeg gik i folkeskole hvor min tandlæge måtte fortælle mig at det var ved at være tid til at stoppe med at få lattergas (ØV!), fordi alle mine klassekammerater for længst var gået over til at få en sprøjte når de skulle bedøves. Hun vidste godt at jeg var ret glad for “bamsenæsen” som hun kaldte den der lattergas-maske, så den forandring var jeg ærlig talt ikke særlig tilfreds med! 😉

   Svar
  5. Maria Seidelin
   Maria Seidelin siger:

   Jeg er hundeangst for tandlæger – det kræver meget af mig at tage til tandlægen..
   Kh

   Maria Seidelin

   Svar
  6. Marlene Høj
   Marlene Høj siger:

   Jeg har det rigtig godt med min tandlæge – Ville dog ønske at det var noget billigere.
   Jeg går pt. til kontrol hver 13. måned og får en lille tandrensning (jeg hader tandrensning).

   Svar
  7. pia volder handt
   pia volder handt siger:

   Jeg hader at gå til tandlæge,da jeg har haft nogle rigtig dårlige oplevelser, med sjusket arbejde fra tandlægens side.

   Svar
  8. anna
   anna siger:

   elsker min tandlæge 🙂 Hun er dygtig og så er det en oplevelse jeg glæder mig til hver gang! Jeg føler jeg har de reneste tænder efter et tandlægebesøg. Tænk, jeg synes vi er så heldige at bo i et land hvor alle har mulighed for at få behandlet og efterset sine tænder uden de vilde omkostninger 🙂 Det sætter jeg stor pris på.

   Svar
  9. Rikke Bisgård Sørensen
   Rikke Bisgård Sørensen siger:

   Jeg har fået et lidt skidt forhold til en tidligere tandlæge, som så også har påvirket mit nuværende forhold til tandlægen 🙁 Jeg har haft et hul i mit voksenliv, og skulle så have det lavet. Desværre fik den ellers dygtige og søde unge dame ikke bedøvet mig ordentligt, så hun borede direkte ned i min nerve! Efter det har jeg fået en heftig angst, men jeg SKAL altså snart afsted igen. Jeg børster altid mine tænder ekstremt grundigt, og måske også for meget, men det har indtil nu holdt hullerne fra døren 🙂

   Kh Rikke

   Svar
  10. Simone
   Simone siger:

   Jeg har aldrig haft et problem med at gå til tandlægen, har faktisk altid godt kunne lide det! Selvom jeg står til at få fjernet min visdomstand meget snart er jeg ikke nervøs, for jeg har verdens sødeste tandlæge:)

   Svar
  11. Cecilie
   Cecilie siger:

   Elsker faktisk, når der kommer en ny tandlægeseddel. Jeg synes, det er en fed følelse, at gå ud med rensedebisser, og vide, at alt er som det skal være. hihi

   Svar
  12. Sia
   Sia siger:

   Efter jeg er blevet voksen er det kun hyggeligt at komme til tandlæge. Som barn var jeg bange , jeg frygtede altid om det gjorde ondt.

   Svar
  13. preben petersen
   preben petersen siger:

   Kommer gerne op til min søde tandlæge Lene. Lækker når man kan gå med en frisk og lækker mund.

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.