VIND! 3 x Organic Goodies hudplejesæt – de reneste rene produkter!

VIND! 3 x Organic Goodies hudplejesæt – de reneste rene produkter!

Hele 3 af Jer har nu chancen for at vinde et helt hudplejesæt fra det økologiske danske mærke Organic Goodie bestående af:

                                  Riseandshine       wake up beautiful

                        Clean Up   Freshen Up


Rise and Shine dagcreme 40 ml
 –  Stimulerer blodcirkulationen og giver din hud ny energi.
Wake Up Beautiful natcreme 40 ml – Stimulerer hudens cellefornyelse om natten og bidrager til at reducere rynker.
Clean Up rensecreme 200 ml – fjerner snavs og makeup og bevarer samtidig hudens naturlige olier.
Freshen Up tonic 200 ml – Renser effektivt, mens antioxidanter hjælper med at reducere tidlige tegn på ældning.

Cremerne er helt naturlige og baseret på 100% økologiske urter og indeholder en række forskellige nærende olier (abrikosolie, jojobaolie, mandelolie, avokadoolie, kokosolie), der giver en skøn, blød hud. Alle produkterne har det højst mulige indhold af økologiske certificerede ingredienser (80-97%), indeholder ingen parbener, farve, parfume eller hormonforstyrrende stoffer og kan endda bruges af allergikere.
Endelig har  den danske virksomhed bag Organic Goodies, Rexcure, patent på en særlig kombination af persille og basilikum, der gør, at cremerne hurtigere optages i hudens naturlige cellelag. Du kan læse mere om alle produkterne på Rexcure.dk.

For at være med i konkurrencen skal du bare skrive en kort kommentar om, hvad DU lægger vægt på, når du vælger cremer. Skal de fx være økologiske, certificerede, uden parbener, farver eller parfumer? Eller er der andre ting, der er vigtigere for dig, når du vælger hudplejeprodukter?

 

Værdien pr. sæt er 554 kr. Vinderne trækkes søndag den 26. januar og får direkte besked samt offentliggøres her på siden.
Konkurrencen er slut – vinderne blev Litten Bloch, Sanne Neipart og Camilla Frydenlund.

NoMore_burn
Se i øvrigt også den unikke NoMore serie – til økologisk og effektiv behandling af gener fra fx insektbid, skoldning, eksem – eller til behandling og forebyggelse af lus.

28 replies
 1. Gurli Pedersen
  Gurli Pedersen siger:

  Jeg lægger vægt på en god creme, der er effektiv og gerne med olie. Den skal være uden parbener og parfume.

  Svar
 2. Caroline Rødsgaard
  Caroline Rødsgaard siger:

  Jeg lægger meget vægt på at cremen har de funktioner jeg søger. F.eks hvis min hud er tør osv. skal den kunne dække det behov. Ligeledes betyder det også meget for mig, hvad den indeholder, da jeg tror nogle cremer gør mere skade end gavn!

  Svar
 3. Nellie
  Nellie siger:

  Jeg har i 40 år brugt Lancôme, men dette kunne være en god anledning til at prøve noget nyt og økologisk

  Svar
 4. anders
  anders siger:

  Det ser fantastisk ud. Det at have daglige rutiner for ens hud bliver mere og mere udbredt, og dette ser rigtig godt ud.

  Svar
 5. Malene
  Malene siger:

  De produkter ser lækre ud og må helt sikkert gerne stå på min badeværelseshylde. Jeg går helst udenom både parfume og farve. Skal det dufte skal det være naturlige aromaer, men jeg er gerne fri. Fornylig prøvede jeg en creme, der var parfume i. Tænkte “pyt”, men det gjorde jeg kun en gang. Det var slet ikke behageligt og min hud reagerede på det….

  Svar
 6. Maj-Britt Jensen
  Maj-Britt Jensen siger:

  Creme skal dufte mild , være lækker og ikke fedte. Den skal være en god bund for makeupen og kunne være i alle slags tasker så man kan komme den på i løbet af dage. Om den så er økologisk, uden parabena mv. Er lige gyldigt. Hvis den fungerer godt på mig er det den der står på hylden.

  Svar
 7. Tanja Jensen
  Tanja Jensen siger:

  Jeg lægger vægt på at cremerne ikke indeholder parfume af nogen art, da jeg desværre lider af parfumeallergi. Derudover er jeg meget opmærksom på, hvilke stoffer cremen indeholder og går som hovedregel efter økologiske produkter

  Svar
 8. Merete Louise Østberg
  Merete Louise Østberg siger:

  Min hud er meget sensitiv, så det er vigtigt at den er helt uden parfume og parabener. Hvis den også er økologisk er det en klar fordel.

  Svar
 9. Betina Zachariasen
  Betina Zachariasen siger:

  Kender ikke mærket, men det lyder rigtig lækkert!!;)
  Jeg sværger til kemifri og meget gerne økologisk hudpleje!! Bla. Clarins, Jurlique og Nuxe har i flere år været de foretrukne mærker..
  Det er desuden meget vigtigt for mig at det er produkter der ikke tørrer huden ud, men tværtimod giver god fugt..
  Jeg bruger derfor også altid tonic uden alkohol, renseprodukter uden sæbe og en rigtig fed creme!! DET virker og kan kun anbefales..;)

  Svar
 10. Sara Hans
  Sara Hans siger:

  Jeg ligger vægt på at den er uden parabener, det er en fordel hvis den er økologisk. Den skal være fugtgivende uden at fedte. 🙂

  Svar
 11. Dorte Henningsen
  Dorte Henningsen siger:

  Det er vigtigt for mig at jeg kan mærke at mine cremer fugter min hud godt, samtidig med at der ikke er tilsat en masse usunde ting i cremen. Cremen skal give min hud ny energi 🙂

  Svar
 12. Connie Christensen
  Connie Christensen siger:

  Jeg har meget sart hud, så det skal være uden farve, parfume og parabener. Må gerne være meget fugtgivende, da min hud også er tør 🙂

  Svar
 13. Beate
  Beate siger:

  Jeg vil så vidt muligt gerne undgå parabener, og så skal mine ansigtsprodukter ikke være proppede med parfume. Det er en fuldstændig unødvendigt ingrediens! Og så betaler jeg helst så lidt som muligt, dog uden at det forringer kvaliteten.

  Svar
 14. Anne Bie Madsen
  Anne Bie Madsen siger:

  Når der gælder cremer, shampoo, vaskepulver mv. handler det for mig om at få produkter, der er uden parabener, aprfume og andre unødige fyldstoffer, der kan skade naturen.

  Prøver at leve så både miljø og familie skånes mest muligt. 🙂

  OG GODT NYTÅR til alle selvfølgelig!

  Svar
 15. Rikke Neipart
  Rikke Neipart siger:

  De skal være Organic og uparfumeret for min hud kan ikke tåle al mulige forskellige hudpleje. 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.