VIND: Den nye hotte ansigtsbehandling fra USA

VIND: Den nye hotte ansigtsbehandling fra USA

Art of Wellness i Lyngby giver en af Voksenlivsstils læsere chancen for at vinde aden helt nye, virkningsfulde og meget anderledes ansigtbehandling fra Innovative Skincare, som står bag produkterne IS og IS Clincal.
Luksusbehandlingen, som netop er landet i Danmark fra USA, bliver kaldt Champagnebehandlingen (FisZZ Facial), fordi den bruser op i ansigtet, hvor den prikker og skummer.

Rynkerne ved munden før behandlingen – og senere samme dag.

champagnebehandling før          champagnebehandling efter

Champagnebehandlingen giver umiddelbar virkning i form af fugt, udglatning og en lysere og mere ensartet hudtone, men lover også langsigtede resultater. Jeg har selv været prøvekanin på behandlingen (se billeder), og jeg må sige, at resultaterne er tydelige. Linjerne i huden er mindre, huden har fået en bedre glød og pigmentpletter er allerede en anelse reduceret.

Behandlingen består af en afrensende massage med ”Warming Honey Cleanser”. Herefter følger ”Clarifying Mud Masque”, der hurtigt og effektivt fjerner urenheder og andre ophobede affaldsstoffer fra huden. Så kommer højdepunktet, ”Copper Firming Mist”, der aktiverer FiSZZ Facial masken, som bobler og skummer op på huden, og styrker hudens struktur gennem en forøget kollagen syntese. Der sluttes af med en fugtgivende og udglattende creme.

Gå ind på Voksenlivsstil på Facebook for at deltage i konkurrencen. Vinderen udtrækkes den 1. maj 2013.
Normalprisen for en behandling hos Art of Wellness er 800 kr.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.