Førstehjælp til mimiske linjer

Førstehjælp til mimiske linjer

Jeg har ladet mig inspirere lidt af både min mors og flere af mine veninders store begejstring for hudprodukterne fra danske Beauté Pacifique. Det handler jo om at finde de produkter, som man selv virkelig kan se og føle gør en forskel, udover bare at koste en masse penge. Jeg har selv vild med effekten af Innovative Skincare, men ser ingen hindring i at mixe forskellige serier.  Så nu har jeg de sidste 3 uger prøvet at give min bekrymringsrynke mellem øjnene Line Combat Fluid, som mildner linjerne ved at trænge ind og afspænde musklerne. Det er klart, at en creme ikke kan trænge så dybt ind eller udfylde en rynke på samme måde som injektioner, men alligevel synes jeg, at den har en effekt. Området virker tydeligt mindre spændt og mere glat.

BeautePacifique_line_combat_fluid

Enhver fugtighedscreme virker i sig selv en smule udglattende, da den for en stund fylder og løfter huden ½-1 mm, så det kan være svært at vurdere, hvad der virkelig virker, og hvad der ikke gør. Line Combat Fluid er en ren askepotcreme, hvor producenten (i artikel i Børsen) selv gør opmærksom på, at effekten forsvinder, når man stopper med at bruge produktet.

Beauté Pacifique er især kendt for anvendelsen af A-vitamin mod rynker i deres cremer. I Line Combat Fluid kombineres dette med et kemisk proteinstof, Syn-Ake, der efterligner slangegift og giver den muskelafslappende effekt. Effekten er hurtigtvirkende, allerede efter minutter, og skulle være maksimal efter 2 timer, hvorefter den aftager over nogle dage.  Den er især eget til mimiklinjer, som fx min bekymringsrynke, men den skulle også kunne mildne vedholdende linjer i panden eller kragetæer ved øjnene. Prisen er ikke højere, end man kan tillade sig at eksperimentere.

Prisen er 340 kr. hos Signatura.dk

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.