VIND! Hungarian Thermal Water creme og maske – HOT NYHED fra Peter Thomas Roth!

Hungarian Thermal Water

Med april måneds læserpræmie kan du på få minutter mærkbart revitalisere din hud! Allerede fra første gang, du bruger den helt nye maske og creme fra Peter Thomas Roth med termalsk kildevand fra en af de mest mineralrige kilder på jorden, vil du opleve en synligt glattere, fine og mere blød og gennemfugtet hud!

Med Hungarian Thermal Water masken og fugtighedscremen får du et wonder kit af fugt og næring, der gør huden fastere, glattere, blødere og mere ensartet med et mere ungdommeligt udseende.

Peter Thomas Roth Hungarian Thermal Water

Præmien sponsoreret af Peter Thomas Roth!

Måske har du været i Ungarn og har oplevet deres store rigdom af  mineralrige termalske kilder og deres berømte kurbade. Den amerikanske “maskekonge” Peter Thomas Roth har sine rødder i Ungarn, hvor hans bedsteforældre ejede nogle af de ungarske kursteder, og den nye lille serie Hungarian Thermal Water trækker både personlige tråde tilbage i historien, og forener den med den mest moderne viden og naturlige botaniske ingredienser.

DU kan blive den heldige i april måneds læserpræmie, der får de to fantastiske produkter Hungarian Thermal Water Mineral-Rich Heat Mask og Hungarian Thermal Water Mineral-Rich Moisturizer. Begge produkter har en værdi af 575 kr. (Se dem hos Matasreklamelink).

Konkurrencen er slut – den heldige blev Anne-Mette T. Kæmpe tillykke med den fantastiske præmie ♥

Hungarian Thermal Water maske

Masken er simpelthen for vild!!!
Den tykke og lidt seje konsistens bliver glat og olieagtig, når den masseres ind i huden. Efter at have siddet i 3 minutter påføres lidt koldt vand, og der masseres. Masken bliver kortvarigt VARM – ikke bare en antydning, men en rigtig varme opstår, som åbner porerne og optimerer optagelsen af mineraler, botaniske ekstrakter og olier. Varmen aftager hurtigt og derefter fjernes masken og efterlader huden tydeligt revitaliseret og meget glat.
Hungarian Thermal Water masken indeholder ungarsk mineralrigt termisk vand, botaniske ekstrakter fra rosmarin og bøgetræsknopper, en cocktail af naturlige olier fra solsikke, havtorn, hyben, granatæble, fersken, brombær, mandler, jojoba, abrikos, oliven og sheasmør samt kaolin ler og salt.

Hungarian Thermal Water Mineral-Rich Moisturizer er en letvægtscreme – konsistensen er i stil med Peter Thomas Roth populære Water Dench creme, som bl.a. min mand også elsker (se hans favoritter her). Begge cremer har en utrolig lækker, let og blød konsistens, som både kvinder og mænd er vilde med. Den nye fugtighedscreme er ligesom masken med naturlige botaniske ingredienser, termalsk kildevand og et lipidkompleks, der opstrammer og binder fugten i huden.

Peter Thomas Roth creme

Sådan er DU med i lodtrækningen om Peter Thomas Roth nyhederne!

Vil du være i lodtrækningen om april måneds læserkonkurrence og vinde Peter Thomas Roth Hungarian Thermal Water maske og fugtighedscreme (samlet værdi 1.150 kr.)?

Så skal du bare:

1. Jeg vil selvfølgelig gerne forkæle mine læsere – uanset, om du er ny her på bloggen eller har været med længe. Så for at vinde skal du være tilmeldt nyhedsmailen. Hvis du endnu ikke er tilmeldt, kan du gøre det her. Du forpligter dig ikke til noget som helst. Du kan naturligvis framelde til enhver tid, hvis du ikke længere vil have en mail fra mig, når der er nyt på bloggen.

2. Skriv din kommentar til indlægget herunder. Som altid er der frit slag, med lad mig fx høre, om din hud også har brug for et forårsboost – nyt liv, glathed og fugt ovenpå vinteren!

 

Jeg glæder mig til at læse DIN kommentar – og jeg trækker tilfældigt lod den 1. maj! Måske er det dig, der bliver den heldige denne gang ♥

  68 replies
  1. Heidi Nicoline
   Heidi Nicoline siger:

   Min hud er den værste hud. Nogle dage opfører den sig som teengagehud og andre gange synes jeg at den er så tør at den falder af. Jeg har prøvet alverdens mærker, men de fleste gør det kun værre 🙁 Øv. Men mon ikke at disse lækre produkter kan klare ærterne. Jeg ville i hvert fald elske et ekstra forårspift og at finde en ny favorit.

   Svar
  2. Gitte
   Gitte siger:

   Lyder fantastisk. Bliver 50 lige om lidt og ville gerne se frisk og have en lækker gennemfugtet ud 🤞🤩💖

   Svar
  3. Anja petersen
   Anja petersen siger:

   Min hud hungrer efter fugt året rundt trods jeg drikker masser af vand og plejer min hud, så vil elske og forkæle den lidt ekstra og så har jeg gået og overvejet hans produkter da jeg har hørt godt om dem😀

   Svar
  4. Winnie
   Winnie siger:

   Masken lyder som den rene mirakelkur, måske den også kunne udrette et lille forårs mirakel for min hud – det kunne være skønt 🙂

   Svar
  5. Birgitz
   Birgitz siger:

   Jeg trænger virkelig til lidt selvfokælelse ovenpå en hård og stressende periode og er sikker på min hud vil elske lidt ekstra omsorg 😊

   Svar
  6. Helle D
   Helle D siger:

   Min hud skriger på fugt – som om den ikke vil mættes. Måske Peter Thomas Toths produkter er løsningen🤗

   Svar
  7. karin petersen
   karin petersen siger:

   Hold da lige op,hvor lyder den bare lækker.Vil så gerne prøve maske/creme,er begyndt at døje med så tør hud i ansigtet.Har altid brugt dag/nat creme.Kunne være dejlig hvis det hjalp.

   Svar
  8. Dorthe
   Dorthe siger:

   Jeg synes i dén grad at min – snart 50 årlige – hud trænger til et seriøst boost! Dejligt at du har afprøvet cremerne først, så man ved at de virker. Jeg ville elske at vinde! 🙏🍀

   Svar
  9. Lone Laursen
   Lone Laursen siger:

   Det lyder som lækre produkter, som min 45 årige hud vil have rigtig godt af!
   Dejligt at læse, at du har været heldig mht. din screening og den efterfølgende operation, tillykke med det!

   Svar
  10. Vibeke Stentoft
   Vibeke Stentoft siger:

   Altid spændende at prøve nyt mærke – denne virker som et godt boost til overgang fra vinter til sommer 🥰
   Så måske jeg er den heldige 🙏🌸🙏🌸 kh Vibeke

   Svar
  11. Malene Larsen
   Malene Larsen siger:

   Bruger allerede hans (Peter RothThomas) Potent-c power serum, og har virkeligt set en reduktion af min hyperpigmentation.

   Svar
  12. Charlotte Saustrup
   Charlotte Saustrup siger:

   Efter en vinter og begyndende forår med sygdom på sygdom, er jeg så grå og tør i min hud, så denne vil forhåbentlig gøre underværker 🙏🏻🍀🤞🏻

   Svar
  13. Anne-Mette T.
   Anne-Mette T. siger:

   Jeg er på jagt efter den helt rigtige fugtgivende dagcreme. Det har jeg været længe…. Har prøvet mange forskellige, men er ikke helt tlfreds endnu. Så var det dit nyhedsbrev dukkede op i min mail her til afren..Så nu er jeg meget nysgerrig på at prøve Peter T Roths nye produkter. Har fast hans primer på hylden, som kan anbefales. Nu krydses der fingre for at bliuve den heldige i Nordjylland ;o) Fortsat god weekend herfra….

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Hej Anne-Mette,
    Så blev du simpelthen den heldige i Nordjylland! Jeg skriver til dig og er sikker på, at du bliver vildt glad for denne her fantastiske præmie.
    Kærlig hilsen og tillykke
    Jeanette

    Svar
  14. Birna Lambaa
   Birna Lambaa siger:

   Åh JA, hvor min hud trænger til en fornyelse dette smukke forår😍😍 håber på mit held😍🤞🏾🍀

   Svar
  15. Yvonne i
   Yvonne i siger:

   For filan da også 🌹🌹🌹
   Min mormor hud KRÆVER mere og mere 🌼
   Jeg gad skisme godt prøve et boost

   Svar
  16. Dorrit Clausen
   Dorrit Clausen siger:

   Er altid på udkik efter noget der kan give et fugt boost – gerne noget der kan påføres ovenpå min AHA serum, som er uudnværlig

   Svar
  17. Gitte Hansen
   Gitte Hansen siger:

   Jeg har netop fundet din blog, og hvor er det lækkert med inspiration til hudpleje til mere moden hud. Jeg kommer helt sikkert til at følge dig.

   Svar
  18. Annette Aarre Dalsgaard
   Annette Aarre Dalsgaard siger:

   Har døjet med noget eksem på hagen de sidste par uger, så min hud er knastør, den trænger virkelig til noget forkælelse 😀

   Svar
  19. Lene
   Lene siger:

   Åh – det vil jeg gerne vinde! Synes min hud trænger til lidt ekstra glød og fugt ovenpå vinteren!

   Svar
  20. Marlene Lemberg
   Marlene Lemberg siger:

   Kunne jeg virkeligt godt tænke mig at være heldig at vinde ❤️🤞🏻Elsker at forkæle min hud og endnu bedre at den er så fantastisk at det er så mange lækker ting i cremen 😍

   Svar
  21. Marlene Høj
   Marlene Høj siger:

   Jeg var i Budapest i 2007, hvor jeg oplevede nogle af kilderne. Ren luksus og forkælelse 😊
   Har man ikke altid brug for er forårsboost?! Jeg melder mig i hvert fald på banen 😊

   Svar
  22. Tina
   Tina siger:

   God formiddag Jeanette,
   jeg har prøvet en maske fra Maskekongen og den satte jeg meget pris på.
   Desværre har jeg ikke prøvet kur i Ungarn, men ville meget gerne.
   Maske og creme fra Peter Thomas Roth vil lige nu være tiltrængt da min hud i ansigt og på hals er ret irriteret og lidt tør for tiden.
   En smuk weekend ønskes du og gemalen 🙂

   Svar
  23. Gitte Leth
   Gitte Leth siger:

   Uhh jaaa min hud trænger så meget til et forårsboost….og solstråler i ansigtet. Skønneste giveaway;-)

   Svar
  24. Helle Pichardt
   Helle Pichardt siger:

   ville være så dejligt at vinde – har aldrig prøvet thomas – og du giver ham jo en fantastisk anbefaling!!

   Svar
  25. Anna E. Schifter-Holm
   Anna E. Schifter-Holm siger:

   Kære Jeanette. Håber at blive den heldige 🙏🏽 Efter hård vinter og alt for meget lange og hårde dage på job, er jeg sikker på min hud kunne trænge til en kærlig hånd i form af den fine præmie af lækker creme og maske ⭐️

   Svar
  26. Lene Louise Sonne
   Lene Louise Sonne siger:

   Det lyder som en vildt lækker gave. Kunne virkelig godt tænke mig at vinde. Jeg arbejder i en daginst. og er ude i den friske luft hele året. Huden kunne godt trænge til et forårsboost 🌻

   Svar
  27. Henny Mikkelsen
   Henny Mikkelsen siger:

   Fantastisk giveaway
   Trænger til forårs opstramning, føler min hud er vintergrøn grå og trist

   Svar
  28. Anne-Marie Andersen
   Anne-Marie Andersen siger:

   Åh ja min hud har brug for et forårsboost. Den er virkelig trist ovenpå vinteren. Jeg har fulgt med her længe og det tænder drømme og håb hver gang. Det er så skønt at få sat gang i dagdrømmene💕😊

   Svar
  29. Betina Frandsen
   Betina Frandsen siger:

   Ville være skønt med en opfriskning til ansigtet. Syntes vinteren er gjort den trist og grå at se på

   Svar
  30. Lykke
   Lykke siger:

   Ja tak meget gerne. Er netop blevet øjenlåg opereret, så ser lidt brugt ud …. Med tanke på snarlig følle redet tiltrængt 😜🥳

   Svar
  31. Marianne Suhr Moordieck
   Marianne Suhr Moordieck siger:

   Godaften, efter alt for mange måneder i vores tørre lokaler og alt for meget arbejde – TRÆNGER jeg virkelig til forkælelse…i form af maske og fugt… og så med så hurtig en indsats ved afrensning – det lyder simpelthen til at være himmelsk.

   Svar
  32. Maibrith H. Poulsen
   Maibrith H. Poulsen siger:

   Min tørre og triste vinterhud har helt klart brug for et forårsboost!
   Det vil være skøn og lækker forkælelse til den med det skønne produkt🥰

   Svar
  33. Dorte Slouborg
   Dorte Slouborg siger:

   Min hud vil elske at blive forkælet med de lækre produkter 🙂 Det har været en lang, mørk og kold vinter, med lange ture langs vandet i blæst og regn med hunden, – så det kan mærkes på huden!

   Svar
  34. Annette
   Annette siger:

   ❤️mit ansigt vil elske den forkælelse og elske at blive “fresh-UP” efter vinter og samtidig få et boost til alderstegnene…

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.