1. søndag i advent – Vind The Christmas Luxe æsken fra Hotel Chocolat!

Så kom vi ind i december, og i denne måned er der ikke bare én, men fire chancer for at vinde lækre læserpræmier her på bloggen!
Hver søndag i advent afslører jeg sammen med nisserne en ny gave, som du kan være den heldige at få sendt hjem til dig.

KONKURRENCEN ER SLUT – TILLYKKE TIL MARIANNE ZEHLER!

I dag kan du vinde The Christmas Luxe æsken, som Hotel Chocolat har være så søde at sponsorere. Knap ½ meter ren luksuschokolade efter Hotel Chocolat’s device – mere kakao, mindre sukker! Og den bliver naturligvis sendt afsted, så den heldige har den inden jul!

hotel chocolat julechokolade

SKAL DENNE FINE ÆSKE HJEM TIL DIG?

Julestemningen kommer i top, når du åbner og kan forkæle dig selv og dine gæster med 39 stykker lækker chokolade med indbydende fyld eller rene chokoladestykker i de yndigste julefigurer.

Ved du i øvrigt, at Hotel Chocolat er en etisk virksomhed, der både selv dyrker kakao og de behandler deres farmere med respekt? Deres fair trade program har allerede forbedret livet for mange i Ghana og på Saint Luica, hvor deres egen chokoladeplantage ligger. Chokoladen er ikke proppet med billigt fyldstof i form af sukker, men har altid et højt kakaoindhold.
Og så bruger de KUN ægte, naturlige ingredienser!

hotel chocolat

Hotel Chocolat kan købes i butikkerne på Østergade i København, Frederiksberg Centeret, Ros Torv i Roskilde og Bruuns Galleri i Århus! Du kan også finde The Christmas Luxe æsken og alle de andre julefristelser online her

Sådan er du i med i lodtrækningen om den 1. adventsgave!

For at være med i lodtrækningen næste søndag om den store Christmas Luxe æske, skal du bare:

1. Være tilmeldt nyhedsmailen.  (Hvis du endnu ikke er tilmeldt, kan du hurtigt gøre det ved at klikke her – du kan naturligvis framelde igen til enhver tid).

2. Skrive en lille hilsen i kommentarfeltet. Der er helt og aldeles frit slag – skriv en lille adventshilsen, skriv hvad du skal denne weekend, eller hvad du har af traditioner, skriv din kommentar til præmien…eller hvad der nu falder dig sådan en 1. søndag i advent!

Jeg vil hygge mig med at læse det hele – og jeg trækker lod om den første adventsgave på søndag den 9. december! ♥♥♥

59 kommentarer
 1. Pia Krogh
  Pia Krogh siger:

  Glæder mig til weekenden, hvor plan B er iværksat ;o) Plan A var en længe planlagt julehygge tur til Kbh for min mand og jeg. Af flere årsager som jeg ikke vil trætte andre med måtte vi i går konstatere at det ikke lige så let lod sig praktisere. Som altid siden vi mødtes Nytårsaften 1982/83 fandt vi lynhurtigt en plan B, som bliver super hyggelig. Så i stedet for en forlænget weekend til Kbh bliver det til brunch i Aarhus, traske lidt rundt i byen og købe et par gaver eller tre, når mørket falder på smutter vi en tur i Tivoli Friheden og ser hvor smukt der er og til slut finder vi sikkert noget lækkert at tage med hjem til middagen i vores dejlige hjem i Silkeborg.

  Svar
 2. Winnie
  Winnie siger:

  Har en fridag i dag: om lidt skal hunden og jeg luftes i skoven. Her håber jeg at finde en passende gren i skovbunden, som senere skal dekoreres med pynt i kobber, sølv, guld og sort. Senere skal der pakkes gaver ind og hygges med en julefilm – bare for at komme lidt i julestemning 🙂

  Svar
 3. Marianne Zehler
  Marianne Zehler siger:

  Wow for en skøn lækker æske,som kun kan forsøde december betydeligt 🙂 Sender masser af adventshilsner til dig!

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Marianne,

   Tillykke, du blev den heldige, der kom ud i lodtrækningen om den fine æske fra Hotel Chocolat 🙂
   Jeg sender en mail til dig!

   KH Jeanette

   Svar
 4. Pia Hansen
  Pia Hansen siger:

  1. At pynte op til jul hjemme – inde og ude! Ingen jul uden en krans på døren, glimtene kugler og gran i din stue. Det giver en hygge i hjemmet, og man får lyst til at tænde stearinlys, og jeg ville ønske, at der hver dag var en duft af hjemmebag. Man giver også andre en stor glæde ved at sørge for, at der måske er lyskæder på altanen eller i træet, lys i vinduerne osv. – det giver stor glæde for forbipasserende, at gaderne er pyntede, og man kan se lys fra folks hjem.

  GLÆDELIG JUL

  Svar
 5. Susanne Mikkelsen
  Susanne Mikkelsen siger:

  Faldt lige over din opskrift på pomeranssmåkager (nu med syltet appelsin). Det må vist være årets småkage-fornyelse.

  Svar
 6. Dorte Bach
  Dorte Bach siger:

  Kære Jeanette ❤️
  I skrivende stund befinder jeg mig i et sneklædt vinterlandskab i Norge. Julen står for døren, og det ville være fantastisk at vinde den flotte æske chokolade, så jeg ikke også skal nå at lave konfekt inden mine julegæster ankommer 🌲
  Glædelig jul til dig og dine ❤️

  Svar
 7. Hellep
  Hellep siger:

  Har lige været til foredrag hos grevinde Aleksandra om hendes nye bog “mit lykkelige land”.
  Så min julehilsen til dig er: må du få mange lykkestunder i det nye år – for de er værd at samle på!

  Svar
 8. Susanne zentner
  Susanne zentner siger:

  Vil være så dejlig at vinde, elsker chokolade 🤶🏻🤶🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤓🤓

  Svar
 9. Camilla Hovej
  Camilla Hovej siger:

  Indtil videre har december budt på en julefrokost, en julefilm i bio og en juleteatertur med ungerne, så er december ligesom skudt i gang 🙂

  Glædelig jul 🙂

  Svar
 10. Jytte Møller
  Jytte Møller siger:

  Den lækre chokoladeæske vil vække glæde i mit lille julehjem. Min juletradition er at bage vaniliekranse; pebernødder og andre småkager med min datter Katrine. Glædelig jul 🤶

  Svar
 11. Maj-Britt Jensen
  Maj-Britt Jensen siger:

  Giv mig guf og giv mig godter, store tykke nouga måtter, lækre fede skumbananer, lakrids i lange baner. Giv mig flødeboller eller, giv mig flødekarameller. Aka Pyrus – men jeg kan godt nøjes med noget lækkert luksus chokolade. Glædelig 1. Søndag i advent. Den vil nydes med familien juleaften og dagene efter med skønne jule film i fjerneren.

  Svar
 12. Signe Op.
  Signe Op. siger:

  Åh, min mand er helt pjattet med fyldte chokolader. Er nærmest nødt til at sætte ham under administration nogle gange, haha!
  Her havde vi en ret rolig 1.advent. Vi fik bagt et læs vaniljekranse, lavet advents”krans” ud af alverdens glimmerting og et udpluk af de hortensia-blomster, jeg klippede af, inden frosten kom. Og vi så “A Christmas Carol”, hvilket var en decideret forfærdelig film. Jeg hælder til at tro, at det skyldtes udgaven, vi så – for en klassiker kan da ikke være SÅ ringe?!
  Nå, men nu er det allerede d.3 december. Jeg begriber det ikke…

  Svar
 13. Jannie
  Jannie siger:

  For tredje år i træk skulle vi har bålhygge i kolonihaven med venner og familie, hvor vi spiser æbleskiver og drikker gløgg og varm cacao. Men i år var det så regnfuldt at vi måtte udsætte det til engang i det nye år. Så en trøstechokoladepræmie, ja tak:-)

  Svar
 14. Betina Frandsen
  Betina Frandsen siger:

  Så lækker en æske chokolade. Den skal nydes mens vi fejre advent. Det gør vi ved jeg læser en jule historie. Vi synger lidt julesange. Og får et eller andet lækkert til

  Svar
 15. Gitte Leth
  Gitte Leth siger:

  Jeg er vild med chokolade, så smider lige et lod er, og krydser fingre her. Dejlig 3. december til dig:-)

  Svar
 16. Maibrith H. Poulsen
  Maibrith H. Poulsen siger:

  Glædelig 1. advent🕯 jeg har været en tur i skoven med min kæreste og hund, handlet ind til at lave jule krukker og lavet konfekt😄 lækker præmie, mums😍

  Svar
 17. Anne Lindbo
  Anne Lindbo siger:

  Holdt igen en vellykket og sjov julefrokost – nu for 38. gang – den første søndag i december, som i år faldt sammen med 1. søndag i Advent. Samme dejlige piger, samme herlige humør og samme skønne sted (hos mig) 😂Og i dag kommer mine børn og børnebørn (1. mandag i måneden hver måned) og så skal vi have rester + et kæmpe fad frikadeller.
  Glædelig december til alle.🎄

  Svar
 18. Sunni Ok Hauer Larsen
  Sunni Ok Hauer Larsen siger:

  Glædelig 1 . advent , i dag har jeg fået sat lyskæder op og været forbi mine forældre med æbleskiver:))

  Svar
 19. Heidi Schmidt
  Heidi Schmidt siger:

  Sikke en lækker gevinst, krydser alt hvad jeg kan, for den ville jeg rigtig gerne servere for vores gæster i julen.

  Svar
 20. Gitte Adamsen
  Gitte Adamsen siger:

  I år har Advent som betyder “komme” fået en helt ny betydning i vores familie, da mit 1. barnebarn er “kommet til verden”- 5 uger før tid👶💖Jeg har derfor taget turen fra Aalborg til Køge for at nyde 1. søndag i advent med den lille nye familie. Måske er der basis for en ny tradition✨… og så “ælsker” de lækker chokolade🍫Glædelig jul til dig og dine🙏🏻🎄

  Svar
 21. Lea Kirkegaard
  Lea Kirkegaard siger:

  Glædelig 1. Søndag i advent til jer alle, håber den har været fyldt ned hygge, grin og dejlige mennesker.

  Svar
 22. Anni Beierholm
  Anni Beierholm siger:

  Glædelig 1. søndag i advent til dig og familien ❤️
  Jeg har fødselsdag d. 3/12, så 1 søndag i advent samler jeg som regel familien til frokost (jule-style) og gløgg og æbleskiver. I dag var ingen undtagelse 🎄🤩

  Svar
 23. Emillia M
  Emillia M siger:

  Normalt pynter jeg op den 1. advent, men denne første advent stod på opgaveskrivning, så den var knap så hyggelig… Håber din har været hyggelig dog – glædelig december 🙂

  Svar
 24. Lena aalund
  Lena aalund siger:

  Var forbi deres butik igår😀 og uhhha hvor var der mange uimodståelige lækkerier,og det er så dejligt,at kunne nyde lækkert chokolade,der er lavet af de bedste råvare,og med høje etiske værdier. Så idag har jeg fået tid til at julepynte,og bagefter nydt et stykke lækkert chokolade til min the.
  Ønsker dig en fantastisk julemåned 🎄🎁🎅🏼

  Svar
 25. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Glædelig 1. søndag i advent 🕯 Vi har brugt det meste af dagen på spejdernes julemarked, hvor jeg har hjulpet til i køkkenet og børnene rigtig har hygget sig. Vi plejer ellers at pynte op denne dag, men vi må pynte op i løbet af næste uge i stedet for.

  Svar
 26. Charlotte Rosleff
  Charlotte Rosleff siger:

  Glædelig 1. advent til dig og dine kære ❤️ Vi har været på et hyggeligt julemarked på Raadvad Gamle Knivfabrik sammen med mine forældre. Det bragte mange minder frem hos min far på 81, som husker knivfabrikken fra sin barndom i området med bl. a. også et ismageri. Vi sluttede af med gløgg og æbleskiver på Raadvad Kro, som var så fint julepyntet. En dejlig dag, som gerne må blive en tradition 🎄

  Svar
 27. Heidi L
  Heidi L siger:

  Også glædelig 1. advent herfra. Var til julemarked i Flensburg i går og idag har den stået på afslapning og indpakning af de julegaver, der var i hus.

  Svar
 28. Line M.
  Line M. siger:

  Her er 1. Søndag i advent blevet fejret med risengrød, og nu står den på hygge resten af aftenen. Rigtig glædelig 1. Advent🎅

  Svar
 29. Annette Aarre Dalsgaard
  Annette Aarre Dalsgaard siger:

  Vi har tilbragt weekenden først i LEGOHouse i Billund i går og med at pynte op til jul i dag. Glædelig 1. søndag i advent her fra Jylland

  Svar
 30. Elisabet Soffi Dea Rudå
  Elisabet Soffi Dea Rudå siger:

  Glædelig 1. advent til dig og familien.
  Vi har tilbragt dagen på julemarked på Esrum Kloster & Møllegård.

  Svar
 31. Lene Louise Sonne
  Lene Louise Sonne siger:

  I dag har vi stået i regn i 3timer og solgt juletræer til fordel for FDF Ringsted, hvor vores datter er med. Koldt- vådt- hyggeligt.
  Glædelig jul

  Svar
 32. Tina
  Tina siger:

  Glædelig 1.advent til du og familien:-)
  Sikke lækker chokolade med et så positivt forhold til deres farmere og måde at drive virksomhed:-)
  Jeg ville elske at prøve heldet i dag.
  I går var vi på Bakken og se julelys, handle i juleboder, nyde stemningen og spise julemiddag hos Varnæs i Korsbæk:-)
  I dag skal vi snart lave gammeldags æbleskiver ved bordet i en elektrisk æbleskivepande, drikke gløgg, spille om pakker og nyde 1.advent.
  Vi ønsker alle derude en glædelig 1.advent!

  Svar
 33. Malene H.Christensen
  Malene H.Christensen siger:

  Den chance er for indbydende til at måtte gå forbi – sikke en lækker æske! Glædelig 1. advent – må der være hjertevarme omkring dig <3

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.