Uge 48 – Fokus og Favoritter!

Du skal lige have en lille hilsen her fra mig i dag på en 1. søndag i advent, hvor jeg såmænd går og pakker til en tur de næste tre dage til kurbyen Karlsbad i Tjekkiet.
Trods det, at det er en af verdens mest kendte og klassiske kurbyer, har jeg aldrig været der, og jeg glæder mig derfor rigtigt meget til oplevelsen, som jeg selvfølgelig kommer til at dele her på bloggen.

Jeg er blevet inviteret på turen, og jeg forventer at komme til at se og prøve en del forskellige ting, som jeg glæder mig til at give videre. Byen er blandt andet kendt for deres helende mineralske kilder, men derudover skal jeg også høre om nogle meget moderne behandlinger som oxygenterapi og stamcelleterapi.
Derudover ser selve byen virkelig fin ud, så det kan være, der kommer en rejseanbefaling ud af det!

3 uger til jul!

Jeg behøver vel næppe minde dig om, at der nu er 3 uger til juleaften! Du kan måske også se, at jeg har startet en lille adventskonkurrence her på bloggen, hvor der her i den første uge er skøn julechokolade til den heldige læser.

Du skal da også lige se her, hvordan jeg har lave en fin dekoration i vinduet bare ved at stikke en lille lyskæde ned en glasvase. De små batteridrevne lyskæder kan altså noget!

gate noir

Bakke med spejl, vase og virkeligt velduftende lys er fra Gate Noir!

 

Fra et hjertebarn til et kommende!

I går havde jeg besøg af mit dejlige gudbarn Eline, som kom og afleverede en gave til vores kommende barnebarn, der skal ankomme til verden om ca. 14 dage (forhåbentlig ikke de næste tre dage!). Det vil sige Stens bio-barnebarn og for mig bliver det et hjertebarn. Ligesom Eline er mit hjertebarn. Hvis de ikke er biologisk forbundne, så kan de vel være børn af ens hjerte og sjæl, tænker jeg.

Jeg satser på, at de kommende forældre har for travlt med forberedelserne til at læse med i dag, så jeg afslører altså lige gaven – fordi, jeg er så STOLT af Eline. Hun er så dygtig til at hækle de fineste dyr, så sirligt og fint (jeg hører gerne, om hun tager i mod bestillinger!).
Derudover er hun det sødeste og fineste gudbarn (på nu 20 år), jeg kunne ønske mig. Så det er ren kærlig, der er samlet i den lille mus, som jeg synes, du skal se. Fra et hjertebarn til et nye kommende.

hæklet mus

Beautynyheder med fokus på både søvn og på læber!

Ugen hos mig har stået på masser af spændende beautynyheder, som jeg er blevet præsenteret for. Der er virkelig gang i innovationen, og du kan glæde dig til bl.a. flere spændende natprodukter.
Der er uden tvivl en trend omkring både den gode søvn og om, hvad der sker i kroppen og i hjernen (og i huden), når vi får vores søvn.
Det er virkelig en trend, der vokser – og heldigvis for det. Alt for mange lider af søvnproblemer!
Men hvad siger du fx til en plejende natcreme tilsat søvnhormonet Melatonin? Det og meget andet kommer jeg tilbage til i det nye år.

Noget andet, som der virkelig bliver kælet for er vores læber. I en periode har vi hørt rigtigt meget om vipper, men der er ikke noget smukkere end flotte læber, som har fået en god pleje, fugt – og naturligvis den perfekte farve.

Buxom danmark

Dels har vi fået USA’s nr. 1 lipgloss, mærket Buxom til Danmark. Her er der virkelig nogle læbestifter og glosser, der vil frem i verden. Meget smukke, med plumping-effekt og med masser af shine.
Tag ikke fejl af det noget unge look på produkterne, her er noget, som vi alle vil kunne falde for.
Tjek det ud hos fx Magasin og Salling.

Ugens favorit!

Et af mine store yndlingsmærker, Sensai, kommer næste år med skønne læbenyheder, og det får mig til at udnævne deres Cellurar Performance Total Lip Treatment som ugens favorit! Prøv den, og du er solgt!
Den er både til læberne, som bliver så bløde og glatte, at du næsten ikke tror det – og den er også til huden omkring munden. Den minimerer rynker både på og omkring læberne, virker opstrammende og giver fylde. Brug den om aftenen, før du går i seng og i løbet af dagen efter behov. Den koster 710 kr., men bruges kun dråbevis og den er noget særligt.

 

♥♥♥♥

Det var dét, jeg havde på hjerte på denne aften 1. søndag i advent, som jeg håber, du nyder.

Vi høres snart ved fra Karlsbad! ♥

  2 replies
  1. Rikke Langkow
   Rikke Langkow siger:

   Glæder mig så meget til at hører om dit kurophold.
   Manden og jeg har planer om en lille get away i foråret og vi er begge vilde med kurbad, wellnes og forkælelse .
   God tur 😍

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.