Voksenlivsstil på Instagram – og en lille kom-i-gang guide

Voksenlivsstil på Instagram – og en lille kom-i-gang guide

Som du nok har bemærket, kan du nu se og klikke på mine seneste Instragram billeder øverst til højre her på siden. Instagram fungerer først og fremmest via smartphones, men du kan også klikke ind på Instagram her.

Instagram lægger jeg jævnligt billeder fra mit liv – det kan være tøj, jeg har på, indretning fra mit hjem, forskellig inspiration eller oplevelser, jeg har.
Er du allerede på Instagram, så søg efter brugeren voksenlivsstil.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kommer i gang med Instragram, så læs nedenfor.

Instagram1Instagram2

Instagram3

Voksenlivsstil er i øvrigt på Facebook, og du få alle de nye indlæg og være med i konkurrencer her

instagram-logo-icon

Sådan kommer du på Instagram – en hurtig guide

1. Download den gratis Instagram app på din Smartphone i App Store eller Play butik (iPhone og Android). På Instagram deler man først og fremmest sine billeder – taget med telefonen – og knytter nogle få ord.

2. Åbn app’en og opret din profil. Hvis du har brugt Facebook funktionen til at oprette dig med, får du automatisk en liste over de venner, der er på Instragram.

3. Vælg hvilke af dine venner, du ønsker at følge på Instagram.
Tryk på stjernen i bunden for at udforske emner og brugere, der kan have din interesse. Ligesom man nu også kan gøre på Facebook, kan man sætte et # (hashtag) foran ordet, så det bliver søgbart for andre brugere, der interesserer sig for emnet. På samme måde kan du også finde frem til personer, som du synes er spændende for dig.

4. Kom i gang med at tage dine egne billeder (eller videoer). Brug kamerafunktionen (ikonet i midten) i Instragram direkte eller brug mobiltelefonens kamera, hvorfra du kan dele billedet til Instragram. Du kan også finde en spændende app og tage billederne fra, men så avanceret behøver det slet ikke være.

5. Rediger dit billede. Når du har taget billedet, bliver du præsenteret for forskellige filtre og værktøjer, som du kan bruge til at redigere med, så det bliver ekstra lækkert eller spændende. Prøv dig frem og find ud af, hvordan du gør dit billede sort/hvidt, tilføjer effekter eller giver det en særlig belysning.

6. Skriv en kort tekst til billedet om, hvad det forestiller, eller hvad du foretager dig. Du kan  hashtagge de ord, som du gerne vil gøre søgbare, og du kan tagge personer, der er med på billedet, så det også kommer op på deres profil.

7. Del billedet – og du er i gang. Du kan evt. vælge at dele billedet på Facebook samtidig.

……og så er det ellers bare med at udforske Instagram universet og prøve sig frem!

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.