,

Wella True Grey er frisørbehandlingen, der giver liv til det naturlige, grå hår!

I går prøvede jeg for 2. gang Wellas nye True Grey behandling til helt eller delvist gråt hår. 

I går prøvede jeg for 2. gang Wellas nye True Grey behandling til helt eller delvist gråt hår. Det er en frisørbehandling, der giver pleje og glans, dæmper gule og gyldne nuancer – og kan tilføre grå farve i forskellige toner, der gør det muligt at udjævne farveforskelle og lege med spillet og dybden i det grå hår. Første gang fik jeg den korte og mere glossy 15-minutters Express udgave af behandlingen, og denne gang var jeg modigere og fik den dybere behandling, der giver lidt mere farve. Begge behandlinger vaskes gradvist ud i løbet af ca. 5 uger uden at ændre tone. 

Reklame/gave fra Wella!


True Grey er siden lanceringen i efteråret blevet en stor succes. Det er simpelthen drømmebehandlingen til de efterhånden mange af os, der ellers foretrækker det ufarvede og naturlige grå hår. Men, som ind imellem savner lige at få det grå look strammet lidt op hos en professionel frisør – uden at det kræver vedligeholdelse pga. udgroninger. Og UDEN, at det skader håret pga. kemi!

True Grey fra Wella er tværtimod en plejende behandling, der givet nyt liv, glans og blødhed til det grå hår, som med tiden ellers godt kan gå hen og bliver lidt mat og livløst at se på.

 

Vælg mellem er glossy eller en mere dækkende behandling

I september prøvede jeg den korte True Grey Express behandling, som trækker 15 minutter i vådt hår (se mere i dette indlæg).
Denne gang fik jeg den større Silver Glow behandling, der sidder 30 minutter i vådt hår. Jeg var glad for resultatet sidste gang – og endnu mere vild med det denne gang, hvor resultatet er endnu mere tydeligt.

 

Du kan sammenligne True Grey behandlingerne med en lipgloss og en læbestift. Den ene, Silver Glow,  er mere dækkende og intens, og Express behandlingen er mere transparent og glossy. Frisøren kan hjælpe med at finde den optimale behandling.

Det er ikke en kæmpe forandring, men det ser stadig naturligt ud og understreger blot mit eget look – nu mere samlet og lækkert. Og i øvrigt mere vitalt og med super bløde lokker.

Billederne til venstre er FØR og til højre er EFTER min True Grey behandling.

Billederne til venstre er FØR og til højre er EFTER min True Grey behandling. Bemærk, hvordan de gule toner er forsvundet!True Grey er til helt eller delvist gråt hår – og til både mænd og kvinder!

Wella True Grey består af 7 forskellige toner: 2 violette, der dæmper det gule skær, 1 lys og klar stålgrå og 4 toner af gråt fra lys til mørk. Frisørerne er selvfølgelig godt uddannet til at vælge den eller de helt rette nuancer.

Ingen af tonerne bleger eller er permanente, og det er som sagt ren pleje af håret. Efter 5 uger vil den i de fleste tilfælde være helt væk igen og den forsvinder gradvist uden at ændre tone undervejs.

Til et hår som mit i mange nuancer, og hvor jeg ikke er helt grå endnu, er behandlingen perfekt til at få håret mere samlet og ensartet.
I mit forreste år – mit “face frame” – som er meget lyst, kan behandlingen fjerne det gullige og gøre det smukt stålgråt, hvilket står fantastisk til hudfarven.

Til et hår som mit i mange nuancer, og hvor jeg ikke er helt grå endnu, er Wella True Grey perfekt til at få håret mere samlet og ensartet.

Foran er mit hår blevet mere stålgråt uden gullige toner.

I et helt gråt hår, som kan virke meget “fladt”, kan True Grey bruges til at skabe mere dybde ved at lægge en mørkere grå i noget af håret. Det er også perfekt til mænd, som måske ser lidt tynde ud pga. en lys grå hårfarve. Her vil man med den mørkere grå give et optisk indtryk af mere fylde.

True Grey er smart og god behandling til dig, der:

♥ har et meget lyst gråt hår. True Grey kan der tilføre mørkere grå i dele af håret for at skabe dybde og gøre det fyldigere at se på.
♥ har et mix af gråt og farvet hår. Her kan de grå gøres mørkere, så håret virker mere samlet.
♥ har gule toner. True Grey neutraliserer dem, så håret bliver flot gråt eller stålfarvet.

 

Jeg fik lavet min behandling hos Mike fra Mugshot hair i Kbh. K. Du kan finde Wella frisører i hele landet her.

Behandlingen er velegnet til alle med helt eller delvist gråt hår, som ikke er farvet, bleget eller permanentet.

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Meget smukt og det klæder dig 🙂
  Tak for en god blog med mange gode indlæg i årets løb 🙂
  Et fantastisk nytår ønskes 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.