,

Wella True Grey er behandlingen til det naturlige grå hår, vi har manglet!

 

Wella True Grey er en ny revolutionerende behandling til naturligt gråt hår.

Wella True Grey er en ny revolutionerende behandling til naturligt gråt hår. Endelig er der noget fantastisk til alle os, der ikke farver håret. Har du savnet en simpel professionel salonbehandling, der kan gøre dit grå look endnu smukkere – uden at gøre dig afhængig – så er den her nu. True Grey virker på de grå hår, og den giver glans og pleje, men indeholder også grå farvepigmenter, der kan udjævne farveforskelle, skabe dybde og dæmpe de gule toner. Behandlingen holder ca. 5 uger og forpligter ikke, eftersom farven gradvist forsvinder og ikke skaber grimme udgroninger.

Reklame – Jeg var inviteret til behandlingen!

 

Skæbnen ville, at jeg i går – samme dag, som jeg var i Go’morgen Danmark om netop det grå hår – var inviteret ud til Wella for at prøve deres helt nye True Grey behandling. Den er netop landet ude hos frisører landet over og er allerede en kæmpe succes. Nu er der endelig en behandling, der imødekommer alle – både kvinder og mænd – der vælger det naturlige grå hår, men stadig vil have en frisør ind imellem til at pleje og perfektionere looket.

True Grey findes i to udgaver, som varer hhv. en ½ og en hel time. Du kan sammenligne det med en lipgloss og en læbestift. Den ene er mere dækkende og intens, og den anden mere transparent og glossy. Jeg fik den sidste, så forandringen ikke blev så stor, og jeg kan stadig genkende mig selv i det, men helt klart med et hår, som er langt mere lækkert og sammenhængende. Og dertil blødt og næret og med masser af glans.

True Grey udjævner, samler og dæmper gule nuancer i gråt hår

True Grey er en plejende behandling, der giver glans til det grå hår, som godt kan have tendens blive lidt mat. Derudover tilfører det farve, som gradvist forsvinder efter ca. 5 uger. Og det er grå farve – og kun grå – vel at mærke. Der er syv forskellige farver i serien, som frisøren kan blande eller bruge som de er, og typisk arbejde med 1-2 forskellige i en behandling. I mit tilfælde kom der en mørkere grå i bagtil og en lilla fortil, som dæmper det gule skær.

Jeg fik to farver Wella True Grey. En mørk bagtil og en lilla til at dæmpe det gullige i mit grå hår foran.

Den her geniale behandling duer kun på naturligt gråt hår. Er der den mindste farve i det, så virker True Grey farven ikke. De naturlige grå hår kan tilføres en mørkere grå nuance – eller det kan tilføres nuancer, der fjerner det gule i håret, så det bliver flot og klart gråt.

 

♥ Har du et meget lyst gråt  hår, kan der tilføres mørkere grå i dele af håret for at skabe dybde og gøre det fyldigere at se på.
♥ Har du et mix af gråt og farvet hår, kan de grå gøres mørkere, så håret virker mere samlet.
♥ Har du gule toner, kan de dæmpes, så håret bliver flottere gråt.

 

Vælg mellem ½ eller 1 times True Grey behandling

True Grey er en behandling, som nu kan fås i en lang række frisørsaloner over hele landet. Der meldes allerede nu om en kæmpe succes, hvor rigtigt mange føler sig imødekommet i de behov, som man har, når man ikke farver håret.
Det har hidtil været svært at finde ud af, hvad man skal gøre i udgroningsprocessen, når det grå bliver gulligt eller når det grå måske er blevet for massivt ensartet og livløst. True Grey kan løse det hele.

Afhængig af, hvor meget farve, du ønsker, så kan du vælge en kort eller en lang behandling. Den korte laves i vådt hår og bliver mindre intens. Den lange på en time laves i det tørre hår og giver en større farveændring.

 

True Grey kan skabe en ny dybde i håret. Også en del gråhårede mænd bruger True Grey, hvis håret fx virker tyndt og gennemsigtigt i sider og tindinger, så får de en mørkere True Grey i.

 

Mere velplejet og samlet

Sådan så mit hår ud før True Grey express behandlingen. Der er stadig meget farve tilbage i håret bagtil, og det er meget gyldent. Og foran i mine lange grå lokker – mit “face frame” – er håret også blevet meget gulligt.

Før behandlingen med Wella True Grey! Se mere på Qland.

I samråd med den meget dygtige underviser hos Wella – Mike, der ejer Mugshot hair – besluttede jeg mig for den kort express-behandling i første omgang. Så ville mit look ikke blive ændret for markant, og jeg ville “bare” få en masse glans, pleje, dæmpning af det gullige foran og en samling af farverne bagtil.

Og jeg er SÅ glad for resultatet! Ændringen er ikke for stor, og jeg føler mig som mig selv, men i en mere sofistikeret, velplejet og “færdig” udgave.

Jeg har fået et fantastisk resultat med Wella True Grey.

Wella True Grey er behandlingen alle os med naturligt gråt hår har ventet på.

Ja, jeg kan ikke få armene ned over True Grey. Wella er faktisk de første, der har opfundet et gråt farvepigment som dette, der kun virker i det ufarvede grå hår. Dertil har de lagt deres mest plejende professionelle ingredienser, så det tilsammen bliver den perfekte løsning til det naturlige hår.
For selvom vi går naturligt, betyder det jo ikke, at vi ikke vil se lækre og ud! Der har bare ikke været en nem og sikker løsning som denne.

Noget andet er, at True Grey er en “no-commitment” behandling. Der er ingen udgroninger, og den forsvinder gradvist og forbliver i den samme tone i processen. Skulle jeg bliver afhængig af den, så er det udelukkende fordi den er så utrolig forfriskende, flot og lækker ♥

En True Grey Express behandling koster omkring 400 kr. hos frisøren i forbindelse med en klip. (du kan finde Wella frisører her).

2 kommentarer
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Marianne,
   Det kan du tro 🙂
   Jeg har brugt deres salon finder og fundet frem til nedenstående tre Wella saloner. Prøv at ringe til dem og spørg efter behandlingen.

   De bedste hilsner Jeanette
   THE HAIR COMPANY
   BOGENSEVEJ 50
   PHONE:28683705
   5270 ODENSE

   FRISØR ANNA
   BROHOLMVEJ 81
   5672 BROBY

   PROFILKLIP
   ALGADE 63
   5683 HÅRBY

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.