,

VIND mine spændende hudplejefavoritter fra Nimue Skin Technology


Jeg har udvalgt tre af mine absolut favorit hudplejeprodukter fra Nimue Skin Technology til en heldig læser i denne måned. Vinderen får to forskellige peelinger: en fantastisk enzympeeling, Exfoliating Enzyme, som er min all time favorit – og de helt nye fugtservietter, Active Resurfacing Wipes, med en høj koncentration af AHA syre. Det tredje produkt er en utrolig fugtgivende Hyaluronic Oil, som Nimue er den første til at sende på markedet. 

Nimue Skin Technology er et klinikmærke, der er udviklet af førende forskere gennem de sidste 25 år. Du kan både få professionelle behandlinger og altså også produkter til hjemmebehandling med en stor effekt. Bl.a. til alderstegn, pigmentering, tørhed – og også uren hud, acne, rosacea og eksem.

Jeg har udvalgt tre produkter, der kan give et ekstra løft til din hudplejerutine.

VINDEREN AF MÅNEDENS LÆSERPRÆMIE ER TRUKKET – TILLYKKE DENNE GANG TIL BETTINA CRAMER ♥

Nimue peelinger er toppen af poppen

Peelinger/eksfoliering med syrer og enzymer er et must. Her fjerner du døde hudceller, udjævner og klarer hudtonen, og også stimulerer huden i dybden og mindsker linjer og rynker.
Er der nogen, der kan lave peelinger, så er det Nimue! De har en hel vifte at vælge imellem, og jeg har her udvalgt to forskellige, som jeg er selv er vild med.

Den ene er den kvikke løsning, som du kan bruge om aftenen på den rensede hud op til 3- 4 gange om ugen. Det er engangsservietter, som du blot pakker ud og stryger over huden. De har en høj koncentration af AHA-syre og er perfekt til pigmenteret hud. Brug dem efter behov eller koncerteret som en kur over en måned.
Vinderen får en pakke med 16. stk til en værdi af 325 kr.

Den anden peeling har jeg skrevet om i årevis, og den er da også en af de helt store bestsellere fra Nimue. Exfoliating Enzyme er baseret på ananas- og papayaenzymer og gør huden barneblød på en blid måde. Og så opnår du med garanti en tydelig forbedring af hudens udstråling og en klar udjævning af hudtonen. Igen er den velegnet mod pigmentpletter!

I modsætning til servietterne skal du her investere nogle minutter, men så får du også en fantastisk effekt. Peelingen skal først sidde på huden et par minutter, derefter skal den aktiveres med vand og masseres i minimum 4-5 minutter. Gentag gerne med mere vand, hvis du har tid!
kan bruges 2-3 gange om ugen og er velegnet til alle hudtyper.
Værdi 459 kr.

Verdens første hyaluronolie!

Nimue Hyaluronic Oil – som også har været fredagsfavorit her på Qland – er markedets første olieopløselige hyaluronsyre, og jeg er VILD med den. Det er utroligt, hvad denne lille 15 ml. oliebaserede hyaluronserum kan tilføre af fugt og glathed til huden bare med nogle få dråber! Den er særdeles god til den tørre hud og vil desuden give en skøn ekstra fugt i den kolde tid, vi går i møde!

Nimue forsker som sagt i aktive ingredienser, og kom som de første med en hyaluronsyre i en mikromolekylær fedtopløselig form. Formlen betyder, at hyaluronen transporteres længere ned i huden, og at der samtidig sker mindre fordampning af fugten gennem hudens overflade. En type stormolekylær hyaluron styrker hudbarrieren og fugter på overfladen. En småmolekylær hyaluron trækker ned mellem hudcellerne og fugter og fylder ud.

 

Hyaluronsyre er hudens naturlige fugtkilde, som kan holde på op til 1000 gange sin egen vægt i vand. Produktionen aftager med alderen, men ingrediensen er i hudplejen populær, stabil og veldokumenteret til opfyldning og hydrering af huden.

 

Olien har en diskret duft af lavendel, som den har fra indhold af lavendelolie. Når jeg bruger den om aftenen er den nærmest som en lille beroligende terapi at dufte til den, før jeg smører den i ansigtet. Den kan bruges både morgen og aften som en serum under cremen. Værdien er 315 kr.

 

VÆR MED I KONKURRENCEN OM MÅNEDENS PRÆMIE FRA NIMUE SKIN TECHNOLOGY

 

 

For at være med i lodtrækningen og vinde unik hudpleje fra Nimue skal du som altid skrive en kommentar her på siden under indlægget.

Svar fx på om:
– du allerede bruger peelinger og syrer i din hudpleje? Har du tænkt på det og er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an? Er du klar over at peelinger/eksfolieringer er noget af det, der kan give dig den eftertragtede klarhed og glød?
…..eller hvad du ellers bliver inspireret til, når du læser om månedens præmie♥

Jeg glæder mig til at læse det hele og trækker lod blandt alle kommentarerne den 1. november!

71 kommentarer
 1. Britta
  Britta siger:

  Jeg har ikke været dygtig nok til at huske at bruge peeling – men måske kunne denne konkurrence være med til at “stramme mig lidt op”, så jeg husker det

  Svar
 2. Rie Viola
  Rie Viola siger:

  Jeg får en proff peeling et par gange om året. Så bruger jeg ecooking peeling maske engang imellem. Vil vild gerne prøve dine yndlings produkter.

  Svar
 3. Helle
  Helle siger:

  Det lyder som endnu en lækker månedsgave. Jeg bruger ikke peeling, så hvis jeg er den heldige, håber jeg på at komme ind i flere gode rutiner, som der allerede de senere år er kommet flere af….nogle gode vaner bliver lettere med alderen, når man får mere mig tid☺️

  Svar
 4. Birgitte Rönfeld
  Birgitte Rönfeld siger:

  Jeg har ikke prøvet syre og peelinger men syntes det lyder spændende og med moden hud vil jeg mægtige gerne prøve det 😊 God dag

  Svar
 5. INGER HILT THEVIK
  INGER HILT THEVIK siger:

  Jeg har aldrig prøvet hverken syre eller peeling. Disse produkter fra Nimue lyder jo helt fantastiske. For dyrt for mig så jeg kan jo altid håbe på at vinde dem. Men tak for alle de gode tips.

  Svar
 6. Jeanett
  Jeanett siger:

  Er meget tilbageholdende med brug af syre, peeling osv i hudpleje produkter, da min hud er sensitiv.
  Men har kun hørt godt om denne måneds profesionelle produkter👍

  Svar
 7. Lene Mirsbach
  Lene Mirsbach siger:

  Jeg har prøvet peeling, både hjemme og fået prof. behandling, og det er skønt. Har hørt godt om nimue, så det ville være skønt at vinde denne luksus præmie 🙂

  Svar
 8. Tina KH
  Tina KH siger:

  God smuk formiddag 🙂
  Jeg har kun udført det få gange, men har da tænkt, at det kunne være godt for min hud at indføre oftere.
  Har ikke prøvet Nimue, så gad godt prøve at indføre det i en god rytme 🙂
  Jeg kan jo se hvordan din hud er smuk og vil gerne gøre kunsten efter, om jeg kan !
  Hilsner og et smukt efterår 🙂

  Svar
 9. Tina Jørgensen
  Tina Jørgensen siger:

  Har prøvet peeling enkelte gange, dog aldrig med mærket Nimue. Så jeg synes det kunne være spændende at prøve deres produkter..🤞😀🌸

  Svar
 10. Kirsten Lærkeholm
  Kirsten Lærkeholm siger:

  Jeg har prøvet peeling med andre produkter, men ikke med Nimue’s produkter. Det kunne da være spændende at prøve🥰🥰

  Svar
 11. Pernille W
  Pernille W siger:

  Er ikke super god til at bruge peeling så det vil være den bedste gave at vinde🙏🏼🍂🧡🙏🏼🍂🧡🙏🏼🍂🧡🙏🏼🍂🧡🙏🏼🍂🧡🙏🏼🍂🧡🙏🏼🍂🧡🙏🏼🍂🧡🙏🏼🍂🧡🙏🏼🍂🧡🙏🏼🍂🧡

  Svar
 12. Trine
  Trine siger:

  Jeg bruger Nimues basisprodukter og vil meget gerne afprøve disse ekstra produkter, så jeg kan se en endnu bedre effekt på min ansigtshud og måske investere i dem fremover.

  Svar
 13. Sarah
  Sarah siger:

  Glemmer ikke da min søster brugte Nimue – HVILKEN forandring hendes hud fik! Jeg har brugt lidt peeling, men har desværre ikke været god til at passe på min hud, da jeg var ung. Nu er jeg 30 år og min hud er blevet meget mat og grålig med urenheder. Så jeg kunne VIRKELIG godt trænge til Nimue! 😭 Da jeg også skal giftes, ville en flot hud være ønske sceneriet!

  Svar
  • Charlotte
   Charlotte siger:

   Jeg er helt klart blevet bedre til at passe min hud efter jeg er begyndt at læse din blog 🤩
   Stadig ikke så god til peeling så det ville være skønt at prøve 🙏🏻🙏🏻

   Svar
 14. Mette Andersen
  Mette Andersen siger:

  Jeg har gennem tiden prøvet lidt forskelige AHA syrer, men aldrig rigtig været konsistent i min brug. Det synes jeg, at jeg har behov for nu:-). Så det vil glæde mig at prøve produkterne fra Nimue.

  Svar
 15. Charlotte Arberg
  Charlotte Arberg siger:

  Jeg har i flere år brugt sukker til at peele min hud med, men det kunne da være spændende, at prøve et andet produkt.

  Svar
 16. Tine Andreasen
  Tine Andreasen siger:

  Jeg vil meget gerne prøve produkterne fra Nimue. Min hud er meget tør, med enkelte pigmentpletter – og trænger i dén grad til glød.

  Svar
 17. Dorrit Clausen
  Dorrit Clausen siger:

  Om vinteren bruger jeg AHA-peeling og det vil være skønt at gå all—in med de spændende produkter fra nimue

  Svar
 18. Henny Mikkelsen
  Henny Mikkelsen siger:

  Jeg har ikke prøvet syrer i ansigtet, har dog læst og hørt meget om Nimue produkter. Og vil rigtig gerne prøve det 😍😄🥵

  Svar
 19. Lone Laursen
  Lone Laursen siger:

  Jeg bruger peeling jævnligt og er meget glad for det. Syrer har jeg også tidligere brugt, men det skal gøres ganske forsigtigt. Måneds præmie lyder helt fantastisk og jeg vil elske at prøve disse produkter🥰!

  Svar
 20. Gitte Leth
  Gitte Leth siger:

  Jeg har hørt så meget godt om Nimue, og håber jeg får muligheden for at prøve de lækre produkter;-)

  Svar
 21. Tini Tina
  Tini Tina siger:

  Jeg har prøvet peeling nogle gange men min hud bliver tit rød og irriteret, så det kunne være lækkert at prøve nimue da jeg kun har hørt godt om de produkter, især den hyaluron olie. Jeg krydser for at jeg har held med at vinde.

  Svar
 22. Mia-Maria
  Mia-Maria siger:

  Har prøvet peeling, men har det ikke som en fast del af min hudpleje. Men det føles vidunderligt bagefter.

  Svar
 23. Lise Sørensen
  Lise Sørensen siger:

  Jeg har ikke prøvet peeling endnu, men har længe overvejet, at det nok kunne gøre noget positivt for min hud

  Svar
 24. Camilla Hansen
  Camilla Hansen siger:

  Jeg har haft prøvet både peeling og syre produkter, men synes bare aldrig jeg har fundet de helt rigtige produkter for min hud. Så håber jeg vinder Nimues produkter, for de lyder bare virkelig lækker 🍀

  Svar
 25. Louise Rosengreen
  Louise Rosengreen siger:

  Jeg bruger pt kun peeling i forbindelse med en ansigtsbehandling. 😊 Jeg fik en behandling i går, og min hud stråler simpelthen. Så jeg er ikke i tvivl om at peeling er en kæmpe fordel, og giver virkelig huden en flot glød. Desuden er det også guld værd i forhold til alle mine pigmentpletter jeg får. 🥳 Og så skal huden selvfølgelig forkæles med en masse fugt efterfølgende 😊

  Svar
 26. Charlotte juul
  Charlotte juul siger:

  Jeg bruger peeling 2 gange om ugen (is clinic) – er stor fan – min svigerdatter ♥️ er meget glad for nimue – så det vil jeg også gerne prøve – 🤞🤞🤞 for jeg er den heldige 😉🙏

  Svar
 27. Christina Ulrikka Kristiansen
  Christina Ulrikka Kristiansen siger:

  Jeg prøver engang imellem, fx med Ecooking peel maske, men synes at min hud hurtigt bliver rød, og føler at min hud hurtigt bliver irriteret, jeg er 50 år, så synes det er svært at finde de rigtigte produkter, de værste er pigmentforandringer dem gad jeg godt at undvære..

  Svar
 28. Maiken
  Maiken siger:

  Jeps jeg bruger peeling, men har svært ved at finde den rigtige til sart hud.
  Så krydser fingre for at jeg bliver den piv heldige 💖💖

  Svar
 29. Charlotte
  Charlotte siger:

  Jeg bruger peeling en gang imellem. Det er et billigt mærke jeg har købt. Måske derfor jeg ikke rigtig synes jeg kan se noget resultat? Jeg ville elske at prøve denne serie og se om den kan få lidt glød frem i min hud ❤🤞

  Svar
 30. Birna Lambaa
  Birna Lambaa siger:

  Jeg gør meget ud af at peele min hud jævntligt, og bruger både kemisk og mekanisk peel – min hud elsker det😍

  Svar
 31. Anja Petersen
  Anja Petersen siger:

  Jeg har brugt peelinger og frugtsyre over flere omgange, vil vildt gerne prøve fugt servietterne😊 har prøvet dem fra exuviance og de var vildt gode❤️

  Svar
 32. Tina/Mormormedstiletter
  Tina/Mormormedstiletter siger:

  Kære Jeanette, super godt indlæg! Jeg boede jo engang i Afrika, hvor jeg gik på spa regelmæssigt og ‘min’ spa brugte Nimue, som jeg eeelsker🙏🏼Men her i DK har jeg aldrig rigtigt fundet mærket, så jeg bliver helt vildt glad, hvis jeg skulle være den utroligt, heldige vinder. Jeg får jævnligt salisylsyre behandling hos min hudpleje pusher og er vild med resultaterne😊

  Svar
 33. Harriet
  Harriet siger:

  Jeg har ikke anvendt peelinger eller syrer før i min hudpleje, jeg har læst om, at det er godt for huden og vil gerne lære at bruge det.

  Svar
 34. Lone Charlotte
  Lone Charlotte siger:

  Skønneste gevinst. Jeg er begyndt at bruge øjencreme efter at lave læst på IG hos dig om produkterne. Bruger peeling fra et andet og billigere mærke. Elsker forkælelse til mig selv.

  Svar
 35. Tilde D
  Tilde D siger:

  Jeg bruger ikke peeling…endnu. Vil meget gerne have det ind i min hudpleje rutine, og krydser alt her 😉

  Svar
 36. Katja
  Katja siger:

  Jeg vil elske at vinde da min hud trænger til kærlig pleje. Lige nu gør jeg ikke andet end at rense den og fugte den dagligt

  Svar
 37. Joan Østergaard
  Joan Østergaard siger:

  Min hud elsker kemisk peeling, og jeg bruger det ca 2 gange om ugen. Jeg synes at produkterne her fra Nimue lyder så lækre, så dem ville jeg elske at inkorporere i min hudplejerutine.❤️

  Dejlig søndag og som altid tak for en skøn platform.❤️

  Svar
 38. Maibrith H. Isager
  Maibrith H. Isager siger:

  Jeg bruger ikke peeling, da jeg er i tvivl om, hvordan jeg bruger det😊 Jeg har karsprængninger på kinderne og har fået at vide, at peeling vil gøre det værre? Men vil super gerne igang med peeling, for vil da gerne have mere glød i ansigtet🥰

  Svar
 39. Britt Kot Sørensen
  Britt Kot Sørensen siger:

  Har hørt så meget godt om disse produkter , så det ville være en kært kommen lejlighed for at få startet op på dem ❤️

  Svar
 40. Annette
  Annette siger:

  Virkelig lækre produkter. Deres enzyme peeling er rigtig god. 👍 Ville være fantastisk at vinde. 🙏🏻🍀😍

  Svar
 41. Rikke Skjøde Baes
  Rikke Skjøde Baes siger:

  Efter jeg fik Rocesea har jeg været helt afhængig af – Nimue – det har været helt afgørende for lindring og pleje af min hud efter jeg har rundet de 40 og fået en hudlidelse:)

  Svar
 42. Gitte
  Gitte siger:

  …sidder i skrivende stund med derp peeling ‘PHA’ mask 03 fra Karmameju- nyder den form for peeling og ikke mindst effekten✨ – vil med glæde prøve Nimue’s produkter🤍

  Svar
 43. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Jeg prøver ikke at peele for meget, da min hud er sensitiv, men en gang i mellem er det bare luksus at gøre det 😍

  Svar
  • Bettina Cramer
   Bettina Cramer siger:

   Jeg er 53 år og for få år siden var jeg mega ked af min (synes jeg selv) slappe, rynkede og uens hud. Synes jeg lignede en på 80! I håb om rynke fri og strålende hud brugte jeg aaalt for skrappe og for mange syreprodukter og endte ud med knastør, sart og skællene hud. Det gjorde IKKE noget godt for udseendet 🙂 Jeg blev lidt skræmt af det, kunne kun bruge miscellar rens og barriere creme i lang tid. Jeg valgte så at opsøge en professionel hudpleje og blev introduceret for PHformula, som jeg er meget glad for. I dag er min hud fin : Moden, ja, men pænere og vel fugtet. Jeg bruger dagligt exfo cleanse, som indeholder mild syre og én gang ugentligt dermabrasion, som er god, men lidt skrap, så jeg efterfølgende må bruge en olie, og der kan jeg ikke fordrage PHformulas olie, den lugter kvalmende. Jeg vil rigtig gerne have flere, og mildere, syrer at vælge imellem OG ikke mindst en god olie bagefter, og der lyder Nimues produkter fantastiske, hyaluronsyre olie må da lige være mig 🙂 Jeg er vild med din blog, søger altid info her om diverse produkter, da du vist har cirka samme alder som mig (= kan ikke bruge tests på ung hud til noget), og du er befriende ærlig og forklarende, så tak for det!

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Kære Bettina,
    Tak for de søde ord. Og så er du den heldige vinder af de her fantastiske produkter. Jeg er sikker på, du bliver vild med dem. Jeg skriver til dig!
    KH Jeanette

    Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.