,

Nyhed fra A-Derma: Dermatologisk testet HYALU 3-in-1 serum giver fugt og fylde

A-Derma BIOLOGY HYALU 3-in-1 Serum beskytter og opfylder huden med fugt øjeblikeligt og på lang sigt. Dematologisk testet og ECOCERT certificeret.

A-Derma har i denne uge lanceret deres nye BIOLOGY HYALU 3-in-1 Serum, der øjeblikkeligt beskytter og opfylder huden med fugt. Hyaluron-serummen er den første, der både er dematologisk testet og økologisk certificeret af ECOCERT. Den giver en skøn og behagelig fugt til huden fra første dråbe ved både at tilføre plantebaseret hyaluron – og samtidig stimulere hudens egen naturlige produktion af det fugtbindende og udglattende proteinstof.

Reklame/modtaget i gave til test.
Reklamelink til Matas

Ugens udvalgte beautyfavorit, BIOLOGY HYALU 3-in1 Serum, er fra franske A-Derma og netop landet på hylderne. Jeg har dog været så heldig at teste den i nogle måneder, og jeg har formået at bruge et par stykker op, fordi den er så super behagelig og øjeblikkeligt fugtgivende. Og så er den meget mere end et typisk hyaluronprodukt.

Øger produktionen af naturlig hyaluronsyre

A-Derma BIOLOGY HYALU 3-in1 Serum er super behagelig og øjeblikkeligt fugtgivende. Og så er den meget mere end et typisk hyaluronprodukt.

Den nye A-Derma BIOLOGY HYALU 3-in1 Serum bruges morgen og aften, og 2-3 dråber er nok. Brug den direkte på huden eller iblandet din creme.


Serummen består, som navnet antyder, af 3 plantebaserede hovedingredienser, der tilsammen styrker, beskytter og opbygger huden.

– 1% ren plantebaseret hyaluronsyre binder fugten i huden op til 1000 gange sin egen vægt, så må opnår en øjeblikkelig skøn fugt i dybden.

– A-Dermas patenterede stjerneingrediens, økologisk Rhealba® havre giver langvarig fugt ved at øge produktionen af naturlig hyaluronsyre i huden med 83%. Ved dagligt brug bliver huden derfor mere og mere frisk, glat og hydreret.

– Mælkebøtteekstrakt reducerer antioxidativt stress og styrker og beskytter hudoverfladen mod indtrængning af forurenende partikler. 

 

Hyaluronsyre er et polysaccharid (sukkermolekyle), der findes naturligt i kroppen, hovedsageligt i huden, hvor det kan binde op til 1000 gange sin egen vægt. Det fylder ud mellem cellerne, som en slags mørtel, så huden bliver mere fyldig, elastisk og glowy.

 

Første ECOCERT dermatologiske serie

Du finder alle de beskyttende og genopbyggende BIOLOGY produkter hos MatasLÆS også mere i dette indlæg om Hudlægens forklaring på, at du kan få hudproblemer og hvad du kan gøre.

 

A-Derma lancerede BIOLOGY serien i 2021, som den første dermatologiske serie ( udviklet i samarbejde med hudlæger), som også er økologisk certificeret. Den retter sig mod pleje af sart og skrøbelig hud og genoprettelse af balance og kan bruges af alle. Der testes på allergisk hud såvel som på den tynde og sarte hud omkring øjnene. Alle A-Dermas produkter anbefales af hudlæger verden over.

 

A-Derma BIOLOGY HYALU 3-in1 Serum  koster 269,95 kr. hos Matas. Den er minimalistisk sammensat af kun 9 ingredienser af 99% naturlig oprindelse. Dermatologisk testet, Ecocert og uden duft, æteriske olier eller andet problematisk indhold.

 

 

KLIK OG SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER!

 

1 svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.