Elemis prisvindende Pro-Collagen Marine Cream fejrer 20 års jubilæum

Elemis talte om kollagen allerede for 20 år siden, da de lancerede den mange gange prisvindende Pro-Collagen Marine Cream. Siden er serien blevet nærmest ikonisk inden for age hudpleje, der klinisk bevist både fugter og opfylder, forbedrer fastheden og reducerer linjer og rynker.
Jubilæet markeres med en ny Pro-Collagen Rose Marine Cream. Med den samme ikoniske tekstur, anti-aging fordele og den bærende ingrediens, ekstrakt fra brunalgen Padina Pavonica, og nu tilsat 20 forskellige rosensorter, der både beroliger huden, fugter og tilfører en blid og delikat duft.

Reklame/links til Magasin

Elemis Pro-Collagen Marine Cream fås nu i en ny Pro-Collagen Rose Marine Cream, med 20 forskellige roser, der opstrammer, udglatter, fugter og beroliger.

En hudplejeserie, der holder sig 20 år på toppen, kan noget. Og har du først prøvet Elemis, vil du vide, at der her er tale om topklasse hudpleje til moden hud, der har brug for fugt, opstramning og reduktion af linjer og rynker.
Dertil kommer en klassisk lækkerhed, blødhed og duft.

Klassisk hudpleje, der holder!

For mig er britiske Elemis indbegrebet af elegant, klassisk hudpleje. De har været forud for deres tid for 20 år siden, da de lancerede deres bedst sælgende Pro-Collagen Marine Cream, for den holder nemlig 100% stadigvæk – og resultaterne og alle priserne taler for sig selv.

Den avancerede formel er klinisk bevist til at minimere fine linjer og rynker på blot 2 uger. Pro-Collagen Rose Marine Cream hjælper også med at forbedre hudens fasthed og elasticitet for en glattere og forynget udseende.

Den avancerede formel er klinisk bevist til at minimere fine linjer og rynker på blot 2 uger. Pro-Collagen Rose Marine Cream hjælper også med at forbedre hudens fasthed og elasticitet for en glattere og forynget udseende.

 

92% i en forbrugertest mente, at det var den mest effektive anti-age dagcreme, de nogensinde har brugt!

 

Elemis fornyer sig samtidig også, og i år fejrer de 20-års jubilæet med tilføjelsens af Pro-Collagen Rose Marine Cream. En effektiv dagcreme, som er en innovativ og videnskabeligt dokumenteret tilført ædel, mild rosenduft og formuleret specielt til sensitiv hud.

 

“Pro-Collagen Rose Marine Cream er den nyeste tilføjelse til vores sortiment, formuleret med den samme hudplejeteknologi som den originale Pro-Collagen Marine Cream, nytænkt med de beroligende fordele ved English Rose – velegnet til alle hudtyper, mens den er fantastisk til en sensitiv hud. En anti-age formel, der har en gelelignende tekstur til at fugte huden uden at efterlade en olieret fornemmelse. Med en nyligt tilføjet aromatisk duft tilføres en ny oplevelse til produktet – der er den perfekte partner til Pro-Collagen Rose Cleansing Balm og Rose Facial Oil.”

– Noella Gabriel, Global President & Co-Founder of ELEMIS

 

Mine egne erfaringer med Elemis er, at det er luksuriøst, lækkert, virkningsfuldt – og drøjt. Det er i den dyre ende, men små mængder er nok. Prøv fx også deres fantastiske rensebalms, som også fås i den nye skønne udgave med roser: Elemis
PRO-COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM

 

ELEMIS Pro-Collagen Rose Marine Cream fås her i Magasin til 989 kr.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.