,

Fredagsfavorit – A-Derma pleje til tørhed, eksem, kløe og sår til hele familien!

A-Derma udvikler patenterede helende og beskyttende pleje til babyer, børn og voksne.

A-Derma udvikler patenteret helende og beskyttende pleje til babyer, børn og voksne. Beauty handler i dén grad også om en sund og rolig hud, så derfor skal nyhederne Exomega Control Spray, Cutalgen Ultra-calming Spray og Epitheliale AH Ultra-Repairing Cream fra A-Derma være favoritterne i denne uge. 20% lider nemlig af kronisk inflammatorisk tørhed – atopisk eksem. Dertil kommer alle daglige former for ødelagt hud lige fra sår, kløe, smerte og irritation fra fx laserbehandlinger og tatoveringer. Her er der førstehjælp at hente – også mod ar!

 

 produkt modtaget til test – indeholder reklamelinks

A-Derma Exomega Control Spray

Nyheden A-Derma Exomega Control Balm er en reformulering af det kendte og elskede produkt - og nu også på en praktisk spray.

Nyheden A-Derma Exomega Control Balm er en reformulering af det kendte og elskede produkt – og nu også på en praktisk spray.
Det er en fantastisk fugtgivende, beroligende og garanteret kløedæmpende flydende naturlig fedtcreme til krop og ansigt til både voksne og børn, selv spædbørn. Især til de små kan det gøre det mange gange lettere at få givet den nødvendige fugt til huden, når det med den nye spray hurtigt kan fordeles.

Den kløedæmpende lotion kommer ud i en let og tynd konsistent, der lynhurtigt masseres ind i huden (fås i øvrigt også som creme).

20% lider af kronisk inflammatorisk tørhed – atopisk eksem – men kun en tredjedel får tilført den daglige fugt!

 

Exomega er baseret på en særlige havrekim ekstrakt og Filaxerine, der er en patenteret ingrediens bestående af fedtsyrer udvundet af kæmpenatlysplanten. En særlig teknologi hjælper det med at blive transporteret ekstra hurtigt til det udsatte område. Dette betyder at hyppigheden af tørhed og irritation reduceres og bringes under kontrol.

Med 1 påføring dagligt vil selv ekstra tør og atopisk hud blive mere smidig, få genoprettet barrieren og dæmpet eventuel kløe. Til os, der så heldige, at have normal hud, kan den også bare anbefales som en virkelig lækker bodylotion.

Pris 199,50 kr. hos Apoteket eller online Apoteker.

Læs mere om Exomega Control Spray hos A-Derma.

A-Derma Epitheliale AH Ultra-Repairing Cream heler sår og modvirker ar

A-Derma Epitheliale AH Ultra-Repairing Cream heler sår og modvirker ar

​Epitheliale A.H Ultra Soothing Repair Creme er ultrareparerende og reducerer dannelsen af ar (og i øvrigt også pigmentpletter)!
Den bør ligge i ethvert hjemmeapotek mod fx rifter og ved brændende fornemmelse i huden hos spædbørn, børn og voksne.
Udover at få ødelagt hud til at hele hurtigt, så virker den smertelindrende og kløestillende.

Cremen kan også benyttes efter fx hårfjerning, tatovering/fjernelse af tatovering, kemiske peelinger og andre overfladiske dermatologiske behandlinger. Den sikrer, at hudens øverste lag heler op til seks dage hurtigere, og at huden holdes fugtet, så skorpedannelse undgås.
Jeg har selv testet et par gange på rifter, som svandt fint og blødt ind på få dage!

Cremen har 94% ingredienser af naturlig oprindelse og kan bruges på krop og ansigt 1-2 gange dagligt.

Pris 139,50 kr. hos Apoteket eller online Apoteker.

Læs mere om Epitheliale AH Ultra-Repairing Cream hos A-Derma.

A-Derma Cutalgen Ultra-calming spray beroliger øjeblikkeligt og i op til 6 timer!

A-Derma Cutalgen Ultra-calming spray beroliger øjeblikkelig og i op til 6 timer

Smerter huden er der også hjælp at hente for alle, også igen ned til de helt små spædbørn og børn, der har hud, der “gør ondt”, hvis det svier, klør eller brænder. Den er særligt udviklet til pleje af sart hud med f.eks. atopisk eksem.

Igen med den særlige hvedekimekstrakt, men også peruviansk lian, som er det mest effektive anti-smerte virkestof og en medicinsk plante anerkendt af World Health Organization.

Sprayes med 20 cm. afstand fra huden op til 6 gange dagligt, hvor den beroliger huden og får smerte og kløe til at forsvinde med det samme og i op til 6 timer.
Også på den lange bane vil denne spray kunne bidrage til færre hudgener.

Pris 119,50 kr. hos Apoteket eller online Apoteker.

Læs mere om Cutalgen hos A-Derma.


Du kan se eller gense alle fredagsfavoritterne her.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.