,

Jeg nyder livet i blødt og behageligt bambustøj!

Bambustøj er noget, jeg nærmest er flyttet ind i i denne tid. Behageligt, blødt, åndbart og rart at have på – lige fra strømper og undertøjet til leggings og bluser –  og så sidder de her styles bare så godt. Pæne pasforme, der ikke strammer! Jeg hygger mig i dem dagen lang herhjemme – og kan sagtens smutte ud i det også. Og så er det endda perfekt til yoga og træning, når jeg får lyst til det!

Jeg hygger mig i blødt bambustøj herhjemme.

Tøjet er modtaget i gave fra Bambustøj.dk!


Bambus har mange gode egenskaber

Bambustøj er ekstremt blødt, det er åndbart, fibrene har antibakterielle egenskaber – og så er det bæredygtigt, fordi bambus vokser utroligt hurtigt.
Køber du fx bambustøj fra JBS hos bambustøj.dk, så er endda sikret, at hele forsyningskæden fra bambusplantage og udvinding af viskose, til produktion af tøjet certificeret. Det betyder bl.a., at bambussen kommer fra en plantage, hvor der ikke bliver fældet mere, end plantagen selv kan nå at reproducere.

De fleste styles er i 65 % bambusviskose, 30 % økologisk bomuld og 5 % elastan, så de sikker perfekt. Tøjet, jeg viser her er Øko-Tex certificeret.

På billederne her har jeg det nærmest som en baby – indhyllet i det blødeste bambus, lige fra strømper og undertøj til de lækre sæt med leggings og bluser. Prismæssigt er det endda til at komme i nærheden af – et sæt med bukser og bluse fås til 395 kr.

Den grå langærmet t-shirt i bambus har den fineste pasform, fås som alene til 199 kr. – hele sættet med t-shirt og leggings i bambus koster 449 kr.

Bambustøj er perfekt til både hygge og til hjemmetræning og fx yoga.

Det her sæt er jeg helt tosset med. Det er blødt og lækkert og virkelig godt  – perfekt til at hygge i hjemme, og også til fx yoga. Det er også så pænt, at jeg lige kan oppe i et par støvler og en jakke, når jeg skal ud og gå med hunde eller handle.

Bambustøj.dk er stedet, når du søger bambustøj af en god og holdbar kvalitet. De står selv bag mærket Copenhagen Bamboo og har derudover et samarbejde med JBS of Denmark, som har fokus på bæredygtig mode og skaber tøj i den højeste bambuskvalitet.
Det jeg har nu selv mærket på egen krop – og jeg elsker det!

Brug dit bambustøj til alt – også yoga og hjemmetræning!

Det her bambustøj har hængt på mig næsten konstant, fra jeg fik det i ad døren – det er perfekt til hygge, til gåturen eller til at nusse rundt i derhjemme.
Dette er købt som et sæt, men du kan få det hele hver for sig. Alt er delt op

Bambustøj er blødt, behageligt og åndbart, og så er det antibakterielt og bæredygtigt!
Bambussættene er også perfekte, når jeg beslutter mig for en gang hjemmetræning, qi gong, meditation eller online yoga. Det er virkelig velegnet til fx yoga, fordi det både sidder rigtigt godt, ikke strammer nogen steder, og er utroligt fleksibelt og åndbart. Derudover har bambustøjet den egenskab, at det er antibakterielt og fjerner dårlig lugt og regulerer samtidig kropstemperaturen.

Det her bambustøj fra JBS er velsiddende og blødt - perfekt til yoga!

Online yoga i sættet med leggings og t-shirt i bambus til 395 kr.

Super behageligt undertøj i bambus

Jeg er blevet totalt afhængig af blødt og rart undertøj. Jeg gider simpelthen ikke længere noget, der snærer og strammer.
Jeg trodser blufærdigheden 🤭 og giver dig et kig – fordi, jeg bare må anbefale dig de her toppe (som også kan bruges som BH, hvis du ikke har behov for ekstra støtte). Og i øvrigt også trusserne til, hvor jeg elsker hipster trusser til både træning og hverdagsbrug.

Det sorte bambusundertøj fra JBS er bare som en drøm at have på. Det er meget blødt og rart og strammer absolut ingen steder. Alligevel giver det fint hold til mig til fx yoga. (150 kr. for toppen, 99 kr. for trusser).

Bambusundertøj til hverdag og træning er blødt og behageligt at have på.

Så er der bambusundertøj fra Frank Dandy, som jeg synes er super labert. Det bliver min favorit inderst inde til yoga fremover. Det er lidt mere fast end JBS modellen, men stadig blødt, behageligt og velsiddende. Toppen koster 219 kr., hipsters 129 kr.

Bambusundertøj fra Frank Dandy, som jeg synes er super labert.

Find alt det bedste på bambustøj.dk

Det var lidt om bambustøj og alle dets kvaliteter for både dig, der bærer det, og for miljøet. Især, når det er produceret under certificerede forhold, hvor der plantes nyt 🌱 – og hvor der ikke benyttes plantegifte. Hos bambustøj.dk har de samlet det bedste brands, der har bambustøj til både kvinder og mænd.

Jeg er overrasket over, hvor skønt et materiale det er, om det er strømper og undertøj, t-shirts eller joggingtøj og leggings – og om det er til hygge eller træning og yoga 🤍

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.