,

Derfor tager jeg dagligt kollagen fra Olso Skin Lab!

I knap tre måneder har jeg i al stilfærdighed taget kollagenet The Solution™ fra Oslo Skin Lab hver dag og testet virkningen af. Jeg har også fået lavet en scanning, før jeg gik i gang, og så snart restriktionerne tillader det, skal jeg vende tilbage med resultaterne sort på hvidt. Men indtil da, vil jeg her fortælle dig lidt om, hvordan jeg selv oplever effekten på min snart 55-årige hud, og hvordan jeg har gjort det til en vane – ja, faktisk en treat – at tage et tilskud af kollagen til huden hver dag.
Hvis du også føler dig inspireret til at teste kollagentilskuddet, så er der en rabatkode til dig.

Betalt samarbejde med Oslo Skin Lab!


Efter at have læst og skrevet her på Qland om læge Jerk Langers bog Collagen – Stærk, sund og smertefri var jeg klart motiveret til at begynde at tage et seriøst kollagentilskud som supplement til min kost. Mit valg faldt på Oslo Skin Lab, og vi har efterfølgende indledt et samarbejde, hvor jeg med stor glæde deler mine erfaringer her på bloggen.

 

Fra 25-30års alderen begynder niveauet af kollagen at falde med 1-2 % om året. Sol, forurening, stress og usund livsstil er med til at fremskynde aldringsprocessen. Dagligt indtag af kollagen nedbrudt i særlige små peptider (læs længere nede) har vist sig at øge hudens elasticitet og linjer, rynker og appelsinhud.
Du kan både forebygge og reparere – så det er aldrig for sent at komme i gang – og det gode er, at det virker på hele kroppen, hals, bryst, overarme, ben osv. såvel som i ansigtet.

 

Jeg er så heldig, at kunne give en rabatkode til Oslo Skin Lab. Koden QLAND giver dig 60% på den første pakke og 30% på alle efterfølgende pakker! Eller klik til højre, hvor rabatten allerede er indregnet.Virker kollagen på huden?

Kollagen er et protein – faktisk udgør det 30% af alle kroppens proteiner og er vigtigt i forhold til opretholdelsen af sundhed, styrke og ungdommelighed i led, knogler, muskler, hud og hår. Kollagen findes naturligt i vores kost, og kroppen kender det i forvejen, så det anses på ingen måder som problematisk at tage det som tilskud.


Der findes tre typer af kollagen. The Solution™ indeholder type 1 kollagen, som studier viser kan øge hudens elasticitet og spændstighed og reducerer rynkedybde og antallet af linjer ved regelmæssig indtagelse.

Min egen oplevelse er,
– at min hud er mere spændstig her efter 11 ugers daglig indtagelse.
– Halsen er det sted, hvor jeg først bemærkede det! Den er simpelthen blevet glat igen.
– Kæbelinjen hænger mindre – det samme gør huden i øvrigt også på overarmene – selv mine øjenlåg fornemmer jeg virker en smule lettere.


– Jeg synes, at min hud generelt virker glattere og mere fin i porerne.

Med kollagen dagligt fra Oslo Skin Lab er min hud glattere og finere. Få rabatkode!

Jeg glæder mig til at kunne viser resultaterne, så snart det igen bliver tilladt at komme til at scanning!


Kollagen virker på HELE kroppen

Fordelen ved inner beauty produkter er, at det jo virker på hele kroppen og ikke bare i ansigtet. Udover, at mange oplever en mere glat og spændstig hud i ansigtet, så har det naturligvis en effekt på huden på hele kroppen. Studier har fx påvist en mindre grad af cellulitis (appelsinhud) ved indtagelse af kollagen. Det er noget, jeg selv oplever – mine lår og overarme er blevet fastere!

 

Kollagen er ikke et quick fix! Selv om mange begynder at se synlige resultater efter seks til otte uger, vil effekten forsvinde igen, hvis man stopper med at tage det! For mig er det derfor kommet for at blive som en del af min daglige rutine.


Kollagen er IKKE bare kollagen!

Det er ikke lige meget, hvad du vælger at indtage. Kollagen er ikke bare kollagen!

Oslo Skin Lab bruger en kollagen, der hedder Verisol®, som har en signifikant dokumenteret effekt på reduktionen af rynker, cellulitis og øget elasticitet gennem tre forskellige studier (placebo-kontrollerede, randomiserede og dobbeltblindede). Ikke alle leverandører af kollagenpulver kan bare hævde at have samme virkning som Verisol® – og nu bliver det lidt teknisk:

Kollagen udvindes typisk fra fisk eller kvæg, hvorefter det hydroliseres. Det vil sige, at det i en konktrolleret proces opsplittes i bittesmå mindre dele – peptider – hvis størrelse er afgørende for gavnligheden for huden. Verisol® har en sammensætning af forskellige specifikke bioaktive peptider optimeret til at have særlige fysiologiske fordele.

Gennem studier er man nået frem til,  at den optimale daglige indtagelse er 2,5 gram Verisol®, hvilket er præcis det indhold finder i et portionsbrev kollagen fra Oslo Skin Lab.

Sådan tager jeg mit kollagenpulver!

Kollagen er fantastisk, fordi du kan fryse, koge, prygle det på alle måder! Så du kan blande det i hvad som helst – koldt og varmt – som du har lyst til.

The Solution smager ikke at noget. Nogle kan lide det i et glas juice, i kaffen, i morgengrøden – og jeg nyder det for tiden i et glas varm kakao hver dag! For mig er det vigtigt, at det bliver en lækker lille forkælelse, for så er jeg sikker på, at jeg får taget det.


Med mit glas kakao, så får jeg i øvrigt samtidig kalk til mine knogler.
Desuden er det vigtigt, at du får c-vitamin samtidig med din kollagen, gerne fra naturlige fødevarer. Så, hvis du undrer dig over appelsinen, er der altså en årsag.

Har du også fået lyst til at prøve The Solution fra Oslo Skin Lab, så brug rabatkoden QLAND og få 60% på din første pakke og 30% på alle efterfølgende pakker! Eller klik til højre, hvor rabatten allerede er indregnet.

 

Jeg glæder mig til at vende tilbage med flere erfaringer og scanningsresultater inden så længe ♥

 

 

 

 

 

9 kommentarer
 1. Lene
  Lene siger:

  Super indlæg om Oslo Skin Solution.
  Kan se at du tidligere har taget Imedeen Prime Renewal, som du synes virkede godt. Jeg har overvejet både Oslo og Imedeen, men er meget i tvivl. Jeg er knap 54 år og tager lige nu SkinQ micro collagen.
  Hvad synes du virker bedst Oslo eller Imerdeen?

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Lene,

   Tusind tak, det er jeg glad for at høre.
   Det er rigtigt, at jeg også har været rigtigt glad for at tage Imedeen, som især virkelig virkede godt på fugtniveauet i huden.

   I dag foretrækker jeg den nye generation af kollagenpulver, og Oslo Skin Lab også har en tydelig god effekt på spændstigheden for mig. Det er dét, der er vigtigt for mig lige nu, hvor jeg er blevet 55 og huden begynder at blive lidt løsere og der sker diverse “nedfald” 🙂 Jeg kan i alt fald tydeligt se mindre “krøl” på fx hals og overarme.

   Imedeen tabletterne indeholder et patenteret marineekstrakt, som netop er fantastisk i forhold til bl.a. tørhed. Derudover en række antioxidanter og vitaminer. De har også lavet et kollegenshot (også med 2500 mg. hydroliseret kollagen) som er meget dyrt – næsten 1000 kr. pr. måned!!!

   C-vitamin er også noget, du betaler for i Imedeens produkter, mens Oslo Skin Lab er 100% ren kollagen. Jeg tager altid en c-vitamin tyggetablet eller fx en appelsin ved siden af for at øge optagelsen.

   Imedeen tabletterne og kollagenpulveret er lidt to forskellige ting, og i dag vælger jeg altså at tage kollagen.

   Håber, du kan bruge det til noget.

   KH Jeanette

   Svar
   • Lene
    Lene siger:

    Super indlæg om Oslo Skin Solution.
    Kan se at du tidligere har taget Imedeen Prime Renewal, som du synes virkede godt. Jeg har overvejet både Oslo og Imedeen, men er meget i tvivl. Jeg er knap 54 år og tager lige nu micro
    Hvad synes du virker bedst?

    Svar
 2. Jeffrey
  Jeffrey siger:

  What’s up, this weekend is nice in favor of me, since this time i
  am reading this great informative piece of writing here at
  my residence.

  Svar
 3. tina/mormormedstiletter
  tina/mormormedstiletter siger:

  Super indlæg:-)
  Jeg har taget Oslo Skin Solution i to år nu og kan mærke TYDELIGE positive ændringer på min hud.
  Mine linjer ved øjnene, især, er blevet reduceret. Huden er blevet meget blødere overalt på krop og i ansigt.
  Jeg har en generel fornemmelse af, at det gør noget godt for mig, så bliv endelig ved med at tage det!
  Sidste nye er, at min mand nu også i en måned har taget det. Hans hus er meget solskadet, så jeg er vildt spændt på, hvad der sker med hans hud.
  God fredag og god weekend!

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Tina,
   Hvor er det FEDT at høre, at du også har gode erfaringer! Tak for at dele.
   Det bliver spændende med din mand! Når, han nu har solskader, så skulle du måske lokke ham på noget retinol om aftenen? Og selvfølgelig, selvfølgelig solcreme fremover :-)))

   Rigtig god weekend!
   Kærlig hilsen Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.