Tre beautyfavoritter på budget

Her får du tre af mine aktuelle beautyfavoritter på budget. Gode prisvenlige produkter, som jeg synes skiller sig ud og er i en virkelig fin kvalitet og fungerer godt.
Perfekte, når du har brug for at forkæle dig selv uden at det skal koste en formue.

To af dem var endda nomineret til en Danish Beauty Award i år! Og den tredje er en fin nyhed fra Nivea.

Det skal oplyses, at jeg har fået de viste produkter foræret til test. Det er dog 100% mig, der har udvalgt, hvilke jeg vil skrive om.

Hårpleje med aloe vera saft og kokosvand som primær ingrediens i stedet for kemisk demineraliseret vand til 120 kr. En selvopvarmende detox maske til 90 kr., der mindsker porerne og strammer op.  Og en virkelig god mascara til kun 30 kr.!

 

En god billig mascara fra Essence

 

 

I Need A Miracle volumizing & strengthening mascara fra Essence var med god grund nomineret til en Danish Beauty Award i år. Det er en rigtigt godt bud på en mascara på budget.
For bare 30 kr. får du en mascara af forbavsende god kvalitet, som giver et smukt resultat. Den giver med få strøg en flot og voluminøs dækning med god farve. Den er let at påføre og drysser og klatter ikke.
Essence fås hos Bilka og Føtex og mascaraen koster 30 kr.

 

 1-minut Urban Detox Mask fra NIVEA

Detox maske fra Nivea

 Nivea har lanceret en række nye 1-minute ansigtsmasker til 90 kr. Jeg har testet Urban Detox Mask Pore Refine, der er en gelemaske, som  fjerner urenheder, forfiner porerne og efterlader huden opstrammet, ren og blød. Den masseres ind i huden i ca. 1 minut, hvorefter den skylles af – derfor er den let at bruge fx i badet.

Den er en virkelig fin detox-maske til prisen, som giver en ren hud, der også føles opstrammet og frisk, uden at virke udtørrende. Masken er en let konsistens med en lille smule af den karakteristiske Nivea-duft og med en lille selvopvarmende effekt, når den kommer i kontakt med vandet.
Fordeles på ren og fugtet hud, hvorefter den masseres ind i små cirker.
Masken findes i flere udgave bl.a. den fugtgivende Urban Detox Mask Moisture med grøn te og hyaluronsyre.

Fås hos Matas (reklamelink).

Hårpleje med aloe vera saft og kokosvand!

Maui hårpleje

Maui hårprodukter er måske ikke helt på budget, men de har en enhedspris på 120 kr., hvilket er en fornuftig pris for blandt andet deres fuldfede hårkure, som er noget, jeg er vild med.
Deres Maui Moisture Shea Butter Hair Mask var i år nomineret til en Danish Beauty Award som årets hårplejeprodukt, og den giver masser af fugt og fedme til tørt og skadet hår.

Mange hårprodukter indeholder en stor del demineraliseret vand, men Maui har  valgt at bruge en unik naturlig blanding af saft fra aloe vera planten og kokosmælk som hovedingredienser i alle produkter. Derudover siger de nej til en række ting som mineralske olier, silikone, parabener og sulfater.

Maui Moisture findes i forskellig serier, som alle er rettet mod tørt, krøllet, sart eller kemiske skadet hår. De er alle i forskellige farver og i flasker og bøtter, som man kun kan blive glad af at se på.
Fås hos Matas (reklamelink)

 

Makeup og hudpleje behøver altså ikke altid koste en formue, men det gælder selvfølgelig om at finde de ting, hvor der er value for money. Ellers kan det være nok så billigt, for hvis det ikke er godt eller virker ordentligt, er det i sidste ende spild af penge. Så her var tre bud fra mig på produkter, som jeg selv bruger og synes rigtigt godt om ♥


  1 svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.