,

Suveræn Age Reverse halscreme fra Exuviance gør en forskel!

 

Exuviance Toning Neck Cream er udviklet til hals og brystparti, som jo er områder, der ofte viser de første tydelige tegn på rynker. Områder, som vi ikke skal glemme i hudplejen, og som det med den her creme faktisk kan lade sig gøre at finde en målrettet pleje til, der gør en forskel på glatheden og fastheden.

 

Reklame/Modtaget i gave til test
Reklamelinks til Magasin

Jeg har de sidste par år fået ekstra fokus på halsen, som jeg godt kan se er begyndt at krølle lidt. Og jeg er altid på udkig efter den dér halscreme, der virkelig kan udrette bare et lille mirakel. Og det synes jeg faktisk, at denne her Toning Neck Cream i Age Reverse serien fra Exivuance kan!

Halscremen har et højt indhold af NeoGlukosamin, der er en naturlig byggesten til hyaluronsyre og en af Exuviances store patenterede stjerneingredienser. Derudover finder du bl.a. æble stamcelleekstrakt og endnu en patenteret ingrediens, CitraFill, der løfter og øger fastheden i huden, i halscremen.

TIP! Toning Neck Cream kan også bruges på hænderne og resten af kroppen, hvis der er “ømme” punkter, der har brug for opstramning. Jeg tænker fx overarme!

 

Cremen er ekstra tyk i konsistensen, og det er der en grund til, for huden på både hals og bryst er tynd og tør, fordi det naturlige fedtindhold her er lavere end i ansigtet. Der er altså en grund til, at det ofte er her, at slapheden og rynkerne sætter tidligt ind og kraftigt ind. Så det er værd at huske, at ansigtsplejen ikke går til hagen, men helt ned til og med brystet!

 

Exuviance Toning Neck Cream fås i klinikkerne rundt om i landet og i Magasin. (619 kr.)

 

Exuviance er banebrydende patenteret hudpleje siden 1988

Vi behøver blot at huske på, at det er Exuviance – grundlagt i 1988 af en dermatolog og en farmakolog med dermatologi som speciale – der opfandt og patenterede den revolutionerende AHA-syre i hudpleje. Noget, som ALLE kender og bruger i dag.

Mærket baserer sig stadig på dermatologisk forskning og udvikling, og udover halscremen, vil jeg også nævne deres nye REBUILD 5 CREAM, også i Age Reverse serien.

Her har de udviklet et nyt og patenteret et nyt peptid. MicroDiPeptide229, stimulerer hudens – og herunder kæbelinjens – spændstighed og fasthed.

Exuviance Rebuild5 cremen bruges morgen og aften og virker udglattende og opstrammende. Fås i Exuvianceklinikker og i Magasin. (649 kr.)KLIK OG GÅ TIL ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.