,

Sleep serie fra The Body Shop skabt til bedre nattesøvn

Du kan vælge mellem syv forskellige kropsprodukter i Sleep serien fra The Body Shop, og jeg viser her nogle af dem - og herunder mine favoritter til natten. 

 

Ugens favorit er den nye Sleep kropsserie fra The Body Shop, der er skabt til at forbedre din nattesøvn med lavendel og vetiver, der begge har afslappende søvnfremmende egenskaber. Du kan vælge mellem syv forskellige kropsprodukter i Sleep serien, og jeg viser her nogle af dem – og herunder mine favoritter til natten. 

Reklame/Modtaget i gave til test
Reklamelinks til The Body Shop


Jeg elsker duften af lavendel, og jeg er vild med det til natten, hvor det virker beroligende og fremmer søvnen for mig. Lavendel er allergifremkaldende, og skal bruges kontrolleret og i de rette mængder og med de rette bæreolier – så det eneste rigtige er at vælge et hudplejemærke som fx The Body Shop og aldrig eksperimentere med det selv.Boost * Sleep * Breathe

The Body Shop har lavet tre nye wellness serier med essentielle olier – Sleep, Boost og Breathe – der alle er tilsat 100 % naturlige æteriske olier. De er veganske og med mindst 90 % ingredienser af naturlig oprindelse.

The Body Shop har lavet tre nye wellness serier med essentielle olier - Sleep, Boost og Breathe - der alle er tilsat 100 % naturlige æteriske olier.
* Boost er energi i form af madarin og bergamotte, og her finder du bl.a. en shiny hair and body oil og en håndcreme til at have med på farten.
* Sleep er skabt til afslapning, beroligelse og bedre nattesøvn. Den er med lavendel og vetiver, som er i familie med græsser som citrongræs, citronella, der også er kendt for søvnfremmende egenskaber.
* Breathe er med eukaluptus og rosmarin og skabt til indre ro, fokus og glæde. Jeg elsker også den duft – og er tosset med badeprodukterne!!!!Skab din egen Sleep aftenrutine

Hvis du, som jeg, elsker lavendel og kan mærke effekten af essentielle olier, så har du rig mulighed for at sammensætte en dejlig sengetidsrutine med dine favorit Sleep-produkter.

Ugens favorit er den nye Sleep kropsserie fra The Body Shop, der er skabt til at forbedre din nattesøvn med lavendel og vetiver, der begge har afslappende søvnfremmende egenskaber.
Der er syv produkter at vælge imellem:
en massageolie, en Relaxing Hair & Body Wash, hvis du vil have et søvndyssende bad før sengeting, en lækker bodyscrub og en creme, en pillowmist (den er lige over toppen for min smag, men hvis du slet ikke kan få lavende nok, er den lige sagen).Lige før sengetid er mine favoritter den afslappende Bedtime Balm (125 kr.) og den rene essensielle olieblanding (195 kr.) Begge dele smører jeg på mine pulspunkter på håndled og hals – og måske lige lidt balm under næsen for at nyde den dejlige duft ♥
Sleep kropsserien fra The Body Shop er skabt til at forbedre din nattesøvn med lavendel og vetiver, der begge har afslappende søvnfremmende egenskaber.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.