,

Vind den nye Argan Oil serie fra Björn Axén!

Björn Axén nyheder

Det er beautytid, og – som jeg har lovet – er det også tid for ekstra konkurrencer til jer herinde på Qland ♥

Björn Axén har netop lanceret en helt ny seriøst fantastisk serie til tørt og kruset hår. Til hår, der har brug for glans, er statisk eller har en grov struktur, der er svær at styre!

Du kan vinde HELE den nye Björn Axén Argan Oil Smooth serie! Oveni får den heldige Smooth and Shine Oil, der også er baseret på Argan Oil.

Konkurrencen er slut – kæmpe tillykke til Karina Dyhr!

 

Og der er også blandt præmierne premiere på det første produkt i en ny CURL-serie, der lover at opfylde alle drømmene om et naturligt, smukt og holdbart krøllet hår. Jeg kan allerede afsløre, at det begynder godt med den nye curl cream. Alle os, der er på evig jagt på det perfekte produkt til vores fald eller krøller, kan godt stoppe med at lede nu!

Produkterne sidder lige i skabet!

Jeg har skyndt mig at teste produkterne, som jeg fik ind ad døren for et par dage siden – og jeg kan helt kort sige: jeg er vild med dem.

Arganolie holder stadig efter at have populært i hårprodukter i mange år efterhånden, og den er så langt fra at være en modeingrediens. Arganolie har en række åbenlyse fordele fra naturen til at reparere håret, fugte hår og hovedbud og skabe et sundt, stærkt, blødt og skinnende hår. Herefter er det afgørende punkt de særlige sammensætninger, som de forskellige producenter er i stand til at udvikle, og her må jeg sige, at de har ramt plet hos Björn Axén.


Björn Axén argan olie

 

 

 

Shampoo og balsam plejer håret og gør det blødt og medgørligt og samlet – uden at tynge. De aktive ingredienser er økologisk arganolie og vegansk keratin.

 

 


den bedste krøllecreme

 

 

Krøllecremen er ganske enkelt den bedste, jeg til dato har prøvet. Jeg kan slet ikke få armene ned og glæder mig til resten af serien kommer.
Curl Creator Cream giver det flotteste definerede, krøllede og fyldige hår, uden at stive vel at mærke. Aktive ingredienser er sheasmør ogquinoa-protein.

 

 


Björn Axén heat protection

 

 

Smooth Cream og Smooth Milk er udglattende og varmebeskyttende produkter, der reducere krus og giver glans. Den ene særligt velegnet til tykt og kruset hår, og den anden til fint og normalt hår. Begge produkter er lette og stiver ikke, de beskytter godt og giver samling og glans.
Aktive ingredienser: økologisk arganolie og vegansk keratin.

 

 


Björn Axén hårolie

 

 

 

Smooth and Shine Oil er allerede et hitprodukt fra Björn Axén. En plejende olie, der lægger de små hår ned og giver masser af beskyttelse,  blødhed og glans med få dråber. Aktive ingredienser er arganoil og E-vitamin, der er en kraftig antioxidant.

 

 


Fokus på miljøet!

Skønne ser produkterne jo også ud, og det skal også nævnes, at de hos Björn Axén har ekstremt stort fokus på miljø. Både, når det gælder indhold og emballage. Den nye serie ligger på mellem 88 og 96% naturlige ingredienser, de er veganske og alle dufte er “hypoallergeniske”, hvilket betyder “under det normale”.  Når, man bruger naturlige produkter, vil der fremkomme parfumestoffer fra fx planter (du kan evt. læse i indlægget Alt er kemi- myter om hudpleje og kosmetik)

Björn Axén Argan Oil serie

DU KAN VINDE HELE PAKKEN!

Du kan blive den heldige, der får tilsendt hele den nye serie og den klassiske hårolie med argan.
Seks produkter til en samlet værdi af 900 kr. Og jeg lover, dit hår vil elske det! ♥

Skriv en kommentar i feltet om, hvad du tænker om den nye Argan Oil Smooth serie i forhold til dit hår.

Jeg glæder mig som altid til at læse det hele – og trækker lod allerede om en uge den 20. februar.

Held og lykke!

 

PS. Er du tilmeldt min nyhedsmail, hvor du får en mail ind imellem, når der er nyt på bloggen? Ellers gør det her.
Du kan selvfølgelig altid frit melde fra igen.

49 kommentarer
 1. Jonna
  Jonna siger:

  Mit hår er blevet meget tørt så ville være dejligt at prøve den serie, lyder meget lækkert med olien. Fint at vinde og prøve.

  Svar
 2. Trine Thveten
  Trine Thveten siger:

  Tænk hvis jeg vandt! Har prøvet Argan olie i andre produkter, men kender ikke dette mærke. Vild med at afprøve alt nyt!!

  Svar
 3. Helle Nielsen
  Helle Nielsen siger:

  Vil elske at prøve et nyt mærke, til mine ustyrlige krøller. Har brugt det meste af mit liv på, at hade dem, men er nået til, at de nu ef accepteret, ikke elsket men accepteret 😉

  Svar
 4. Kristina Jæger
  Kristina Jæger siger:

  Arhmen det er jo den vildeste gave til Emilia og jeg, som begge bakser med krøllerne hver morgen, nogle dage bedre end andre…… Knus herfra.

  Svar
 5. Gitte Leth
  Gitte Leth siger:

  Lyder til at være super lækre produkter. Mit hår er tørt og glansløst, så det her er lige hvad jeg kan bruge;)

  Svar
 6. Karina Dyhr
  Karina Dyhr siger:

  Mine små grå hår titter frem og er lidt genstridige, tænker at den nye Argan Oil serie ville være fantastisk for mit hår 💕

  Svar
 7. Mette D
  Mette D siger:

  Jeg er startet på Curley Girl metoden for et par måneder siden, og da mange produkter fra Björn Axén er Curly Girl approved, kunne det være super lækkert at prøve denne serie 🤞

  Svar
 8. Marianne Ekmann
  Marianne Ekmann siger:

  Tror min grå stridige hår stå vil elske disse lækre produkter.. specielt i denne vinterperiode❤️👌🏼🙏

  Svar
 9. Anne Kristine
  Anne Kristine siger:

  Kære Jeanette!
  Jeg så din story på instagram og jeg synes det lyder som virkelig lækre produkter. Jeg har selv en del naturkrøl men plejer at glatte mit hår. Det kunne være spændende at se om krøllecremen kunne definere mine krøller bedre så jeg måske en gang i mellem ikke behøver glatte. Du ser i hvert fald skøn ud!
  Tak for en dejlig konkurrence!
  Kh.

  Svar
 10. Annette
  Annette siger:

  JA tak jeg er SÅ klar til at vinde det… Elsker at kramme krøller frem og mit hår trænger til pleje👍🏼♥️

  Svar
 11. Lea
  Lea siger:

  1000 Tak for brugbare og altid inspirerede tips 🙏😊 Krydser fingre for at jeg har heldet med mig og får lov at afprøve de lækre produkter 🤞

  Svar
 12. Ulla H.
  Ulla H. siger:

  Det er jo skønne produkter, som jeg meget gerne vil prøve i mit permanent krøllede hår.
  Jeg har aldrig brugt produkter fra Björn Axén, men jeg har store forventninger 💆🏻 🤞🏼

  Svar
 13. Pernille
  Pernille siger:

  Lækker lækker præmie til tørt vintertræt hår! Har også en god veninde, der kunne bruge lidt lækkert opmuntrende, så jeg krydser fingre!

  Svar
 14. Anne-Marie Andersen
  Anne-Marie Andersen siger:

  Krøllecremen lyder som et must at prøve. Arganolie har været så godt til mine hårspidser, når jeg lige ramte mængden helt korrekt. Mange produkter har ikke det sidste raffinerede touch som Bjørn Axen, at det ikke fedter og tynger., så det vil jeg vildt gerne prøve. Anette fra Beautyspace har også lige rost deres concealer til udgroninger, den må jeg også på kig efter…

  Svar
 15. Tina
  Tina siger:

  Argan oil serien vil være ren forkælelse til mit hår som er lidt tørt, slidt og vinterkedeligt og desuden gavne mit psoriasis i hovedbunden 🙂
  At det er allergivenligt, naturligt og naturlig duft også er kun en plus, når man har psoriasis som er ekstra aktivt her i vinterperioden.
  Ønsker du og dine en dejlig weekend 🙂

  Svar
 16. Marianne juhl
  Marianne juhl siger:

  Lyder som den perfekte førstehjælpsredning til mit hår. Det er lidt udfordret, tørt og trist og de grå hår vælter frem. Overgangsalder er så småt begyndt og det gør absolut intet godt for mit hår som ellers er kraftigt og flot
  Så krydser alt hvad krydses kan
  God lørdag til alle

  Svar
 17. Malene H.Christensen
  Malene H.Christensen siger:

  Sikke en lækker pakke og god mulighed for at prøve en hel serie på en gang! Mit hår krøller i fugtigt vejr og det betyder også at den gode curl creme garanteret ville være et hit hos mig. I en overgang til grå, som jeg har været i i halvandet år nu, synes jeg at de små grå (hæ!) har en særlig evne til at lægge sig som en mindre klædelig glorie omkring mit hoved. Olien kunne nok hjælpe her – eller også ville shampoo og conditioner måske kunne gøre en forskel. Et lod i puljen om herlighederne er hermed lagt <3

  Svar
 18. Anne Larsen
  Anne Larsen siger:

  Åh jeg ville elske at vinde de produkter. Jeg har prøvet så mange forskellige ting til mit meget kraftige hår med masser af krus og fald. Men jeg har endnu til gode at finde et produkt, jeg virkelig bliver glad for!
  Fingers crossed 🤞🏻🤞🏻

  Svar
 19. Anne
  Anne siger:

  Åh… det lyder lige som det rette til mit hår. Har naturkrøller og der er ikke mange produkter, der ikke giver fugt og spændstighed på den rette måde. Vil glæde mig til at afprøve om jeg endelig har fundet noget, der fungerer .

  Svar
 20. Helle Clausen
  Helle Clausen siger:

  Kunne godt bruge nogle lækre produkter til mit hår som “ter” sig underligt og bliver tyndere og tyndere pga antihormonpiller 🤞🍀

  Svar
 21. Carina Pedersen
  Carina Pedersen siger:

  Jeg har halvlangt fint, krøllet hår, som jeg indimellem farver for at holde det grå skær lidt i ave. Mit hår er blevet så tørt, slidt og flyvsk, at jeg ikke kan have det løst mere, og jeg er faktisk oprigtigt ked af det. Jeg bruger Purely Professionals produkter, men det er ingen mirakelløsning. Jeg vil MEGET gerne prøve disse produkter fra Bjørn Axén for at se, om de kan bringe mit livløse hår til live igen 🙏

  Svar
 22. Mette S.
  Mette S. siger:

  Nuiiiij det lyder GODT.
  Fantastisk præmie fra et lækkert mærke.
  Har krøller, som er frizzy og trænger til noget TLC ❤️

  Svar
 23. Nina
  Nina siger:

  Jeg har tykt hår, som altid er grovt, så jeg ville elske at prøve den her serie 😍 Jeg har hørt så meget om mærket, men har ikke fået prøvet det endnu, så håber at jeg er så heldig. Jeg vil dele med min søster, som har præcis samme hårtype ❤️

  Svar
 24. Maibrith Henneberg Poulsen
  Maibrith Henneberg Poulsen siger:

  Mit hår trænger virkelig til lækker pleje, så vil være skønt at blive forkælet med de gode produkter🥰

  Svar
 25. Henriette Brincker
  Henriette Brincker siger:

  Denne serie vil jeg vildt gerne forære til min skønne studie kammerat, som har de mest fantastiske krøller, som jeg virkelig misunder👌

  Svar
 26. jessie holmslykke
  jessie holmslykke siger:

  ville være så skønt at prøve har et tykt, naturkrøllet hår som ligner en udtørret høstak 🙂 kunne være så lækkert om det kunne i mit hår .

  Svar
 27. Jeanette
  Jeanette siger:

  Mit hår er så tørt så tørt – det er svært at finde gode produkter uden de er fyldt med silikone. Ikke fordi jeg vil “hetze” silikone, som jo får håret til at se glattere og mere glansfuldt ud, men jeg ønsker mig et produkt med flere plejesstoffer end silikone. Jeg har læst lidt om Björn Axen og vil gerne prøve, men, hvor er det så man starter – der er så mange produkter?…. Her måske;-) hvis altså at jeg er heldig at vinde 🙂

  Svar
 28. Camilla Nyegaard
  Camilla Nyegaard siger:

  Jeg vil elske at prøve krølle cremen til mine naturlige krøller, så kan jeg måske få lidt styr på dem.

  Svar
 29. Mandi Erlandsen
  Mandi Erlandsen siger:

  Bjørn Axen s produkter lyder til at være det jeg savner til mit hår, som skaber sine egne lækre krøller, men også hurtigt bliver flyvende og mærkeligt 😅
  Jeg krydser fingre for at få lov at prøve de lækre produkter 🤞🤞🤞❤

  Svar
 30. Leise
  Leise siger:

  Tak for en skøn blog. Det lyder som nogle skønne produkter som vil passe perfekt til mit hår med naturkrøller som ofte er tørt og kruset. At produkterne samtidig er gode for miljøet er jo helt perfekt.

  Svar
 31. Anne
  Anne siger:

  ARRK – den samme sang igen og igen – men – også mit hår er blevet temmelig tørt med årene, og dette mærke er så lækkert – og at det er miljøvenligt er virkelig et plus, så hvad kan man næsten ønske mere?
  Jeg har længe gerne ville prøve mærket, der tales så godt om, så nu håber jeg på held.

  Svar
 32. Marie-Louise Reinholdt
  Marie-Louise Reinholdt siger:

  Jeg har kraftigt hår med lidt naturkrøl, men bruger aldrig krøllerne, da det hele bare bliver en stor frizzy masse jeg ikke kan styre. Jeg gad så godt prøve noget, der virker godt på det. Eks. Vil jeg gerne have pandehår, men så snart jeg kommer ud i fugtigt vejr – er der små strittende hår over alt… så det har jeg droppet, måske dette kunne hjælpe?

  Svar
 33. Anja lundsfryd
  Anja lundsfryd siger:

  Mit hår bliver tit tørt her i vinteren og de her produkter lyder fantastiske. Der er også krøller/hvirvler så vind – vind med produkter til det også😀

  Svar
 34. Elika
  Elika siger:

  Jeg ville elske at vinde. Mit hår trænger til olie og pleje særligt nu hvor det er vinter og jeg er næsten løbet tør for min argan Oil og så er serien bare så lækker 🙏❤️

  Svar
 35. Tina Weber
  Tina Weber siger:

  Jeg har lige fået klippet mit lange hår og det kruser og krøller, som aldrig før. Jeg er sikker på at Bjørn Axels produkter kan få mit hår til at makke ret❤️

  Svar
 36. Helene Lund
  Helene Lund siger:

  Skøn, skøn præmie, ville ønske at denne serie kunne give mig glat, skinnende hår – og med en teenagedatter i huset der er MEGET miljøbevidst, tror jeg at vi alle i huset ønsker os den fine præmie!

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.