Secret Strips løfter og udfylder de kritiske områder!

Secret Strips er en helt ny måde at behandle rynket og slap hud på en ikke-invasiv måde. Det er en hjemmebehandling, som du kan bruge som et kur i en periode og derefter fortsætte med ind imellem, hvis du har et eller flere særlige områder, hvor har behov for en “opstrammer”. Eller som en Askepot-behandling før en fest.

“Hemmeligheden” består af en serum og nogle geleagtige tynde masker specielt formet til fire forskellige typiske problemområder: pande, bekymringsrynker mellem øjnene, øjenomgivelser og kinder. De fås i pakker med 10 behandlinger til et område (499 kr.).

Secret Strips

Secret Strips lægger sig som nærmest et ekstra lag hud, hvor den strammer op og tilfører næringsstoffer til huden i timevis. Gerne over natten.

Sådan virker Secret Strips

Først påføres den særlige serum på det ønskede område. En Secret Strip pakkes ud af den lufttætte emballage og lægges over serummen – om det er kinder, øjenomgivelser, pande eller bekymringsrynker, der er dit fokusområde.
Det kræver lige lidt fingerfærdighed i starten, og det er en god idé at følge anvisningen på pakken, så man behandler produktet rigtigt.

Secret Strips skal helst have lov at virke så længe som muligt og det er derfor bedst at sove med dem på. De generer ikke min søvn, men er du irriteret over at have noget siddende, så gå helst med dem i nogle timer, allermindst 2 og gerne 5-6 timer.

Mit eget største kritiske punkt er helt klart bekymringsrynkerne, hvor jeg meget ofte har en spænding, der både er ubehagelig og giver mig nogle mimiske linjer.

Hvordan virker Secret Strips

Secret Strips kan virke som en hel befrielse at få på området mellem øjnene. Det gør, at området slapper af, spændingen stopper – og bagefter er det synligt glattere!

Masken suger sig nærmest til huden, hvor man endda kan trække den lidt på plads, så den giver det ønskede lille udglattende stræk i huden. Særlige mikrokrystalfibre i Secret Strips reagerer på hudens naturligt forhøjede temperatur, hvorved de udvides og automatisk trækker i flere retninger. Ikke, så det decideret kan mærkes, men resultatet ses meget tydeligt, når produktet tages af. Huden er synligt glattere!

Området omkring munden, som nok er kritisk for mange os over 50. Her er det tydeligt blevet opstrammet og fyldt op. Til dette område bruger jeg Secret Strips til området på kinderne, hvor man kan lave et træk på linjerne omkring siden af munden.

Secret Strips er en avanceret og nyskabende behandling. Den kræver nok lige lidt tilvænning for de fleste. Måske en ny måde at tænke hudpleje på. Prisen på 499 kr. for ti behandlinger er ikke umiddelbart billig, men på den anden side er stykprisen mindre end en god sheet mask, og ikke mere end en professionel ansigtsbehandling. Og her får du noget helt unikt, som giver synlige resultater på specifikke områder. Det er mere end feel-good masker (selvom det også kan være rart) – men stadig naturligt og ganske ufarligt.

Secret Strips forhandles hos professionelle hudplejeklinikker i hele landet.

4 kommentarer
 1. Elin Balderston
  Elin Balderston siger:

  Secret strips lyder som en ny og spændende behandling. Jeg kunne godt tænke mig at prøve dem, men går ud fra , at jeg behøver vejledning på en klinik. Jeg bor i Middelfart og vil gerne vide, om der er en klinik her eller i trekantområdet, som har de strips. Jeg har nogle dybe rynker nederst på kinderne, hvor de måske kunne hjælpe.

  Venlig hilsen
  Elin Balderston

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Elin,
   Det er bestemt meget spændende, og jeg kan se en effekt af det.
   Det er en rigtig god idé at få en god vejledning. Jeg vil foreslå, at du ringer til Beautyakademiet og får oplyst nærmeste forhandler på 70211070.

   Mange hilsner Jeanette

   Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Dorit,
   Umiddelbart ser jeg ingen oplagte allergene stoffer i serummet, som indeholder stoffer, som findes naturligt i huden, såsom kollagen, aminosyrer, vitaminer og ikke mindst hyaluronsyre. Men du ved selvfølgelig bedst selv, hvad du ikke kan tåle.
   Serummet er jo en vigtig del af Secret Strips, så det vil selvfølgelig være et problem, hvis du ikke tåler det – så er det nok ikke den rette behandling. Men som sagt er det ikke fyldt med parfume eller problematiske stoffer.
   Prøv evt. at finde en forhandler (tlf 70211070), som måske kan lade dig prøve serummen på huden.

   Mange hilsner Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.