Glædelig Valentinsdag!

Happy Valentines…eller glædelig Valentinsdag, eller hvad vi nu siger på denne for amerikanerne – og efterhånden også vores – traditionsrige dag.

Nogle synes, det er noget værre pjat, opreklameret og kommercielt, men herregud det går vel nok, at vi giver den lidt ekstra gas med at markere kærligheden den ene gang om året. Og det behøver ikke koste mere end en enkelt blomst eller et stykke chokolade – eller en ballon 🙂

Valentinsdag

Jeg havde ikke de store forventninger til dagen, og vi havde ikke talt om den eller sat en stor scene for Valentines Day. Så jeg blev altså bare så glad, da Sten pludselig stod i døren med røde roser – og en ballon….♥

Nogle gange er det bedste ikke at have forventinger og blive positivt overrasket. Og tænk en gang, hvad en buket roser og en ballon – og ikke mindst omtanken – kan gøre. Jeg havde nok aldrig troet, at jeg kunne blive så happy over en ballon, men gestussen – og ordene selvfølgelig – gør mig virkeligt inderligt glad.

Jeg kommer til at tænke på Kærlighedens 5 sprog. For nogle er gaver den primære bekræftelse på kærligheden – for andre vil det måske være et brev, en massage eller en støvsugning af hele huset 🙂 (Du kan læse mere om de fem kærlighedssprog her).

Valentins dag

Måske har du ikke kærligheden i dit liv lige nu, men savner den – så er det måske dagen, hvor du i stedet for at blive nedtrykt (selvom det kan være svært), kan sætte dig og tænke grundigt over, hvad du ønsker dig? Mennesker med sprituel overbevisning vil tro på, at det, du sender ud i universet af ønsker vil komme til dig før eller siden – måske vil du læse mere i dette indlæg om Rikke Hertz’ bog Karma, Synkronicitet og Mod her.

Nu vil jeg køre afsted efter en dejlig Valentines sushimenu, som er min gave.

Rigtig god fredag – og Valentinsdag, hvis du fejrer den ♥

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Valentinsdag er en dejlig dag og kan jo glæde mange ligesom morsdag og farsdag osv.
  Vi var hos venner.
  Så smuk en ballon og buket roser du fik af din søde mand 🙂
  En dejlig weekend ønskes herfra!

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.