Arganolie, kaktusolie og grøn ler – 100% ren, naturlig og billig hudpleje

Arganolie, kaktusolie og grøn ler – 100% ren, naturlig og billig hudpleje

Rigtigt mange er begyndt at sværge til naturlige olier som en del af deres hudpleje, som fugtgiver og til anti-age. Især den marokkanske arganolie er blevet almindeligt kendt som en af de bedste, der findes. Arganolie har mange anvendelsesmuligheder – til ekstra fugt eller serum til ansigtet, til neglene, til fødderne, til håret (i meget små doser i spidserne). Du finder en guide til alle anvendelsesmulighederne her.

Du skal være opmærksom på, at arganolie kan være mere eller mindre ren. De bedste resultater opnås med 100% ren jomfru argan olie, og det kan du få hos Comos Co, som er en fair trade virksomhed, der udelukkende sælger naturlige produkter uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller kemi. Oven i købet til meget rimelige priser.
100 ml. ren jomfru arganolie koster fx 100 kr. (3 flasker 225 kr.)

CosmosCo

Cosmo Co har også andre interessante produkter, som de henter i Marokko. Kaktusolie (Barbary Fig Oil) er en nyhed for os i Europa, men ikke desto mindre en meget eksklusiv olie, som er kendt for gode anti-age egenskaber. Den er dyrere og mere sjælden og sælges derfor normalt ofte opblandet. Den er blødgørende og nærende for huden, og indeholde essentielle fedtsyrer, E-vitamin og Delta 7-Stigmasterol, som menes at have genopbyggende egenskaber.
Kaktusolien bruges som anti-age produkt og kan bruges rent eller blandes med araganolien i forholdet 1:9.

Prisen er 120 kr. for 10 ml ren kaktusolie. Et sæt med 100 ml. arganolie og 10 ml. kaktusolie fås til 180 kr. hos Cosmo Co.

Grønt ler fra Marokkos undergrund er fyldt med mineraler og vitaminer, det absorberer urenheder og virker anti-inflammatorisk. Det er et lidt sjovt produkt, som kan blandes op med vand og bruges til en masse ting. Til ansigtsmaske, hårmaske, til sårheling og mindskning af ardannelse, mod strækmærker m.m. Leret kan sågar drikkes til gavn for fordøjelsessystemet.
Sidstnævnte har jeg nu ikke prøvet, men jeg har lavet mig en god gammeldags lermaske, som størkner på huden og efterlader den lækker ren, fordi lerpartiklerne har den egenskab, at de opsuger urenheder.
200 gram grønt ler koster 50 kr.

Du kan læse mere om multiegenskaberne ved alle produkterne og en guide til, hvordan du bruger dem her.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.